18,4 θα εννοει Γιαννη.
. Mobile τσοκ Ευριπιδη??Γιάννη ακριβως αυτό.έχω μείνει αφωνος απο τις τουφεκιες.αυτός είναι ο λογος που στην 302 έστειλα τη φουλ κάνη η οποία είναι και magnum για κόψιμο για να μπουν κι εκεί μπρεντισια τσοκ αυτά που έχω δηλαδή με τη διάφορα οτι αυτή έχει 4αρι αυλο
Όχι εξωτερικα της Breda εννοεί.. Mobile τσοκ Ευριπιδη??
Δεν νομίζω γιατί πριν έγραψε και για 3αρι αυλο. Η Remington 1100 πάντως έχει αυλο 18,55.18,4 θα εννοει Γιαννη.
Θα μπορουσε να βαλει και εσωτερικα αφου ειναι magnum η καννη.Όχι εξωτερικα της Breda εννοεί.
Πιθανά ναι. Thinwall σίγουρα.Θα μπορουσε να βαλει και εσωτερικα αφου ειναι magnum η καννη.
ΟΚ, τώρα καταλάβαμε. Συμφωνώ κιεγω στην επιλογή των τσοκ της Breda σε αυλους 18,3-18,4 γιατί είναι φορεμενα σε χιλιάδες ιταλικές καννες και δουλεύουν πολύ καλά. Άρα δεν ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω για αυλο της Rem =18,55.καλησπερα κυριοι.για να ξεκαθαρισω τα πραγματα.γιαννη η rem ειναι του 1968 ισως και πιο πριν κι εχει αυλο 18,3.τ οπλο ειχε φουλ κανη η οποια κοπηκε και τοποθετηθηκαν τσοκ εξωτερικα breda.επειδη λοιπον εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο την αποδοση τους το ιδιο θα κανω και στην 302 η οποια εχει, σωστα λεει ο τακης, αυλο 18,4 .τα thin wall δεν τα εχω δουλεψει ποτε και δεν τα ξερω και καθολου.ξερω ομως τι κανουν τα breda.τωρα η αλλη κανη που εχω και πουλαω κι ολας εχει τα γνησια τσοκ της 302 τα οποια δεν λεγονται mobile αλλα drop in chokes.ειναι αυτα που πεφτουν μεσα στην κανη και βιδωνουν απο πανω με μουφα η οποια μπαινει σ εξωτερικο σπειρωμα.αλλα επειδη εχω 1 κανη και καθετε και δεν χρησ.ποτε τη φουλ πουλαω τη μια και φτιαχνω την αλλη.ελπιζω παιδια να εγινα κατανοητος
Που εγιναν ολα αυτα τα ωραια συναδελφε;3ωρο περπατητό, 8 στο γιλέκο, 2 ξεπουπουλιάσματα, 1 που θα ορκιζόμουν οτι το πέτυχα αλλά δεν το βρήκα. Ολες τσίχλες. Σε σχέση με άλλες φορές που τα κοτσύφια ήταν πολλά, σήμερα είχε αρκετές τσίχλες. Το κρύο έκανε δουλειά. Ααα και πολλές αστοχίες και πολλά που φεύγαν μακριά ή πίσω απο δέντρα.
Με λίγα λόγια πουλιά υπάρχουν. Κοιμηθείτε νωρίς.
καλά έλα πάλι στο μαντρί και θα τα πούμεΧτικιασμένα ήταν![]()
Πηγες στην σουρπη;με αυτον τον καιρο θα γινει μακελειοΧθες με πολύ κρύο και αέρα ελάχιστα τα πουλιά στο απογευματινό, 3 στο χέρι και ένα χαμένο.
Θυμάσαι που σου είπα ότι θα πιάσεις τα ...τρία σουΧθες με πολύ κρύο και αέρα ελάχιστα τα πουλιά στο απογευματινό, 3 στο χέρι και ένα χαμένο.
Ξερεις εσυ...τα πιανεις συνεχειαΘυμάσαι που σου είπα ότι θα πιάσεις τα ...τρία σου![]()
Πηγες στην σουρπη;με αυτον τον καιρο θα γινει μακελειο![]()