Τρέχα να προλάβεις τα καλά.Διορθωνω, φευγω τωρα λογω αλλαγη πλανων
Καλό δρόμο Παύλο
Τρέχα να προλάβεις τα καλά.Διορθωνω, φευγω τωρα λογω αλλαγη πλανων
Αυτά είναι κυνήγια. Γειά σου ΠάνοΠερπατητό πρωινό την Κυριακή με υγρασία και ζέστη. Αποτέλεσμα 12 τσιχλοκοτσύφια..... και μια και ήταν η τελευταία μέρα του λαγού η φύση μου έκανε πάλι το δώρο της.
screencast
και μια φώτο με την τυχερή τσίχλα (αφού έπεσε μακριά και άλλαξα μονοπάτι προκειμένου να την πιάσω και στα 3 μέτρα από αυτήν πετάχτηκε ο λαγός) και το όπλο.
Φυσίγγια gorilla red 32 v8, τσοκ anaconda medium range. η βολή στο λαγό στα 20-25 μέτρα, καθαρό σκότωμα.
[/url] screencast[/IMG]![]()
adult image
Κοίτα μην δεν περάσει τίποτα και σε πιάσει υστερία.έχω πάθει μεγάλη στέρηση.
Επιστροφή στο σπίτι 7,20 απο τις 5,30 το πρωί.Περπάτημα 21 χλμ και αλλαγές σε δυο απογευματινά φόλα.Το αποτέλεσμα ήταν 6 τσίχλες στο περπάτημα και ιμία στα φοβερά απογευματινά.
Στο πρώτο δεν πέρναγε ούτε τσόνος.Αλλάζω μέρος και εκεί που είχα κάτι ελπίδες εμφανίζεται ένας τσοπάνος με 100 γίδια και 5 σκυλιά που έρχονταν καταπάνω μου.Απελπίστηκα και στις 5 μπήκα στο αυτοκίνητο για να ερθω απο την παλιά εθνική Θήβας Ελευσίνας.Μετά τα Βίλλια με πήγαν καρότσα δυο νταλίκες.Η Λ.Αθηνών δεν κούναγε απο μια καραμπόλα 6 αυτοκινήτων .Απελπισία .
Βγήκα να ξεσκάσω και γύρισα σκασμένος .Άσε τα αγριοπερίστερα που τελικά δεν τους έβαλα χέρι .....
ελα μη σκας , εκανες τη βολτα σου τουλαχιστον.guitar.....θα γυρισει μητσο μην τρελαινεσε....αλλα πιστευω οτι ειχες φαει μουτζα ρε φιλε..
![]()
Τι πας και εσύ απο αυτον κωλοδρομοΕπιστροφή στο σπίτι 7,20 απο τις 5,30 το πρωί.Περπάτημα 21 χλμ και αλλαγές σε δυο απογευματινά φόλα.Το αποτέλεσμα ήταν 6 τσίχλες στο περπάτημα και ιμία στα φοβερά απογευματινά.
Στο πρώτο δεν πέρναγε ούτε τσόνος.Αλλάζω μέρος και εκεί που είχα κάτι ελπίδες εμφανίζεται ένας τσοπάνος με 100 γίδια και 5 σκυλιά που έρχονταν καταπάνω μου.Απελπίστηκα και στις 5 μπήκα στο αυτοκίνητο για να ερθω απο την παλιά εθνική Θήβας Ελευσίνας.Μετά τα Βίλλια με πήγαν καρότσα δυο νταλίκες.Η Λ.Αθηνών δεν κούναγε απο μια καραμπόλα 6 αυτοκινήτων .Απελπισία .
Βγήκα να ξεσκάσω και γύρισα σκασμένος .Άσε τα αγριοπερίστερα που τελικά δεν τους έβαλα χέρι .....
Ημουνα μόνος και δεν ήθελα να πληρωσω 10 σε διόδια .Το πρωί πήγα καλά Στην επιστροφή μαλακία ήταν που δεν μπήκα στην Αττική οδό.Τι πας και εσύ απο αυτον κωλοδρομο
Πριν φτάσεις στο Κριεκούκι στις στροφές τις κλειστές μπαινεις αριστερά και στο τέρμα του δρόμου αριστερά κσι όλο ευθείαΗμουνα μόνος και δεν ήθελα να πληρωσω 10 σε διόδια .Το πρωί πήγα καλά Στην επιστροφή μαλακία ήταν που δεν μπήκα στην Αττική οδό.
Θυμαμαι περυσι τραβηξαμε προς θηβα μερια για ενα απογευματινο και λεω ρε δεν παμε απο καζα μερια να μην πληρωνουμε κερατιάτικα διοδια?τι το θελα.μας πηγαν οι νταλικες κουρσα.λιγο πριν την δυση φτασαμε στο σημειο.τσαμπα χιλιομετρα.Δεν την ξαναπαταω...Τι πας και εσύ απο αυτον κωλοδρομο
Καλα το ειπα:<< Το καρτερι ειχε τη δικη του υστερια>>Ελάχιστα σήμερα τα πουλιά στο απογευματινό, μια χαμένη και αυτό ήταν όλο… .smashfrak.