Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα προηγούμενα χρόνια απλά κοιταγαμε το ημερολόγιο και περιμέναμε τον χιονια.
Με τις πρωτες νιφαδες φευγαμε , χωρις πληροφορία χωρις τίποτα.
Η ερχόμενη βδομαδα καιρικά θα είναι όπως πρέπει.
Μια επίσκεψη λοιπόν στον Βοιδοματη και στα κισσαρια του καμπου νομίζω οτι ειναι απαραίτητη :)

Εγω ειμαι μεσα απο τεταρτη μεσημερι μεχρι Κυριακη και αναμενω οδηγιες ΑΡΧΗΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ οβερ.:)

Μια επίσκεψη λοιπόν στον Βοιδοματη και στα κισσαρια του καμπου νομίζω οτι ειναι απαραίτητη :)
Επιβαλλόμενη θα έλεγα...

Μαύρισε ο τόπος από κοτσύφια σήμερα στον Ασωπό. Δυο ώρες περπάτημα τρία κοτσύφια και δυο τσίχλες εγώ, μια τσίχλα, ένα κοτσυφι και τρία χαμένα ο πατέρας μου.
Είχε περισσότερα πουλιά από την τελευταία φορά που πήγα.

Για πίτες ,κρασί ,ζυγούρια και φωτογραφίες ,οπωσδήποτε . .sarcastic.

Πανουτσο, το ψηλο το φιλαρακι σου γιατι την εχει δει ρινγκο τωρα τελευταια κ δεν καθεται ησυχος? .buy. Κυνηγησε καθολου η ολο μυνηματα εστελνε σημερα? .yelling.
αχαχαχα ναι ναι πέστα φίλε μου ..
.όχι Αρι ... Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε...

Σημερινη εξορμηση τριων Περπατητων περιξ των Δερβενοχωριων με απολογισμο 14 τσιχλες ;)
Ελαχιστα πουλια και Κυνηγοι
Ο αερας ξυριζε απο το πρωι αλλα ηταν ζεστος θα ελεγα για την εποχη o_O
Στο τελος της εξορμησης ειπαμε να δοκιμασουμε την τυχη μας σε εναν αλλον καφενε μπας και πιουμε κανενα τσιπουρο της προκοπης .drunk. να φυγει η κουραση του τριωρου περπατητου
Ο καφετζης ηταν Παπας και τελικα αντι για τσιπουρο μας εφερε ενα ειδος μεταξυ αγιαστουρας και αλκοολ γιατι για τσιπουρο δεν θυμιζε καθολου με συνοδεια μεζε λουκανικα φρανκφουρτης .goodboy.
Επεσε πολυ γελιο
Στο συνεχεια καναμε σταση στα Σκουρτα πηραμε και τα καρβελια μας και τελος

Στο τελος της εξορμησης ειπαμε να δοκιμασουμε την τυχη μας σε εναν αλλον καφενε μπας και πιουμε κανενα τσιπουρο της προκοπης να φυγει η κουραση του τριωρου περπατητου
Ο καφετζης ηταν Παπας και τελικα αντι για τσιπουρο μας εφερε ενα ειδος μεταξυ αγιαστουρας και αλκοολ γιατι για τσιπουρο δεν θυμιζε καθολου με συνοδεια μεζε λουκανικα φρανκφουρτης .goodboy.
Επεσε πολυ γελιο
Στο συνεχεια καναμε σταση στα Σκουρτα πηραμε και τα καρβελια μας και τελος
Τουλάχιστον πήρατε ευλογία για την επόμενη φορά. .sarcastic.

Το πρωί με το που ξεκινήσαμε έγινε ένα ωραίο σκηνικό, ο Πανούτσος και ο Ζωλό μου τις στέλναν συστημένες και γω τους έπαιρνα την πίεση :D Σε 2 λεπτά μέσα είχα 5 ψόφιες γύρω γύρω και δεν είχα μαζέψει καμία. Κανονικά έπρεπε να είχα 7 αλλά οι άλλες 2 ήταν τυχερές. Στην μία έσπασε ένας σάπιος κουβάς που βρήκα για κάθισμα μια στιγμή πριν πατήσω την σκανδάλη... :D... και στην άλλη ήμουν άδειος. Τελικά αν είσαι ακίνητος μπορείς να βάλεις εξαιρετικά σημάδια και να τις βρεις όλες, σε πολύ λίγο τις μαζέψαμε όλες αφού είχα προσπαθήσει να θυμάμαι τα σημεία.

Πανουτσο, το ψηλο το φιλαρακι σου γιατι την εχει δει ρινγκο τωρα τελευταια κ δεν καθεται ησυχος? .buy.
Ο μονοτούφεκος με τον κεντροτουφεκάω σύντομα σε νέα επισόδεια ... .my man.

Μπορεί να έχει ανησυχίες εν όψι ταξιδιού.....o_O

Είσαι μια σουπιά εσύ; ;)
Πανο πρεπει να κανουμε ενα περπατητο παρεα να τα πουμε λιγο μου φαινεται... .sarcastic.

Οπωσδήποτε κανονίστε πριν κλείσει να κάνουμε ένα ... .buy buy.

Μάλλον πας γυρεύοντας .....sarcastic.
Ναι η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δω τον μορφασμό του Πανούτσου όταν θα ρώταγε, πήρατε καμία και θα του έλεγα, ναι είναι ξάπλα 7. Μετά αρχίζει τα δικά του, καλά πότε έκανες μια πουλιάστρα πουλιά ακόμα δεν κατεβήκαμε από το αμάξι και κάτι τέτοια....με ματιάζει και δεν μπορώ να βαρέσω γάιδαρο στην ανηφόρα μετά .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back