Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περπατητο κανατε η ειχατε στησει εξοχικο σαλονακι και πινατε τσαι;.my man.
Eλα ντε... .goodboy. Ο Γιωρικας δηλαδη εκανε καρτερι κ οι αλλοι δυο του σηκωνανε τα πουλια???.xm. Σε λιγο θα πηγαινει για περπατητο κ με καρεκλακι...
Εεεεεε φιλαρακι απο δω κ περα να μην κουβαλας οπλο μαζι κ σε τρωει το βαρος... Αμα θες να τους παιρνεις την πιεση να παρεις ενα τετοιο...
.yelling.
Εμεις βγαινουμε για κυνηγι, οχι για να κανουμε check up στα θηραματα... .buy buy. Ακου εκει "βγηκαν πεντε κ τους πηρα την πιεση"... σιγα μην τους εκανες κ λιπομετρηση... .buy buy.

Eλα ντε... .goodboy. Ο Γιωρικας δηλαδη εκανε καρτερι κ οι αλλοι δυο του σηκωνανε τα πουλια???.xm. Σε λιγο θα πηγαινει για περπατητο κ με καρεκλακι...
Εεεεεε φιλαρακι απο δω κ περα να μην κουβαλας οπλο μαζι κ σε τρωει το βαρος... Αμα θες να τους παιρνεις την πιεση να παρεις ενα τετοιο...
.yelling.
Εμεις βγαινουμε για κυνηγι, οχι για να κανουμε check up στα θηραματα... .buy buy. Ακου εκει "βγηκαν πεντε κ τους πηρα την πιεση"... σιγα μην τους εκανες κ λιπομετρηση... .buy buy.

Γιωργάκη τα βλέπεις ;
Ασε Αρη ,επάνω στην καλύβα ,θα έχει όλο τον χρόνο να σου εξηγήσει την νέα τακτική...sarcastic.

Ναι η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δω τον μορφασμό του Πανούτσου όταν θα ρώταγε, πήρατε καμία και θα του έλεγα, ναι είναι ξάπλα 7. Μετά αρχίζει τα δικά του, καλά πότε έκανες μια πουλιάστρα πουλιά ακόμα δεν κατεβήκαμε από το αμάξι και κάτι τέτοια....με ματιάζει και δεν μπορώ να βαρέσω γάιδαρο στην ανηφόρα μετά .big smile.
ρε τί είναιι τούτος...

Το πρωί με το που ξεκινήσαμε έγινε ένα ωραίο σκηνικό, ο Πανούτσος και ο Ζωλό μου τις στέλναν συστημένες και γω τους έπαιρνα την πίεση :D Σε 2 λεπτά μέσα είχα 5 ψόφιες γύρω γύρω και δεν είχα μαζέψει καμία. Κανονικά έπρεπε να είχα 7 αλλά οι άλλες 2 ήταν τυχερές. Στην μία έσπασε ένας σάπιος κουβάς που βρήκα για κάθισμα μια στιγμή πριν πατήσω την σκανδάλη... :D... και στην άλλη ήμουν άδειος. Τελικά αν είσαι ακίνητος μπορείς να βάλεις εξαιρετικά σημάδια και να τις βρεις όλες, σε πολύ λίγο τις μαζέψαμε όλες αφού είχα προσπαθήσει να θυμάμαι τα σημεία.

Τι σημεια να θυμασαι, αφου το μερος ειναι καθαρο σαν σαλονι σπιτιου. .sarcastic.

Σημερα πηγαμε και μεις, με τον Ευριπιδη σε απογευματινο καρτερι, ο Θεος να το κανει. Ως τις 5 δεν ειχαμε ριξει τουφεκια, απο τις 5μιση και μετα βγηκαν καμμια 10αρια πουλια συνολο. Τουφεκισα 3, την μια επρεπε να την ειχα, και οι αλλες δυο ηταν απλα ετσι για να ριξω. Η σκυλιτσα μου φερε παλι μια σκοτωμενη τσιχλα που ουτε αυτη τη φορα βρωμαγε, αλλα δεν την πηρα. Εχει εξελιχθει σε εκπληκτικη μαζετα :D

Επισης κατεβαινοντας απο το αμαξι βρηκα στην ακρη του δρομου τα 2 αφρολεξ της θηκης του οπλου, που ειχα χασει καποια στιγμη το Νοεμβρη. Τι να πεις, ευτυχως αδειος δεν γυρισα. Α, σηκωσα και μια μπεκατσα απο το δρομο, με το που ξεπαρκαρα και εκανα 30 μετρα.

Αχ ξέρω ακριβως τα μέρη αυτα του σαλονιού!! Γιωρίκα στις πιο πολλές αστοχίες εισαι απο κατω ε; Το σηκώνεις το κεφαλάκι ε; Χαχα στο σπάσιμο του Κουβά ειχε αγιο η τσίχλα

Έτσι φαίνεται Jerry μου, το σηκώνω. Το δίκαννο που μου δίνει άλλη "θέα" λόγω κοντακιού, μάλλον έχει προλάβει να βάλει το χεράκι του σε αυτό. ;)

Καλησπέρα σας κύριοι.:)Αρκετά καλή η μέρα σήμερα κυνηγετικά.
Μπήκαν καινούργια πουλιά στο μέρος και κάηκε πολύ φυσίγγι.;)
Εγώ μάλλον από ότι φάνηκε δεν επέλεξα καλό μέρος παρόλα αυτά τις έκανα τις τουφεκιές μου.
Το αποτέλεσμα τέσσερις κελαηδότσιχλες,δύο κόκκινες και ένας κότσυφας.
Δυστυχώς άλλα τέσσερα πουλιά δεν τα βρήκα παρόλο που αφιέρωσα πάνω από μια ώρα για τον εντοπισμό τους.
Πρώτη δοκιμή του U2 το οποίο με εντυπωσίασε.Δοκίμασα πέντε διαφορετικά φυσίγγια και τα πήγε καλά με όλα.Λίγο καλύτερα πήγε τα Club Nova σε νούμερο 10 και τα Lambro Sporting σε νούμερο 8.Επίσης και τα Lambro Skeet που έριξα για πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ.
Πολύ εντυπωσιακά σκοτώματα σε αποστάσεις αρκετά μεγάλες που σου μένουν στο μυαλό.;)
Έφαγα και την μπουγάτσα μου ήπια και τον καφέ μου και γύρισα γεμάτος.:)

Μπράβο ρε Γιώργη ωραίος!!! .well done.
Σε ευχαριστώ Κώστα..cool.
Γιώργο έχε υπόψη τώρα που το είδα ότι το "κοντό" τσοκ θα σου χαλάσει το φινίρισμα από το muller ;)
Το σκέφτηκα αυτό Γιώργο αλλά μετά τις πρώτες τουφεκιές δεν είδα κάτι ''ύποπτο''...
Λες μακροπρόθεσμα να έχω θέμα;.buy buy.

Ο κουβάς έσπασε στο 0¨42 .very funny..very funny..very funny.

ωραιος ρε φιλε αλλα κατι δε μου κολλαει....το μονοτουφεκος δε βλεπω γιατι καθε μια που περναγε ειχε κρεμασμενα ποδια κ ηθελε κ 2ο φυσιγγι κ παλι ζωντανες τις εβλεπα να πεφτουν....
.very funny..very funny.ετσι εννοεις τα μονοτουφεκα της μπερετα.....very funny..very funny..very funny.

Καλησπέρα σας κύριοι.:)Αρκετά καλή η μέρα σήμερα κυνηγετικά.
Μπήκαν καινούργια πουλιά στο μέρος και κάηκε πολύ φυσίγγι.;)
Εγώ μάλλον από ότι φάνηκε δεν επέλεξα καλό μέρος παρόλα αυτά τις έκανα τις τουφεκιές μου.
Το αποτέλεσμα τέσσερις κελαηδότσιχλες,δύο κόκκινες και ένας κότσυφας.
Δυστυχώς άλλα τέσσερα πουλιά δεν τα βρήκα παρόλο που αφιέρωσα πάνω από μια ώρα για τον εντοπισμό τους.
Πρώτη δοκιμή του U2 το οποίο με εντυπωσίασε.Δοκίμασα πέντε διαφορετικά φυσίγγια και τα πήγε καλά με όλα.Λίγο καλύτερα πήγε τα Club Nova σε νούμερο 10 και τα Lambro Sporting σε νούμερο 8.Επίσης και τα Lambro Skeet που έριξα για πρώτη φορά μου άρεσαν πολύ.
Πολύ εντυπωσιακά σκοτώματα σε αποστάσεις αρκετά μεγάλες που σου μένουν στο μυαλό.;)
Έφαγα και την μπουγάτσα μου ήπια και τον καφέ μου και γύρισα γεμάτος.:)

Μπράβο Γιώργο, ωραία πουλιαστρα, με " ποικιλία ".sarcastic.

ωραιος ρε φιλε αλλα κατι δε μου κολλαει....το μονοτουφεκος δε βλεπω γιατι καθε μια που περναγε ειχε κρεμασμενα ποδια κ ηθελε κ 2ο φυσιγγι κ παλι ζωντανες τις εβλεπα να πεφτουν....
.very funny..very funny.ετσι εννοεις τα μονοτουφεκα της μπερετα.....very funny..very funny..very funny.
Ότι έχεις δίκιο έχεις, δεν αναφέρω δικαιολογίες ... .hit.

Status
Not open for further replies.
Back