Αλλα ο νεος ειναι ωραιοςςς.Ο παλιός είναι αλλιώς.....

Αλλα ο νεος ειναι ωραιοςςς.Ο παλιός είναι αλλιώς.....
Ούτε συζήτηση γι΄αυτό (αλλά αναφερόμουνα σε παλιά και νεα φυσίγγια)Αλλα ο νεος ειναι ωραιοςςς.![]()
+ 1000 !!Είναι πραγματικά "τρομακτικό" το ποσό πιο μπροστά θέλει προσκοπευση όταν έχει νοτιά και μούχλα. Εάν φυσικά διατηρήσεις το ψιλό σκάγι και το ανοικτό τσοκ. Έριξα σε δέκα τσίχλες, οι τρεις χέρι, πέντε ξεμαλλιασμενες και δύο κλαμπανια. Όταν τράβηξα "υπερβολικά" μπροστά την κάννη οι τσίχλες έπεφταν ξεροτατες με την πλάτη ανάποδα. Ένιωσα ότι ήθελα 3* (απ' τα 4* που είχα) ή/και νο8 (απ' τα νο9) για να μην αλλάξω προσκο. Μέχρι να το συνηθίσω όμως σκαγιασα δυστυχώς τις πρώτες, οι οποίες απόψε θα ψοφήσουν, αν δεν είναι ήδη.
Όταν έχει μούχλα,να βουτάς την κάννη και όχι μόνο.... Σε χλωρίνη!Είναι πραγματικά "τρομακτικό" το ποσό πιο μπροστά θέλει προσκοπευση όταν έχει νοτιά και μούχλα. Εάν φυσικά διατηρήσεις το ψιλό σκάγι και το ανοικτό τσοκ. Έριξα σε δέκα τσίχλες, οι τρεις χέρι, πέντε ξεμαλλιασμενες και δύο κλαμπανια. Όταν τράβηξα "υπερβολικά" μπροστά την κάννη οι τσίχλες έπεφταν ξεροτατες με την πλάτη ανάποδα. Ένιωσα ότι ήθελα 3* (απ' τα 4* που είχα) ή/και νο8 (απ' τα νο9) για να μην αλλάξω προσκο. Μέχρι να το συνηθίσω όμως σκαγιασα δυστυχώς τις πρώτες, οι οποίες απόψε θα ψοφήσουν, αν δεν είναι ήδη.
Μαδησα και εγώ τα πουλιά του Σ/Κ και ήταν παχιουτσικα αρκετα απο αυτα! Οι κυργιαρες ψοφιες ως συνηθως!Πήγα σήμερα μετά τις ελιές για καρτεράκι και βρήκα άλλα 2 νέα παιδιά σχεδόν συνομήλικά μου.Τουφέκησα 4 και πήρα και τις 4 ψηλωμένες όλες.Τα παιδιά από πάνω έπεσε σοβαρό κλαμπάνι και μου τις έστελναν συστημένες σε μένα.View attachment 35620
Η κυργιάρα που βάρησα κι εγώ σκυλάκι ήταν.Μαδησα και εγώ τα πουλιά του Σ/Κ και ήταν παχιουτσικα αρκετα απο αυτα! Οι κυργιαρες ψοφιες ως συνηθως!
Οι μονές κυργιαρες που έχω βρει πραγματικά σαπούνια ηταν απο ένα κοπάδι 15-20 πουλιά που ειχε πέσει χαμηλά πάνω από μήνα και έτρωγαν σε παρατημένα αμπελια. Είχα πάρει και γερακοτσιχλες αλλά αυτές πάντα σκυλιά ειναι!Η κυργιάρα που βάρησα κι εγώ σκυλάκι ήταν.
Ωραίος ευχαριστήθηκες τουφεκίδι !!! ...Κάτι έγινε και σήμερα......
Ξεκίνησα με το lanber στις μαύρες και πηρα 8 πουλιάView attachment 35597
Πέρασαν και κανα 3-4 ακόμα και καταφερα αλλες 2.
Μετα αλλαξα οπλο με τον πατερα μου ο οποίος χάζευε πιο πολύ για καμια φάσσα και πηρα την belmonte 2 για να δοκιμασω και ενα τσοκάκι. Ετσι χτύπησα άλλες 7 και έφτασα τα 17 πουλιά συνολικά. View attachment 35598
Είναι λίγο εξτρίμ το τσοκ χαχαχα
Κανα 2 που ηταν κοντά τις πήρα ετοιμες μαδημένες.....
Γειά σου πατρίδα με τα ωραία σου. Καταγωγή από καλλιροη και αναρωτιόμουν αν έχουν πιάσει πουλια προς χωριό μεριά. Μου έλυσες την απορία να μην ξεσηκωνομαι τσάμπα από Αθήνα για κάτω.Τελείωσα τις διαλέξεις φόρτωσα το σκύλο, τα όπλα και τα πράγματα και έφυγα σφαίρα να πάω Μεσσηνια να μαζέψω αύριο ελιές και μήπως προλάβω να ρίξω καμία ντουφεκια... Εφτασα 17:35 στο κτήμα μου. Και περπατώντας τις ελιές πήρα 3.
Αύριο απογευματινό. Ντουφεκια δεν άκουσα από το Σιδηρόκαστρο έως το Βασιλικό που έχω ακουστική ούτε μια...
View attachment 35348View attachment 35349
View attachment 35350
Βλέπω διαλέγεις τις παχιές παχιεςΠήγα σήμερα μετά τις ελιές για καρτεράκι και βρήκα άλλα 2 νέα παιδιά σχεδόν συνομήλικά μου.Τουφέκησα 4 και πήρα και τις 4 ψηλωμένες όλες.Τα παιδιά από πάνω έπεσε σοβαρό κλαμπάνι και μου τις έστελναν συστημένες σε μένα.View attachment 35620
Βασίλη, κατά την πολύ προσωπική μου άποψη, για το φυσίγγι χειρότερος καιρός από τον νοτιά δεν υπάρχει.Δεν πάει τίποτα.Δοκίμασα για πρώτη φορά τα ΗΙΤ 8 για τα οποία διάβασα εδώ στο φόρουμ.Πολύ καλά, με γλυκό καιρό βέβαια.Είναι πραγματικά "τρομακτικό" το ποσό πιο μπροστά θέλει προσκοπευση όταν έχει νοτιά και μούχλα. Εάν φυσικά διατηρήσεις το ψιλό σκάγι και το ανοικτό τσοκ. Έριξα σε δέκα τσίχλες, οι τρεις χέρι, πέντε ξεμαλλιασμενες και δύο κλαμπανια. Όταν τράβηξα "υπερβολικά" μπροστά την κάννη οι τσίχλες έπεφταν ξεροτατες με την πλάτη ανάποδα. Ένιωσα ότι ήθελα 3* (απ' τα 4* που είχα) ή/και νο8 (απ' τα νο9) για να μην αλλάξω προσκο. Μέχρι να το συνηθίσω όμως σκαγιασα δυστυχώς τις πρώτες, οι οποίες απόψε θα ψοφήσουν, αν δεν είναι ήδη.
Πολυχρονος.
Χρόνι πολλά Μιχάλη ό,τι επιθυμείς με υγεία και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές!!!
Πολύχρονος γερός και καλότυχος!
Σας ευχαριστω πολυ ολους!Ωραίος ευχαριστήθηκες τουφεκίδι !!! ...
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου.
Ευχαριστώ φίλε σε ξέχασα εσένα……Χρόνια πολλά Μιχάλη!
Τελικά με αυτό που είδα και εγώ με το double mix αποψε, καταλήγω ότι από αυτά που έχω ρίξει από oscar, το black diamond είναι το καλύτερο! Έχω 15 κουτάκια και τα φυλάω για πιο κρυο!!! Βεβαια βλέπω κατά τις γιορτές να μου στέλνει ο Αντρέας παλι 2-3 κασονια!!!Τα παιδιά σήμερα στο καρτέρι έριχναν όσκαρ.Black diamond, jk6 και άλλο ένα δικό του που δεν το άκουσα.Πολύ ευχαριστημένοι έλεγαν ειδικά με το black diamond.
Ω ρε ξα τι μουσκαρια είναι δαυτα, ειδικά τα δύο στη μέση Παναγία μου, τα απαλλαξες απ' τη δυσάρεστη εμπειρία του εμφράγματος μυοκαρδίου με τόσο λίποςΠήγα σήμερα μετά τις ελιές για καρτεράκι και βρήκα άλλα 2 νέα παιδιά σχεδόν συνομήλικά μου.Τουφέκησα 4 και πήρα και τις 4 ψηλωμένες όλες.Τα παιδιά από πάνω έπεσε σοβαρό κλαμπάνι και μου τις έστελναν συστημένες σε μένα.View attachment 35620
Αρκετό λιπάκι για τσίχλες τέτοια εποχή, λουκουμακι θα γίνουν.Πήγα σήμερα μετά τις ελιές για καρτεράκι και βρήκα άλλα 2 νέα παιδιά σχεδόν συνομήλικά μου.Τουφέκησα 4 και πήρα και τις 4 ψηλωμένες όλες.Τα παιδιά από πάνω έπεσε σοβαρό κλαμπάνι και μου τις έστελναν συστημένες σε μένα.View attachment 35620