μπορούμε να αναπληρώνουμε το καρτέρι σου αν θεςΚαλημερα!!! Στο πρώτο τσιγάρο μετρησα 16 τσιχλες και ένα κοπαδακι με 8 μαύρα πάνω από την δουλειά!!! Πορεία καθαρά μπασιματιαρικη , από ΒΔ ερχοντουσαν! Δεν ξαναβγαινω εξω.....

μπορούμε να αναπληρώνουμε το καρτέρι σου αν θεςΚαλημερα!!! Στο πρώτο τσιγάρο μετρησα 16 τσιχλες και ένα κοπαδακι με 8 μαύρα πάνω από την δουλειά!!! Πορεία καθαρά μπασιματιαρικη , από ΒΔ ερχοντουσαν! Δεν ξαναβγαινω εξω.....
Να πάτε παλικαρια!!! Εγώ πλέον weekend warrior μονο!μπορούμε να αναπληρώνουμε το καρτέρι σου αν θες![]()
Σε παρακαλώ κάνε ένα κοπό και στείλε μου την συνταγή σε ΠΜ.φτιαξα όμως 32 τσίχλες από τις 100 έως τώρα θηρευμένες παστές.
Τα έπαιρνα το 2016 φοβερό αλλά πανάκριβα τώρα δεν ξέρω με υγρασία είναι καλύτερο Tordo το όπλο ήταν Benelli, άσχετο αλλά ζώντανα πουλιά και όσα πήρα τα κυνηγάγα και άλλα με αίμα.Δοκίμασε τα Sipe 32gr της Nsi σε 8 νούμερο
Σε ευχαριστώ !Είναι 16 μηνών. Πέρυσι δεν κυνηγησαμε λόγω lockdown κι ελπίζω φέτος
Το "Σπύρος " το έγραψε μόνο του το κινητό. Φίλε ήθελα να γράψωΣε ευχαριστώ Σπύρος!Είναι 16 μηνών. Πέρυσι δεν κυνηγησαμε λόγω lockdown κι ελπίζω φέτος
Εγώ τα χρησιμοποιώ ακόμη, έστω και ακριβά. Σε υγρό και κρύο (έστω και δροσερό) καιρό είναι θαυμάσια. Προτιμώ να ρίξω 10-15 ντουφεκιές και να τις ευχαριστηθώ, παρά να ρίξω 30 για το ίδιο ή και χειρότερο αποτέλεσμα και να τις κυνηγάω μέσα στα χόρτα. Στο τέλος της ημέρας μου βγαίνουν φθηνότερα και δεν εκνευρίζομαι.Τα έπαιρνα το 2016 φοβερό αλλά πανάκριβα τώρα δεν ξέρω με υγρασία είναι καλύτερο Tordo το όπλο ήταν Benelli, άσχετο αλλά ζώντανα πουλιά και όσα πήρα τα κυνηγάγα και άλλα με αίμα.
Συμφωνώ το πήρα τι συγκεκριμένο φυσιγγι με γνώμονα ότι είναι ένα καινούργιο και με πυρίτιδα sipe τώρα δεν έχω σύγκριση τι θα γινοταν με το ιταλικό.Εγώ τα χρησιμοποιώ ακόμη, έστω και ακριβά. Σε υγρό και κρύο (έστω και δροσερό) καιρό είναι θαυμάσια. Προτιμώ να ρίξω 10-15 ντουφεκιές και να τις ευχαριστηθώ, παρά να ρίξω 30 για το ίδιο ή και χειρότερο αποτέλεσμα και να τις κυνηγάω μέσα στα χόρτα. Στο τέλος της ημέρας μου βγαίνουν φθηνότερα και δεν εκνευρίζομαι.
Αυτά με Baikal 27em και 3* με 8άρια (κυρίως) και 9άρια.
Ο παλιός είναι αλλιώς.....Συμφωνώ το πήρα τι συγκεκριμένο φυσιγγι με γνώμονα ότι είναι ένα καινούργιο και με πυρίτιδα sipe τώρα δεν έχω σύγκριση τι θα γινοταν με το ιταλικό.
Μπράβο Μιχάλη συνεχίζεις δυνατά.Κάτι έγινε και σήμερα......
Ξεκίνησα με το lanber στις μαύρες και πηρα 8 πουλιάView attachment 35597
Πέρασαν και κανα 3-4 ακόμα και καταφερα αλλες 2.
Μετα αλλαξα οπλο με τον πατερα μου ο οποίος χάζευε πιο πολύ για καμια φάσσα και πηρα την belmonte 2 για να δοκιμασω και ενα τσοκάκι. Ετσι χτύπησα άλλες 7 και έφτασα τα 17 πουλιά συνολικά. View attachment 35598
Είναι λίγο εξτρίμ το τσοκ χαχαχα
Κανα 2 που ηταν κοντά τις πήρα ετοιμες μαδημένες.....
Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!Μπράβο Μιχάλη συνεχίζεις δυνατά.
Χρόνια πολλά κιόλας για σήμερα, ό,τι επιθυμείς!
Κάνε μας 2 Δημήτρη.Να πάτε παλικαρια!!! Εγώ πλέον weekend warrior μονο!
Πολυχρονος.Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!
Χρόνι πολλά Μιχάλη ό,τι επιθυμείς με υγεία και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές!!!Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!
Πολύχρονος γερός και καλότυχος!Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!
Χρόνια πολλά Μιχάλη!Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!