Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα γιαννη, εχει αρκετα πουλια στο περπατητο... περπατα και δεν θα χασεις...;)
Εχεις δικιο για το περπατητο,αλλα αυτην την περιοδο που μαζευουν ελιες το φοβαμαι λιγο,να σαι καλα παντως!

Ολα δείχνουν οτι τα μπασιματα έλαβαν τελος.... ποδαράκια τωρα ανοιχτο τσοκ και παιχνιδι με εσωτερικες μετακινησεις οταν και εάν....
προσοχη παιδια πολυς κοσμος μαζευει ελιες αυτο το μηνα ,και το καρτερακι δουλευει ακομα.

Εχεις δικιο για το περπατητο,αλλα αυτην την περιοδο που μαζευουν ελιες το φοβαμαι λιγο,να σαι καλα παντως!
Περπατητο στοπ για εμάς εδώ ακριβώς για τον λόγο που αναφερεις. Καρτερι στα ελατα και πρωινό και απογευματινό χαμηλά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Έξω για τσιγάρο δεν ξαναβγαινω λεμε. Στο τζάκι στη σοφίτα θα ανεβαινω. Λέτε να τις ακούω και εκει???? Μέχρι και κοκκινες άκουσα πριν 5 λεπτα. Αϊ σιχτίρ πιτσιλωτες ρουφιανες....
Το βραδυ γινεται σφαγη ε? Δε βλεπω την ωρα να ανεβω στο χωριο, να απολαυσω την απολυτη ησυχία της νυχτας, με μοναδικους ηχους τα τσικ και τις κουκουβαγιες!

Όριο στις κυριαρίνες σήμερα!!! Όριο!!!
Από το πρωί μέχρι και τ' απόγεμα...
Δεν είχε πάρα πολλές, απλώς αρκετές, αλλά με περίσσεια υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και σωστές ντουφεκιές, το κατάφερα! Και με λίγη τύχη...
Φυσίγγια: Baschieri & Pellagri Sporting & Compak Medium Range 28g No 8. Και πολύ λίγα (ούτε 10) Rottweil Silver Selection 36g No 7.
Όπλο: Caesar Guerini Essex (κυνηγητική έκδοση).
Α! Και να προσθέσω πως αυτό το "γκντουπ" όταν σκάνε ξερές από ύψος στο σπανό είναι σκέτη... "καύλα"! Ακόμα ηχεί στ' αυτιά μου...!

Last edited:
Όριο στις κυριαρίνες σήμερα!!! Όριο!!!
Από το πρωί μέχρι και τ' απόγεμα...
Δεν είχε πάρα πολλές, απλώς αρκετές, αλλά με περίσσεια υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και σωστές ντουφεκιές, το κατάφερα! Και με λίγη τύχη...
Φυσίγγια: Baschieri & Pellagri Sporting & Compak Medium Range 28g No 8. Και πολύ λίγα (ούτε 10) Rottweil Silver Selection 36g No 7.
Όπλο: Caesar Guerini Essex (κυνηγητική έκδοση).
Α! Και να προσθέσω πως αυτό το "γκντουπ" όταν σκάνε ξερές από ύψος στο σπανό είναι σκέτη... "καύλα"! Ακόμα ηχεί στ' αυτιά μου...!
Τα BP έχουν αλλάξει συνταγή; άσχετο αλλά ίσως ξέρεις επειδή τα δουλεύεις.

Ολα δείχνουν οτι τα μπασιματα έλαβαν τελος.... ποδαράκια τωρα ανοιχτο τσοκ και παιχνιδι με εσωτερικες μετακινησεις οταν και εάν....
Εγώ πιστεύω πως στο επόμενο γύρισμα του καιρού σε βοριά θα μπουν και άλλα πουλάκια .

Τα BP έχουν αλλάξει συνταγή; άσχετο αλλά ίσως ξέρεις επειδή τα δουλεύεις.
Κώστα είναι απ' τα αρτιότερα φυσίγγια (σκοπευτικά και κυνηγητικά) παγκοσμίως...! Δεν τίθεται το παραμικρό θέμα για την αρτιότητά τους και την αποτελεσματικότητά τους... Χιλιοδοκιμασμένες κι αξιόπιστες συνταγές έχουνε, με όλα τα υλικά των setup να είναι αποκλειστικά δικής τους σχεδίασης και κατασκευής από τον κάλυκα μέχρι και τα σκάγια (κάλυκες, καψύλια, πυρίτιδες, τάπες, συγκεντρωτήρες, σκάγια)...!

Εγώ πιστεύω πως στο επόμενο γύρισμα του καιρού σε βοριά θα μπουν και άλλα πουλάκια .
Μακαρι Λευτερη, ισως απλα κραταω μικρο καλαθι απο τις συνεχομενες χρονιες "φολες"!!
Εμεις θα τις υποδεχτουμε κατάλληλα παντα αν ερθουν...

Το βραδυ γινεται σφαγη ε? Δε βλεπω την ωρα να ανεβω στο χωριο, να απολαυσω την απολυτη ησυχία της νυχτας, με μοναδικους ηχους τα τσικ και τις κουκουβαγιες!
Στέφανε κάθε βράδυ περνανε. Το σπίτι μου είναι 500 μέτρα από το καρτερι που κάθομαι στα μπασιματα. Αλλά και συνάδελφοι που ψαρεύουν καλαμαρια στην Αρτάκη τις ακούνε και μέσα στα Ψαχνά ακομη!!! Χθες ηταν πολύ εντονο.

Εγω σηκωθηκα το πρωι για να παω αλλα εβρεχε και την ξαναπεσα,το βραδυ ακουγοντουσταν αρκετα πουλια παντως,μητσο αυριο παω ελατα ,και αν εχει πουλια θα πηγαινω ως την κυριακη!
Μου είπε ένα παιδί που έχει μοσχαρια πάνω ότι είδε κυργιαρες αρκετες. Εγώ αν μπορέσω θα ανέβω την Κυριακή με κουμπάρο και ξάδερφος. Αντε, περιμένω την ανταπόκριση σου αύριο Γιάννη!

Στέφανε κάθε βράδυ περνανε. Το σπίτι μου είναι 500 μέτρα από το καρτερι που κάθομαι στα μπασιματα. Αλλά και συνάδελφοι που ψαρεύουν καλαμαρια στην Αρτάκη τις ακούνε και μέσα στα Ψαχνά ακομη!!! Χθες ηταν πολύ εντονο.
Συντοπίτη,
Για Πολιτικά-Καμαρίτσα ακούγεται τίποτα για απογευματινό; Έχω 3 χρόνια να πάω.

Μου είπε ένα παιδί που έχει μοσχαρια πάνω ότι είδε κυργιαρες αρκετες. Εγώ αν μπορέσω θα ανέβω την Κυριακή με κουμπάρο και ξάδερφος. Αντε, περιμένω την ανταπόκριση σου αύριο Γιάννη!
Εδώ σε εμάς ψηλά οι ξότσιχλες είναι λιγοστές...

Έχει, έχει και πολλά μαύρα.

Status
Not open for further replies.
Back