Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχει φιλε μου ΠΟΛΥ χειροτερο!!!!
Να θες να πας για κυνηγι, και ανταυτου να πας και να σου βαζουν στο κορμι σου 1,5 λιτρο φαρμακι.
Να θες να κυνηγισεις και να τρεχεις για ακτινοβολιες, για εξετασεις, ακτινογραφιες, PET και τα αρχιδια ολα!!!!
Την υγεια μας φιλε. Την υγεια μας να μπορουμε να βγαινουμε βολτα στο βουνο και ας μην εχει ουτε μυγα!!!!
Δε μιλαω προσωπικα, αλλα τα τραβαει πολυ κοντινος μου ανθρωπος.
Ετσι είναι φίλε Γιάννη, έχεις απόλυτο δίκιο. Υγεία παιδιά, υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν. Αλλά και να μην γίνουν κάποια δεν τρέχει τίποτα. Όχι άγχος ( όσο γίνεται)

Παιδες , δεν υπαρχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πραγμα.....απο το να πηγαινεις κυνηγι....και να μην βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σκεφτειτε το εξης.....Να εχεις χρονο.... υγεια.....ολη την μερα δικη σου...αυτ/το που παει παντου...φυσεκια
να τα ριχνεις και να μην ''λυπασαι''.....σκυλο να σου φερνει τα θηραματα....
Να αλλαζεις και να ψαχνεις τα ποστα....μηπως και δεις θηραμα.....και θηραμα ΠΟΥΘΕΝΑ....
Εαν δεν ειναι αυτο καταρα....πειτε μου ποια ειναι ???
Να πηγαινεις πρωι απογευμα....και να γυριζεις χωρις να εχεις ριξει τουφεκια....
Χθεσινο απογευματινο.... Μια τουφεκια στο αερα ....για το γαμωτο.... :mad:

View attachment 35261View attachment 35262

Μαλλον πρεπει να το γυρισω στο ψαρεμα.....Αυτο που ζω ειναι καταντια!!! :confused:
Πήγαινε σε άλλα μέρη Νίκο.Και εγώ ξέρω μέρη που δεν πετάει ούτε μια και τις τελευταίες μέρες πάω απογευματινα βλέπω 300 πουλιά βαράω τα 10/15.Ειναι ανάλογα τα μέρη.Πηγαινε σε ρεματακια η μέρη με ελιές και χωράφια και θα δεις.

Α και εγώ έχω να πω φέτος οι περισσότερες τσίχλες που έχω δει σε απογευματινά από την προηγούμενη Τρίτη μέχρι και αυτή έχω χορτάσει κυνήγι πιάσανε πολλά πουλιά τελικά.Και όλες με το βοριά ήταν στα ρέματα και τις ελιτσες.

Παιδες , δεν υπαρχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πραγμα.....απο το να πηγαινεις κυνηγι....και να μην βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σκεφτειτε το εξης.....Να εχεις χρονο.... υγεια.....ολη την μερα δικη σου...αυτ/το που παει παντου...φυσεκια
Να αλλαζεις και να ψαχνεις τα ποστα....μηπως και δεις θηραμα.....και θηραμα ΠΟΥΘΕΝΑ....

Μαλλον πρεπει να το γυρισω στο ψαρεμα.....Αυτο που ζω ειναι καταντια!!! :confused:
Καλημέρα,
Υπάρχει και χειρότερο. Στο ψάρεμα, να είσαι στη θάλασσα απ΄τα ξημερώματα, να μην έχεις πάρει τσιμπιά,να έχει κοπεί η μέση σου απ΄την ακινησία και όταν πας να φύγεις σου τσιμπάει κάτι ¨βαρύ". Κάνεις μια ώρα να το σηκώσεις και μόλις πάς να πιάσεις τη βάρκα η λυθρινάρα να ξεψαρίζεται 30 πόντους πριν την απόχη. Και εκεί δεν έχει σκυλάκι να τρέξει.....

+
Να θες να πας για κυνηγι, και ανταυτου να πας και να σου βαζουν στο κορμι σου 1,5 λιτρο φαρμακι.
Να θες να κυνηγισεις και να τρεχεις για ακτινοβολιες, για εξετασεις, ακτινογραφιες, PET και τα αρχιδια ολα!!!!
Την υγεια μας φιλε. Την υγεια μας να μπορουμε να βγαινουμε βολτα στο βουνο και ας μην εχει ουτε μυγα!!!!
+ 1 Δις

Oπως ειπα χτες σημερα ανηφορισα για τα ελατα,απο τις 6:45 λοιπον μεχρι 7:15 επαιξαν μερικα τσιχλοκοτσυφα και πηρα 4 απο τα 7 που ντουφεκισα,μετα αποφασισα και πηγα πιο βαθια στα ελατα και αραξα για καμια ωρα ωσπου σηκωθηκα 8:15 να φυγω και εκεινη την ωρα περνανε 3 κυριαρινες η μια πισω απο την αλλη,και της παιρνω και τις 3,την μια ομως ειδα αλλα και παλι ουτε αυτην βρηκα,εψαγνα μια ωρα περιπου,αρε λεω ενα σκυλακι τωρα θα τις εβρισκε,τελως παντων η ουσια ειναι μητσο οτι οι χοντρες ειναι λιγες,πεμπτη,παρασκευη δεν αξιζει και γιατι δεν εχει,αλλα γιατι εχει και πολλυ ζεστη,απο σαββατο παλι!

Ετσι ειναι υγεια πανο απο ολλα λεβεντες ..

Ουτε λογος.....εχεις απολυτο ΔΙΚΙΟ.....
Εαν προσεξες.....εγραψα....να εχεις υγεια....Και βεβαια πανω απο ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ....Δεν το συζηταω...

Πήγαινε σε άλλα μέρη Νίκο.Και εγώ ξέρω μέρη που δεν πετάει ούτε μια και τις τελευταίες μέρες πάω απογευματινα βλέπω 300 πουλιά βαράω τα 10/15.Ειναι ανάλογα τα μέρη.Πηγαινε σε ρεματακια η μέρη με ελιές και χωράφια και θα δεις.

Εχω γυρισει σχεδον ολα τα ποστα....Ειναι γενικο το κακο....δεν εχουμε θηραματα...Δυστυχως...

Καλημέρα,
Υπάρχει και χειρότερο. Στο ψάρεμα, να είσαι στη θάλασσα απ΄τα ξημερώματα, να μην έχεις πάρει τσιμπιά,να έχει κοπεί η μέση σου απ΄την ακινησία και όταν πας να φύγεις σου τσιμπάει κάτι ¨βαρύ". Κάνεις μια ώρα να το σηκώσεις και μόλις πάς να πιάσεις τη βάρκα η λυθρινάρα να ξεψαρίζεται 30 πόντους πριν την απόχη. Και εκεί δεν έχει σκυλάκι να τρέξει.....

Το ειδες ομως.....το παλεψες....το που δεν το εβγαλες δεν πειραζει....Υπαρχει και η ψαραγορα!!! ;)
Για σκεψου να γυρναγες χωρις τσιμπιά..... ;)
Οπως γυριζω εγω...χωρις τουφεκια...

Έχεις παρα πολλα για να είναι κατάντια.. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δες τι θετική πλευρα..

Έχεις παρα πολλα για να είναι κατάντια.. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δες τι θετική πλευρα..

ΟΚ....Τωρα εαν πω οτι δεν εχεις δικιο....θα ημουν άδικος....
Αλλα δεν ζηταω πολλα... το αυτονοητο...να ριξω 5 τουφεκιες γμτ μου!!! :confused:

Α και εγώ έχω να πω φέτος οι περισσότερες τσίχλες που έχω δει σε απογευματινά από την προηγούμενη Τρίτη μέχρι και αυτή έχω χορτάσει κυνήγι πιάσανε πολλά πουλιά τελικά.Και όλες με το βοριά ήταν στα ρέματα και τις ελιτσες.
Για αττικη λες συναδερφε;

Ετσι που πάρκαρες το suzuki τα πουλιά τόβλεπαν απο χιλιόμετρα κι'έστριβαν δρόμο .

Οινόη σήμερα. Απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να έπεσαν 10 ντουφεκιές σε όλη την περιοχή. Έχει δίκιο ο Νίκος Π. Δεν είμαι οπαδός των αριθμών και των ορίων, αλλά ούτε ντουφεκιά στις τσίχλες μου έρχεται βαρύ. Βαρύτερο από τα τρυγόνια που 3 χρόνια τώρα 15 Σεπτεμβρίου στη νότια Λακωνία δεν έχω δει ούτε ένα. Υγεία σε όλους.

Εχει βρε Βασιλη μου....Εχει 3 - 4ρα ντοπιαρικα κοτσυφια...περνανε μουλοχτα μετα τις 6,25... μες στο σκοταδι!!!
1ον δεν τους ριχνω....ειναι ντοπιαρικα...2ον τι θα κανω τον καουμπο'ι'... με μπηχτες ???
Kυνηγι ειναι αυτο ???? :confused:
Όχι βέβαια. Εννοούσα για καμιά περιπατητή βόλτα. Έστω και μόνος σου, παρέα με το σκυλάκι. Αν όμως, είναι όπως τα περιγράφεις, τότε όντως είναι πίκρα.

Λένε για την πέρδικα πως θέλει καλό σκύλο κ πόδια, εγώ νομίζω πως κ η τσιχλα πόδια θέλει πλέον παιδιά. Στο περπατητο πολύ περισσότερα πουλιά παιρνουμε. Τουλάχιστον η δικη μου παρεα
Ε ναι έτσι είναι χρόνια τώρα.Τα καρτέρια πάρε με την σειρά τα καλύτερα της περιοχής σου ζήτημα να βαρήσεις πάνω από 5.Μόνο αν χιονίσει ψηλά και κατεβάσει πουλιά.

Το έχουμε ξαναπει. Το καρεκλάκι στον ελαιώνα και τα πουλιά να παίζουν έχουν εκλείψει χρόνια τωρα. Θα υπάρξουν και μέρες που θα γίνει αυτο αλλά είναι πολύ λίγες μεσα στη σεζόν και πρέπει να έχεις την κωλοφαρδια να τις πετύχεις. Όσο βαστανε τα ποδάρια μας καλά ειναι, βρίσκουμε πουλιά τουλάχιστον να κάνουμε την πλάκα μας. Επίσης και τα κλασσικά απογευματινά έχουν καει. Πονηρά μερη που δεν πάει το μυαλό ότι περνάνε πουλιά δουλεύουν πλεον. Και τα καλά καρτερια έχουν καει απο τυφεκιοφορους που αμολανε τριαρες σε ότι περνάει ακόμη και αν είναι μια κουκίδα στον ουρανο. Υπάρχουν πολλοί σιχαμενοι στο σινάφι μας. Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου! Να χτυπάνε πουλιά και να μην τα μαζευουν! Να τα μαζευουν και μετά την φωτογραφία να τα πετανε. Και όχι τίποτα πιτσιρικαδες που λες οτι το μυαλό τους είναι ακόμα φρουι ζελε , μεσήλικες με τζιπαρες, ακριβά τουφέκια και ντυμένοι σαν μοντέλα σε κυνηγετική διαφημιση. Έχουμε και τον καιρο να μας πηδάει κάθε χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται να μας πηδήξει και δένει το γλυκο.

Status
Not open for further replies.
Back