Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το σκέφτηκα αυτό Γιώργο αλλά μετά τις πρώτες τουφεκιές δεν είδα κάτι ''ύποπτο''...
Λες μακροπρόθεσμα να έχω θέμα;.buy buy.
Λειτουργικό όχι, αισθητικό ναι και είναι λογικό. Θα στο "κάψει" στο σημείο που τρώει την κάπνα από την άλλη κάννη.

Μπράβο Γιώργο τα καπνισες τα τσιχλακια με το Müller και τα 24αρια .
.well done.
Μπράβο Γιώργο, ωραία πουλιαστρα, με " ποικιλία ".sarcastic.
Σε ευχαριστώ Γιάννη.
Ναι όντως σήμερα είχε ποικιλία στις τσίχλες.Είδα μακριά και τέσσερις κεδρότσιχλες.
;)
μπράβο Γιώργο
respect. respect. respect.

Αν και ειχα να βγω για τσιχλα απο τις 26 Οκτωμβρη σημερα ένιωσα την ανάγκη να παω για καμια ντουφεκια..Ετσι μετά το φαγητο πηγα ενα περπατήτο απο τις 3-5 εδω κοντά και σας πληροφορώ ειχε πουλάκια..

1hv0ab.jpg

Αν και ειχα να βγω για τσιχλα απο τις 26 Οκτωμβρη σημερα ένιωσα την ανάγκη να παω για καμια ντουφεκια..Ετσι μετά το φαγητο πηγα ενα περπατήτο απο τις 3-5 εδω κοντά και σας πληροφορώ ειχε πουλάκια..

1hv0ab.jpg
Ωραιος Γερασιμε,ισα ισα για να χωνεψεις......βλεπω ομως και τα πουλακια αλφαδια στην σειρα .sarcastic.

Και μενα εχει ψιλομαυρισει καποιο απο τα U που γραφει πανω. Το βασικο ειναι να μην εχει αλλα θεματα, και το οπτικο ειναι το λιγοτερο...

... Επίσης και τα Lambro Skeet που έριξα για πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ.
Πολύ εντυπωσιακά σκοτώματα σε αποστάσεις αρκετά μεγάλες που σου μένουν στο μυαλό...;)
.well done. .shake hands. ... ;)
Σημερα πηγαμε και μεις, με τον Ευριπιδη σε απογευματινο καρτερι, ο Θεος να το κανει. Ως τις 5 δεν ειχαμε ριξει τουφεκια, απο τις 5μιση και μετα βγηκαν καμμια 10αρια πουλια συνολο. Τουφεκισα 3, την μια επρεπε να την ειχα, και οι αλλες δυο ηταν απλα ετσι για να ριξω.
Τα ίδια ακριβώς κι εγώ την Παρασκευή! Μάλιστα εκτός από τις 3 που τουφέκισα (... και πήρα τα @...@ μου) οι υπόλοιπες πέρασαν πολύ μακριά, εκτός βολής. Χθες Σάββατο απόγευμα πήγα πάλι κατά τις 5.00, είχε πολύ δυνατό νοτιά και ήμουν με δυο γνώμες, το αποφάσισα την τελευταία στιγμή. Και πάλι σε 3 μπόρεσα να ρίξω, χτύπησα τις 2 αλλά βρήκα τη 1. Ευτυχώς που δεν πήγα αμέσως να ψάξω την 1η, γιατί δεν θα είχα πάρει τη 2η! :D
Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν ξοδεύω βενζίνη, αφού το ... "πέρασμα" είναι 10 λεπτά από το σπίτι, με τα πόδια. :(

βγαλε το δικανο αγορι μου να παρει φωτια ο τοπος....
Που να το πάω το δίκανο για περπατητό ρε φίλε 4 κιλά όπλο; :) Απλά έφτιαξα ένα δεύτερο πέλμα για την καραμπίνα, 1/2 πόντο πιο κοντό από αυτό που ρίχνω για να ισοσταθμίσω την διαφορά των χειμωνιάτικων ρούχων και το φόρεσα να δω τι γίνεται. Περπάτησα με ένα πουκαμισάκι οπότε αυτός ο μισός πόντος έπαιξε τον ρόλο του στην πρώτη τουφεκιά, στην δεύτερη που διόρθωνα δεν υπήρχε θέμα.
ο κ@βλ@τριπλετας κατω δε κρατιεται....
Ο ποιος ... ;;;;;.very funny..very funny..very funny. Αυτός λοιπόν, πέστου ότι θα μείνει με την κ@βλ@ γιατί από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά, την βαρυχειμωνιά την είδαν μόνο οι μετεωρολόγοι ... :(

Καλησπέρα σας κύριοι.:)Αρκετά καλή η μέρα σήμερα κυνηγετικά.
Μπήκαν καινούργια πουλιά στο μέρος και κάηκε πολύ φυσίγγι.;)
Εγώ μάλλον από ότι φάνηκε δεν επέλεξα καλό μέρος παρόλα αυτά τις έκανα τις τουφεκιές μου.
Το αποτέλεσμα τέσσερις κελαηδότσιχλες,δύο κόκκινες και ένας κότσυφας.
Δυστυχώς άλλα τέσσερα πουλιά δεν τα βρήκα παρόλο που αφιέρωσα πάνω από μια ώρα για τον εντοπισμό τους.
Πρώτη δοκιμή του U2 το οποίο με εντυπωσίασε.Δοκίμασα πέντε διαφορετικά φυσίγγια και τα πήγε καλά με όλα.Λίγο καλύτερα πήγε τα Club Nova σε νούμερο 10 και τα Lambro Sporting σε νούμερο 8.Επίσης και τα Lambro Skeet που έριξα για πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ.
Πολύ εντυπωσιακά σκοτώματα σε αποστάσεις αρκετά μεγάλες που σου μένουν στο μυαλό.;)
Έφαγα και την μπουγάτσα μου ήπια και τον καφέ μου και γύρισα γεμάτος.:)

Ωραίος Γιώργο!
πήρες και ''κοκκινούλες''... είναι ο μήνας τους τώρα...
Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, αλλα αυτή η ''prince of wales'' λαβή του browning πολύ του πάει

1hv0ab.jpg
Για 2ωρο κυνήγι, μια χαρά Γεράσιμε!

σημερα λοιπον ξεκινησα να παω σε χωριο εκτος χανιων για περπατητο και απογευματινο σε χωριο φιλου μετα απο προσκληση.εφτασα κατα τις 9 το πρωι και αφου εκοψε λιγο η βροχη ξεκινησαμε στη διαδρομη ομως ξαναρχισε.περιττο βεβαια να σας πω οτι γιναμε παπακια.πολλα πουλια σηκωθηκαν ο φιλος σε 2 ωρες περπατημα καταφερε και πηρε 7 εγω απο την αλλη σημερα ημουνα οχι κεντροτουφεκαω αλλα τουφεκαω στο γαμα του καραγκιοζη βεβαια να πω οτι απο τη βροχη δεν εβλεπα γιατι τα γυαλια μου ειχανε γινει.....ωλος και αναγκαστηκα να τα βγαλω και μπορειτε να καταλαβετε που πηγαιναν οι τουφεκιες.με τα πολλα προς το τελος.πηρα 1 κι εχασα αλλη μια.αφου ξεκουραστηκαμε και φαγαμε και αλλαξαμε ρουχα αποφασισαμε να παμε και απογευματινο.ευτυχως ειχε κοψει η βροχη αλλα πολυ νοτιας.εκει λοιπον εβγαλα το αχτι μου.7 στο χερι και 2 χαμενες και ο φιλος αλλες 3.οποτε μπορω να πω παρ ολη τη βροχα που επεφτε wright through εφυγα ευχαριστημενος οπως επισης παρα πολυ ευχαριστημενος εμεινα και ααπο τις τουφεκιε με τη ρεμινκτονουμπα μου 1100

μπορω να πω παρ ολη τη βροχα που επεφτε wright through εφυγα ευχαριστημενος οπως επισης παρα πολυ ευχαριστημενος εμεινα και ααπο τις τουφεκιε με τη ρεμινκτονουμπα μου 1100
Τι φυσιγκια δουλεψες στο απογευματινό με τη Remington και σε τι αποστασεις;
Τσοκ και Νο σκαγιων;

Γ
Τι φυσιγκια δουλεψες στο απογευματινό με τη Remington και σε τι αποστασεις;
Τσοκ και Νο σκαγιων;
Γιάννη καλημέρα.όπως είπε κι ο βικτωρας παντα άριστον σε νο.9.μέχρι τις 5 είχα 25 αρι.και έπαιζα απο τα 15 ως τα 35 μετρα.μετα κύλινδρος αλλά επειδή εχει
3 αρι αυλό και τσοκ είναι breda εξωτερικά ίσως να μη μετράνε ακριβως έτσι.ίσως να δίνουν κάτι παραπανω.πρεπει κάποια στιγμη να το ψαξω

Γ

Γιάννη καλημέρα.όπως είπε κι ο βικτωρας παντα άριστον σε νο.9.μέχρι τις 5 είχα 25 αρι.και έπαιζα απο τα 15 ως τα 35 μετρα.μετα κύλινδρος αλλά επειδή εχει
3 αρι αυλό και τσοκ είναι breda εξωτερικά ίσως να μη μετράνε ακριβως έτσι.ίσως να δίνουν κάτι παραπανω.πρεπει κάποια στιγμη να το ψαξω
Καλημέρα.
Όσον αφορά το 25αρι : 18,55-18,15=0,40 δηλ περίπου σφιχτο LM.Ο κυλινδρος αντιστοιχεί σε αμερικανικο skeet 1 δηλαδή συσφιξη περίπου 0,10.Ιδανικα θα έλεγα! Αν σε ικανοποιούν οι τουφεκιες μην ψαχνεσαι παραπέρα.

Γιάννη ακριβως αυτό.έχω μείνει αφωνος απο τις τουφεκιες.αυτός είναι ο λογος που στην 302 έστειλα τη φουλ κάνη η οποία είναι και magnum για κόψιμο για να μπουν κι εκεί μπρεντισια τσοκ αυτά που έχω δηλαδή με τη διάφορα οτι αυτή έχει 4αρι αυλο

Μπραβο Πανο, καλοφαγωτος... Πως σου φανηκαν τα Gorilla?
Άρη μια χαρά ήταν την συγκεκριμένη μέρα εως πολύ καλά. Προχθές που πήγα πάλι με (6-7 Νοτιά!!!) δεν ήταν τόσο καλά. Τα πουλιά έπεφταν αλλά έιχαν αίματα και ήταν ζωντανά. Lambro imperial και Ariston ήταν καλύτερα. Μου έδωσαν την εντύπωση ότι τα gorilla μου δίνουν ένα κλικ ποιο μακρινές τουφεκιές (συγκέντρωση) από άλλα τσιχλοφύσιγγα.
Αποτέλεσμα πρωινού Σαββάτου 13 πουλιά με καιρικές συνθήκες ανεμοθύελλας...! Με τα χαμένα που είχα λόγω αέρα θα είχα πιάσει όριο. Όταν η τουφεκιές ήταν σε σχετικά μεγάλο ύψος (30+ μέτρα) τα πουλία έπεφταν 200 μέτρα πέρα...άντε να τα βρεις. Ευχαριστήθηκα τουφεκιές με φανταστικές προσκοπεύσεις, όπως επίσης είδα τουφεκιές μου να μένουν ένα χιλιόμετρο πίσω. Εκεί που έλεγες το έχω και πατούσες σκανδάλη.... έκαναν ένα τσαλίμι και να σου τα 20 μέτρα πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά. Η τουφεκιά εννοέιται στο γάμο του κουτρούλη. Από την άλλη, μερικές τουφεκιές όνειρο με προσκοπεύσεις παπιών, για να τις θυμάσαι καιρό.

Status
Not open for further replies.
Back