Δεν νομιζω. Απλα είναι κωλοφαρδουλης στο περπατητο....Για να μας δειξει οτι ξερει τα καλυτερα καρτερια μπεκατσας!!!![]()
Δεν νομιζω. Απλα είναι κωλοφαρδουλης στο περπατητο....Για να μας δειξει οτι ξερει τα καλυτερα καρτερια μπεκατσας!!!![]()
Έτοιμος είμαιΠολλή ανυπομονησία βλέπω. Άμα δει κανείς τα ποσταρισματα σήμερα στο Τσίχλα - κοτσύφι αύριο θα βγει για πρωινό
Φαντάζεσαι να μας παρακολουθεί κάποιος ξένος που δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά και να νομίζει ότι οι φωτογραφίες είναι σημερινές;Πολλή ανυπομονησία βλέπω. Άμα δει κανείς τα ποσταρισματα σήμερα στο Τσίχλα - κοτσύφι αύριο θα βγει για πρωινό
2/3 Οκτωβρίου..Όπως κάθε χρόνο ..Πολλή ανυπομονησία βλέπω. Άμα δει κανείς τα ποσταρισματα σήμερα στο Τσίχλα - κοτσύφι αύριο θα βγει για πρωινό
11.2/3 Οκτωβρίου..Όπως κάθε χρόνο ..
Ιδικά και με αυτά που τάζουν σήμερα τα μοντέλα
Δεν μπορώ τότε ..έχω κανονίσει έξοδο ..
View attachment 32867Εσύ γιατί εβαλες την μπεκατσα ρε? Για να μας πικαρεις????
Φτουουου θα με βρίζει ο φίλος που πάμε για λαγο. Του είχα τάξει και το Σ/Κ 2-3/10.....2/3 Οκτωβρίου..Όπως κάθε χρόνο ..
Ιδικά και με αυτά που τάζουν σήμερα τα μοντέλα
Από ζάχαρο θα πήγε...Σαν να κοιμάται η φασσούλα με τα Λάμπρο @Alex37
Από δάχτυλοΑπό ζάχαρο θα πήγε...
Πες το ρε παπάρα ότι ήταν τόσο κοντά!Άκου Λάμπρο...Από δάχτυλο![]()
Ρε τα ξαδερφακια αποψε.....
Εδώ δεν έχω κάτι χοντρό και εκλεκτό όπως εσείς αλλά έχω κάνει και τα 5 επιτρεπόμενα είδη τσιχλας σε ένα πρωινό αξεχαστο!View attachment 32868
Αν θυμάμαι καλά,αυτό έγινε κάπου το 2010 με '13.......Το νωρίτερο που έχω δει πέρασμα στην Νότια Ελλάδα πάντα ,είναι 05/10 ..