Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περπατητό πρωινό την Κυριακή με υγρασία και ζέστη. Αποτέλεσμα 12 τσιχλοκοτσύφια..... και μια και ήταν η τελευταία μέρα του λαγού η φύση μου έκανε πάλι το δώρο της.

screencast

και μια φώτο με την τυχερή τσίχλα (αφού έπεσε μακριά και άλλαξα μονοπάτι προκειμένου να την πιάσω και στα 3 μέτρα από αυτήν πετάχτηκε ο λαγός) και το όπλο.
Φυσίγγια gorilla red 32 v8, τσοκ anaconda medium range. η βολή στο λαγό στα 20-25 μέτρα, καθαρό σκότωμα.
2016_01_10_13_12_50_1024x768.jpg
2016_01_10_13_51_09.jpg
[/url] screencast[/IMG]

adult image

Μέχρι τώρα 16χλμ. περπατητό μόνος για 5 τσίχλες .Τα πουλιά εξαφανισμένα στην κυριολεξία.Αν εξαιρεσω 2 σημεια που ήταν μαζεμένα παρα πολλά πουλιά , αλλά φευγαν απο τα 100μ ,απο κει και πέρα το χάος. Τέτοιο χάλι δεν ξαναθυμάμαι για τέτοια εποχή.
Σήμερα όμως εχει πολλά αγριοπερίστερα.Απο ενα δύο ,εως κοπάδια των 30 πουλιών.Εκανα την μαλακια και δεν πήρα μαζί κλειστά τσοκ και τα κωλόπουλα μου πετάνε στα 40μ και πανω.Επιασα δυο σημεια που περνάγανε και τα ντουφεκισα τρεις φορες αλλά μονο φτερά.Στρώνουνε στις σταριες για φαγητό .Συνεχίζω και βλέπουμε

Περπατητό πρωινό την Κυριακή με υγρασία και ζέστη. Αποτέλεσμα 12 τσιχλοκοτσύφια..... και μια και ήταν η τελευταία μέρα του λαγού η φύση μου έκανε πάλι το δώρο της.

screencast

και μια φώτο με την τυχερή τσίχλα (αφού έπεσε μακριά και άλλαξα μονοπάτι προκειμένου να την πιάσω και στα 3 μέτρα από αυτήν πετάχτηκε ο λαγός) και το όπλο.
Φυσίγγια gorilla red 32 v8, τσοκ anaconda medium range. η βολή στο λαγό στα 20-25 μέτρα, καθαρό σκότωμα.
2016_01_10_13_12_50_1024x768.jpg
2016_01_10_13_51_09.jpg
[/url] screencast[/IMG]

adult image
Αυτά είναι κυνήγια. Γειά σου Πάνο

Επιστροφή στο σπίτι 7,20 απο τις 5,30 το πρωί.Περπάτημα 21 χλμ και αλλαγές σε δυο απογευματινά φόλα.Το αποτέλεσμα ήταν 6 τσίχλες στο περπάτημα και ιμία στα φοβερά απογευματινά.
Στο πρώτο δεν πέρναγε ούτε τσόνος.Αλλάζω μέρος και εκεί που είχα κάτι ελπίδες εμφανίζεται ένας τσοπάνος με 100 γίδια και 5 σκυλιά που έρχονταν καταπάνω μου.Απελπίστηκα και στις 5 μπήκα στο αυτοκίνητο για να ερθω απο την παλιά εθνική Θήβας Ελευσίνας.Μετά τα Βίλλια με πήγαν καρότσα δυο νταλίκες.Η Λ.Αθηνών δεν κούναγε απο μια καραμπόλα 6 αυτοκινήτων .Απελπισία .
Βγήκα να ξεσκάσω και γύρισα σκασμένος .Άσε τα αγριοπερίστερα που τελικά δεν τους έβαλα χέρι .....

Επιστροφή στο σπίτι 7,20 απο τις 5,30 το πρωί.Περπάτημα 21 χλμ και αλλαγές σε δυο απογευματινά φόλα.Το αποτέλεσμα ήταν 6 τσίχλες στο περπάτημα και ιμία στα φοβερά απογευματινά.
Στο πρώτο δεν πέρναγε ούτε τσόνος.Αλλάζω μέρος και εκεί που είχα κάτι ελπίδες εμφανίζεται ένας τσοπάνος με 100 γίδια και 5 σκυλιά που έρχονταν καταπάνω μου.Απελπίστηκα και στις 5 μπήκα στο αυτοκίνητο για να ερθω απο την παλιά εθνική Θήβας Ελευσίνας.Μετά τα Βίλλια με πήγαν καρότσα δυο νταλίκες.Η Λ.Αθηνών δεν κούναγε απο μια καραμπόλα 6 αυτοκινήτων .Απελπισία .
Βγήκα να ξεσκάσω και γύρισα σκασμένος .Άσε τα αγριοπερίστερα που τελικά δεν τους έβαλα χέρι .....

ελα μη σκας , εκανες τη βολτα σου τουλαχιστον.guitar.....θα γυρισει μητσο μην τρελαινεσε....αλλα πιστευω οτι ειχες φαει μουτζα ρε φιλε..
.sarcastic..sarcastic.

ελα μη σκας , εκανες τη βολτα σου τουλαχιστον.guitar.....θα γυρισει μητσο μην τρελαινεσε....αλλα πιστευω οτι ειχες φαει μουτζα ρε φιλε..
.sarcastic..sarcastic.

Το θέμα ειναι Ακη οτι χάσαμε τις μπλέ και όπως πάει θα τις ψάχνουμε με το κιάλι.

Τι πας και εσύ απο αυτον κωλοδρομο

Π
Ημουνα μόνος και δεν ήθελα να πληρωσω 10 σε διόδια .Το πρωί πήγα καλά Στην επιστροφή μαλακία ήταν που δεν μπήκα στην Αττική οδό.
Πριν φτάσεις στο Κριεκούκι στις στροφές τις κλειστές μπαινεις αριστερά και στο τέρμα του δρόμου αριστερά κσι όλο ευθεία
Περνάς Δάφνη -Πύλη τον κάμπο στα Σκούρτα και απο εκεί βγαινεις Χάσια και είσαι κομπλε
Κέρδος ?
Απολαμβανεις την διαδρομή
Δεν σε πρίζουν τα φορτηγά και οι ντακοτες που πάνε με 40
Παίρνεις και ψωμί καρβέλι αμα γουσταρεις στα Σκούρτα
Και εχεις κανει τα ίδια χλμ με την Παλαιά Εθνική
Εγώ την ακολουθώ χρόνια αυτήν την διαδρομη

Τι πας και εσύ απο αυτον κωλοδρομο
Θυμαμαι περυσι τραβηξαμε προς θηβα μερια για ενα απογευματινο και λεω ρε δεν παμε απο καζα μερια να μην πληρωνουμε κερατιάτικα διοδια?τι το θελα.μας πηγαν οι νταλικες κουρσα.λιγο πριν την δυση φτασαμε στο σημειο.τσαμπα χιλιομετρα.Δεν την ξαναπαταω...

Status
Not open for further replies.
Back