Θυμάσαι που σου είπα ότι θα πιάσεις τα ...τρία σου![]()
Με μάτιασες.

Θυμάσαι που σου είπα ότι θα πιάσεις τα ...τρία σου![]()
Εκει ειναι το παιχνιδι κωστηηηηΔεν πήγα ακόμα Τζίμη θα πάω το Σάββατο. Δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες για πρωί, τρέχω με κάτι χαρτιά.
Εκει ειναι το παιχνιδι κωστηηηη![]()
Σιγουρα θα εχει...εκει θα πιασεις 4 οχι 3Μακάρι για να δούμε το Σάββατο.![]()
στην παλια βελανιδια κρεμεται η ΔΟΜΗ με οδηγιες για ανεβασμα φωτο κοντα εισαικαλησπερα στην παρεα σημερα μετα την δουλεια σταματησα σ ενα καρτερακι στα σπατα 5και25 αρχισανε να περνανε καποια πουλακια
6 ηταν σε αποσταση βολης τα 4 τα πηρα.ξεθαψα και το δικανο και πλεον θα το εχω μονιμα στο αμαξι για μετα την δουλεια.δεν ξερω και πως ανεβαζω φωτο
Προσοχη ,αν το κλεψουν την εβαψες.!ξεθαψα και το δικανο και πλεον θα το εχω μονιμα στο αμαξι για μετα την δουλεια
Σήμερα αφού πήγα τις μικρές σχολείο, μες στις 09:00 ανέβηκα σε μια ημιορεινή περιοχή με δέντρα και κισσούς να δω τι παίζει από κοτσύφια.
Είχα σκοπό να κάνω ένα 2ωρο κυνήγι στην περιοχή και μετά να κατέβαινα στον κάμπο για κάνα μπεκατσίνι.
Όταν έφτασα είχε συννεφιά, γύρω στους 0 βαθμούς και μια ''πασπάλα'' χιόνι από βραδύς
![]()
μπήκα σε ένα ξέφωτο και άρχισαν οι κοτσυφοι το παιχνίδι τους...
![]()
Σε ένα 20λεπτο περίπου είχα ντουφεκίσει 8-9 κοτσύφια και δεν είχα πάρει κανέναν...
και όλα στρωτά πουλιά και στο ''τίρο'' του ντουφεκιού.
Με ότι και να έριχναν (Lambro tordo 30 No 8, Gorilla blue 32 No 8, Euromix No 8-9, Predator Ζωχιός 30 Νο 8,5) νόμιζα ότι τα φυσίγγια δεν έχουν σκάγια μέσα, ότι το ντουφέκι ''κλωτσάει'' υπερβολικά, γενικά τίποτα δεν μου πήγαινε καλά...
Τρελάθηκα...
Πάω στο αυτοκίνητο και παίρνω ένα κουτί Νο 7 (gorilla red), που έχω πάντα μαζί, μιας και το θεωρώ Νο ''μπαλαντερ'' και άρχισα να παίρνω πουλιά. Μετά ανέβηκε η ψυχολογία μου, ζεστάθηκε το δάχτυλό μου, καθάρισε και ο καιρός και έβγαλε ήλιο και έπαιρνα πουλιά και με τα υπόλοιπα φυσίγγια που είχα μαζί μου.
Μέχρι τις 14:30, καρτέρι στα ξέφωτα και περπατητό, μαζί με 1 κίχλα και 1 κοκκινότσιχλα, έπιασα το όριο και έφυγα.
![]()
Aν έπαιρνα τα πουλιά το πρωί ή είχα και ένα 2ο άτομο μαζί μου θα πιαναμε το όριο γρηγορότερα...
Πολύ καλά τα πήγαν τα gorilla red No 7, που από το πρωί και σχεδόν όλη μέρα δεν βγήκαν από την αριστερή κάννη του δίκαννου και τα Lambro Tordo 30 (που τ' ριξα 1η φορά και προσωπικά μ' άρεσε πολύ περισσότερο απο το Euromix).
Παρε φυσίγγια και ανέβαφιάξε με Σπύρο κι έρχομαι ταχιά respect.
Τα περισσότερα ήταν παχιά με ''κίτρινους κώλους''...Μπράβο Σπύρο.Έκλεισε καλά η έξοδος.Δεν μας είπες όμως ,ήταν παχιά τα κοτσύφια ;
Πάντως πριν απο 25 μέρες που ήμουνα πάνω ,είδα οτι οι κισσοί είχαν ελάχιστο έως καθόλου καρπό και μάλισταν τον τρώγανε από τότε.Εκεί στα χαμηλότερα έχουν ακόμη καρπό ;
Αυτά είχαν κατέβει απο τα Τζουμέρκα.Παρε φυσίγγια και ανέβα
Τα περισσότερα ήταν παχιά με ''κίτρινους κώλους''...
Κάτι έχει από κισσούς, το θέμα είναι να μείνουν τα κοτσύφια στην περιοχή, γιατί και πρόπερσι θυμάμαι ένα παρόμοιο πρωινό, που έπιασα όριο μέσα σε 3 ώρες και μετά 2-3 μέρες που ξανανέβηκα είχαν εξαφανιστεί και βαρεσα μια 10αδα με το ζόρι..
Ωραίος Σπυρο, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε........Σήμερα αφού πήγα τις μικρές σχολείο, μες στις 09:00 ανέβηκα σε μια ημιορεινή περιοχή με δέντρα και κισσούς να δω τι παίζει από κοτσύφια.
Είχα σκοπό να κάνω ένα 2ωρο κυνήγι στην περιοχή και μετά να κατέβαινα στον κάμπο για κάνα μπεκατσίνι.
Όταν έφτασα είχε συννεφιά, γύρω στους 0 βαθμούς και μια ''πασπάλα'' χιόνι από βραδύς
![]()
![]()
Σε ένα 20λεπτο περίπου είχα ντουφεκίσει 8-9 κοτσύφια και δεν είχα πάρει κανέναν...
Με ότι και να έριχναν (Lambro tordo 30 No 8, Gorilla blue 32 No 8, Euromix No 8-9, Predator Ζωχιός 30 Νο 8,5) νόμιζα ότι τα φυσίγγια δεν έχουν σκάγια μέσα, ότι το ντουφέκι ''κλωτσάει'' υπερβολικά, γενικά τίποτα δεν μου πήγαινε καλά...
Τρελάθηκα...
Πάω στο αυτοκίνητο και παίρνω ένα κουτί Νο 7 (gorilla red), που έχω πάντα μαζί, μιας και το θεωρώ Νο ''μπαλαντερ'' και άρχισα να παίρνω πουλιά. Μετά ανέβηκε η ψυχολογία μου, ζεστάθηκε το δάχτυλό μου, καθάρισε και ο καιρός και έβγαλε ήλιο και έπαιρνα πουλιά και με τα υπόλοιπα φυσίγγια που είχα μαζί μου.
Μέχρι τις 14:30, καρτέρι στα ξέφωτα και περπατητό, μαζί με 1 κίχλα και 1 κοκκινότσιχλα, έπιασα το όριο και έφυγα.
![]()
Aν έπαιρνα τα πουλιά το πρωί ή είχα και ένα 2ο άτομο μαζί μου θα πιαναμε το όριο γρηγορότερα...
Πολύ καλά τα πήγαν τα gorilla red No 7, που από το πρωί και σχεδόν όλη μέρα δεν βγήκαν από την αριστερή κάννη του δίκαννου και τα Lambro Tordo 30 (που τ' ριξα 1η φορά και προσωπικά μ' άρεσε πολύ περισσότερο απο το Euromix).
Σήμερα με παρασύρανε οι ''μαυρομούτρηδες''Ωραίος Σπυρο, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε........
Τη γλύτωσαν σήμερα τα μπεκατσινια.............μέχρι την επόμενη .buy.
Σήμερα ήταν ωραία Γιώργο, μπαιναν στα ξέφωτα στρωτά και στον ''τίρο'' και στο περπατητο σηκωνόταν από τις άκρες στα δρομάκια και τις άκρες από τα πυκνά λες και ήταν ορτύκια...Μπράβο ρε Σπύρο, μαύρισε η πλάση. Με τρελαίνει το κάπνισμα που κάνουν, άσε που αν είναι παχιά είναι σαν μικρά τρυγόνια
![]()
Σπύρο Ωρέ τα εκαψες τα κυρομυτια, κιχλες δεν βλέπω εξαφανίστηκαν;Σήμερα αφού πήγα τις μικρές σχολείο, μες στις 09:00 ανέβηκα σε μια ημιορεινή περιοχή με δέντρα και κισσούς να δω τι παίζει από κοτσύφια.
![]()
![]()
Τρελάθηκα...
![]()