Ω ρε ξα τι μουσκαρια είναι δαυτα, ειδικά τα δύο στη μέση Παναγία μου, τα απαλλαξες απ' τη δυσάρεστη εμπειρία του εμφράγματος μυοκαρδίου με τόσο λίπος
Και μιας και πιάσατε λίγο πριν τις συνταγές ας πω μια κοινότυπη και εγώ, γρήγορη και πεντανόστιμη, ό,τι πρέπει για εργένηδες ή φοιτητές. Τσίχλες τηγανητές. Ξεπουπουλιάζουμε, καψαλιάζουμε, ξαντεριαζουμε, ξεπλένουμε και τις κόβουμε διαμήκως στη μέση (από πλάτη προς στήθος), όπου κάθε κομμάτι έχει στηθακι-μπουτακι. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρωνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και ιδανικά (εμένα μου αρέσει) σβήνουμε με χυμό λεμονιού.
Έτσι τις απόλαυσα και απόψε! Για πολύ κρασο λεμεεεεεεε