Και σήμερα λοιπόν, πήρα τη "γερή" μου "δόση" από το απογεματινό μου καρτεράκι...
Τα πουλάκια (κελαηδότσιχλες), ως συνήθως, φάνηκαν το τελευταίο ημίωρο, άντε βαριά-βαριά 40λεπτο... Νωρίτερα, μόνον μεμονωμένες εμφανίσεις και ιδιαιτέρως λιγοστές...
Κοτσύφια είδα 2-3 όλα κι όλα...
Με πανέμορφες ντουφεκιές, κατάφερα 16 τσιχλάκια, εκ των οποίων τα 13 στο χέρι!
Έβγαλα και 5-6 ντουφεκιές... σκέτη απόλαυση! Τις κατέβασα ξερές απ' τα "μεσούρανα" με "γενναίες" προσκοπεύσεις, κουκίδες φαίνονταν...!!!
Και μάλιστα, σε συνθήκες ιδιαιτέρως παγερές, με βαριά συγνεφιά, αλλά και ψηλή υγρασία...!
Κι όλ' αυτά, με το "ταπεινό" 28άρι (28γρ.) φουσεκάκι σε 9 νούμερο σκαγιών (διαμέτρου 2,1χιλ.), δηλαδή περί τα 520 σκαγάκια ανά τεμάχιο...
Υπάρχουν πολλοί ακόμη που "καταφρονούν" και θεωρούν "λίγο" και "ανεπαρκές" το φυσιγγάκι των 28 γραμμαρίων για την τσιχλίτσα και ιδιαίτερα σε "δύσκολους" καιρούς...? Κάλλιστα θα κάμουν αυτοί, λοιπόν, να αναθεωρήσουν...! Και γρήγορα μάλιστα...!
Εγώ πάντως, είμαι απολύτως ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τα sporting (28γρ.) φυσιγγάκια στα τσιχλοκάρτερά μου, σε όλες τις αποστάσεις και σ' όλες τις καιρικές συνθήκες...!!! Χρόνια τώρα... έχω ρίξει επιτυχώς ολόκληρες "νταλίκες" από δαύτα...!!!