Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεσες αποστασεις και με τα 3 τσοκ.MR,4 και 3 μαμα.
Δεν δικαιολογειται.Με τα μαμισια πηγαινε φωτια.
Αφου σε καποια φαση ειπα οτι ξεχασα να τουφεκαω,ξεχασα το οπλο μου,ξεχασα τα παντα ολα...
Θοδωρη εχεις οπλο που δεν χρειαζεται αφτερμαρκετ.
Τσαμπα λεφτα πετας..

Σε βορειοευβοιωτικο κο(τ)συφοπεδιο σημερα για πρωινο.
Ενω ξημερωματα δεν ειχε τιποτα,τα πουλια αρχιζαν να ερχονται μετα τις 8,με μια καλη,συνεχομενη ροη.
Φυσιγγια mb 32 και formula 206 32γρ.Ολα σε νο 9.
Εριξα 30 φυσιγγια.Στην αρχη,που ερχοντουσαν πρωτα τα κοτσυφια, ειχα το Brain MR.
Εχανα τα αχαστα.Τραυματισμενα και "καψαλισμενα" πολλα.Πηγε το καντηλι και οι εξαψαλμοι συννεφο..hair.
Γι αυτο λοιπον,μετα απο 2-3 χρονια εξαντλητικων δοκιμων,θα παρει τη θεση που του αρμοζει στο πανθεον των αντικων του υπογειου:)
Μετα,με το 4αρι και το 3αρι "μαμα",εστρωσαν τα πραγματα και αρχισαν να πεφτουν σωρηδον.:cool:
Βεβαια χαθηκε η παρτιδα με τα κοτσυφια γιατι ειχαν κοψει αρκετα,αλλα συνεχισα με τις τσιχλες που ανεμισαν πιο αργα.
Βαρια συννεφια,αρκετος αερας και παγετος το πρωι,ο οποιος εσπασε μετα τις 10.

Για την ιστορια,14 πουλια στο χερι και αλλα 3-4 χαμενα.

View attachment 38133

View attachment 38134

View attachment 38135

Καλησπερες .cofee.
Να τα μας.....

Σήμερα μετά τις ελιές πήγα για καρτέρι.
3 τσιχλες κάτω και βρήκα τις δύο.

Οι λιγες τσιχλες περνουσαν από διαφορετική κατεύθυνση από ότι συνήθως.

Ήταν και ένας αρκετά πιο πέρα που μπορεί να έριξε και 200 φυσίγγια.

Τώρα που έριχνε δεν μπορώ να φανταστώ.

Δεν προλάβαινε να γεμίζει.
Τι να πω....περίεργο.

Σε καθαρό και ανοιχτό καρτερι αποψε. Τα πουλιά εμφανίστηκαν απο τις 16:50 και μετα. Παρ'όλο που φυσούσε αρκετά πέρασαν ψηλωμενα σημερα. Tm και Mr στο 828 και Ρουμε csb32 no9 δούλεψαν καλα. 12 τουφεκισα και έπεσαν τα 9. Άλλες 6 πήρε ο ξάδερφος και έριξε σε περισσότερα αλλα γλιστραγε λιγο αποψε.....
20211221_180501.jpg

Ενω ξημερωματα δεν ειχε τιποτα,τα πουλια αρχιζαν να ερχονται μετα τις 8,με μια καλη,συνεχομενη ροη.
Εριξα 30 φυσιγγια.Στην αρχη,που ερχοντουσαν πρωτα τα κοτσυφια, ειχα το Brain MR.
Εχανα τα αχαστα.Τραυματισμενα και "καψαλισμενα" πολλα.Πηγε το καντηλι και οι εξαψαλμοι συννεφο..hair.
Γι αυτο λοιπον,μετα απο 2-3 χρονια εξαντλητικων δοκιμων,θα παρει τη θεση που του αρμοζει στο πανθεον των αντικων του υπογειου:)
Μετα,με το 4αρι και το 3αρι "μαμα",εστρωσαν τα πραγματα και αρχισαν να πεφτουν σωρηδον.:cool:
Βεβαια χαθηκε η παρτιδα με τα κοτσυφια γιατι ειχαν κοψει αρκετα,αλλα συνεχισα με τις τσιχλες που ανεμισαν πιο αργα.

View attachment 38133

View attachment 38134

View attachment 38135

Καλησπερες .cofee.
Μπράβο ρε αλανι βορειοευβοιωτη!!! Άσε κανα μαυρο να κατέβει και σα κατ!!!! Ερωτηση: όταν γεμίζεις την διπλή φυσιγγιοθηκη δεν σε πιανει η μέση σου????

Last edited:
Σε καθαρό και ανοιχτό καρτερι αποψε. Τα πουλιά εμφανίστηκαν απο τις 16:50 και μετα. Παρ'όλο που φυσούσε αρκετά πέρασαν ψηλωμενα σημερα. Tm και Mr στο 828 και Ρουμε csb32 no9 δούλεψαν καλα. 12 τουφεκισα και έπεσαν τα 9. Άλλες 6 πήρε ο ξάδερφος και έριξε σε περισσότερα αλλα γλιστραγε λιγο αποψε.....
View attachment 38151
Πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας πάντως!

Γαζωνει το 828!!!

View attachment 38133

View attachment 38134

View attachment 38135

Καλησπερες .cofee.
Α πα πα...πιπερι... .yel.

Πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας πάντως!

Γαζωνει το 828!!!
Μου έχει κάτσει καλά το τουφεκι. Δεν έχω παραπονο!

Ο μητσάρας γαζώνει!!!! .yel..my man.

Υπερβολές αδερφουλη! Όλα θέμα ημέρας ειναι. Πριν μια εβδομάδα εκεί με είχαν ξεβρακωσει τα ρουφιανοπουλια!

Μου έχει κάτσει καλά το τουφεκι. Δεν έχω παραπονο!

Υπερβολές αδερφουλη! Όλα θέμα ημέρας ειναι. Πριν μια εβδομάδα εκεί με είχαν ξεβρακωσει τα ρουφιανοπουλια!
Κάθε ημέρα και διαφορετική στα πάντα θα συμφωνήσω.Αλλά να βγαίνουμε και να κάνουμε την πλάκα μας αυτό μετράει.Πολύ θα ήθελα να έχω το ποζέ της μπενέλι, είσαι απόλυτα ευχαριστημένος έτσι;

Κάθε ημέρα και διαφορετική στα πάντα θα συμφωνήσω.Αλλά να βγαίνουμε και να κάνουμε την πλάκα μας, αυτό μετράει.Πολύ θα ήθελα να έχω το ποζέ της μπενέλι, είσαι απόλυτα ευχαριστημένος έτσι;
Μου κάνει τα γούστα Χρήστο. Ελαφρύ όπλο , 8 ώρες να περπατάς τα χέρια σου δεν θα κουραστούν. Βλητικα για τις αποστάσεις που ριχνω εγώ με ικανοποιεί απολυτα.Και με τα μαμισια τσοκ ειχα καλά αποτελέσματα αλλά τα brain το απογειωσαν το οπλο.

Μπράβο ρε αλανι βορειοευβοιωτη!!! Άσε κανα μαυρο να κατέβει και σα κατ!!!! Ερωτηση: όταν γεμίζεις την διπλή φυσιγγιοθηκη δεν σε πιανει η μέση σου????
Δεν καταλαβαινω τιποτα προσωπικα.
Φαντασου φοραω και την παρακατω τσαντα πλατης,με μια επιπλεον ζωνη 30 φυσιγγιων,ενα κουτακι ακομη φυσιγγια και τα λοιπα συμπραγκαλα,πορτοφολι,κινητο κλπ και περπαταω 5-6 ωρες χωρις να νιωθω κατι.
https://www.kalkantzakos.com/Product/1783/kunigetiko-sakidio-parallagis,-toxotis

Βασικα η κουραση,ειναι θεμα γυμναστικης.
Τι ειμαι?Φλωρος κεντροευβοιωτης???
Εμεις εδω πανω ειμαστε για αλλα πραγματα
Εδω,με τους βορειους συγκυνηγους μου,μετα απο κυνηγι.

VegNewsPlantBuiltDocList.jpg

Δεν καταλαβαινω τιποτα προσωπικα.
Φαντασου φοραω και την παρακατω τσαντα πλατης,με μια επιπλεον ζωνη 30 φυσιγγιων,ενα κουτακι ακομη φυσιγγια και τα λοιπα συμπραγκαλα,πορτοφολι,κινητο κλπ και περπαταω 5-6 ωρες χωρις να νιωθω κατι.
https://www.kalkantzakos.com/Product/1783/kunigetiko-sakidio-parallagis,-toxotis

Βασικα η κουραση,ειναι θεμα γυμναστικης.
Τι ειμαι?Φλωρος κεντροευβοιωτης???
Εμεις εδω πανω ειμαστε για αλλα πραγματα
Εδω,με τους βορειους συγκυνηγους μου,μετα απο κυνηγι.

View attachment 38159
Περιμενες να φυγω γιανα την βγαλεις ρε εε;;;
Μπας κ δεν φανουμ τα σικ
Πακ σας.sarcastic.

Κάπως λιγότερα τα τσιχλάκια απόψε στο απογιοματινό καρτεράκι...
Είχε κι έναν δυνατούτσικον Βοριά που δυσκόλευε αρκετά την κατάσταση...
Κατά τα άλλα, τα ίδια: τα πουλάκια εμφανίστηκαν το τελευταίο μισαωράκι... Όλα κελαηδότσιχλες, συν 2-3 κοτσύφια όλα κι όλα...
Κατέβασα 9 κοινές και τσέπωσα τις 6.
Πάλι καλά...
Άντε κι αύριο να ιδούμε τι θα ιδούμε...

Θοδωρη εχεις οπλο που δεν χρειαζεται αφτερμαρκετ.
Τσαμπα λεφτα πετας..
Ναι δικιο εχεις.
Κολλησα και εγω και ειπα να το δοκιμασω.
Αν και μου εχει κατσει ασχημα να δοκιμασω το Bell.
Η tribore βγαζει συγκεντρωτικες τουφεκιες γενικα και θα ηθελα ενα τετοιο τσοκ για "κλειστα" απογευματινα ή για περπατητα σε καποια πυκνα μερη που παω.
Αλλα απο την αλλη,τα 100 ευρωπαϊκα ειναι παρα πολλα και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.
Δεν θεωρω οτι θα αυξηθουν τοσο οι επιτυχιες μου που να αξιζει να δωσω τοσα λεφτα.

Status
Not open for further replies.
Back