Οχι....Κοτσύφια βλέπω πάρα πολλά φέτος ... πολύ περισσότερα από άλλες χρονιές ...
Η ιδέα μου είναι ;;;![]()
ΚοκκινολεμηςΤί είναι τα ρουβέλια Ηλία;
Άσε τα Ψαχνα. Βορειοανατολικά θα παμε! Μακάρι να έχει πουλάκια φετος και όλα θα γινουν!Φετος θέλω οπωσδήποτε να κανω ενα κυνηγι τσιχλας στα Ψαχνά (περιξ) που δεν εχω κάνει ποτε...οχι περασματα...περπατητο.. DimDre ελπιζω να πιουμε καφε φετος στο λεω προκαταβολικα..
Περιξ που λενε!Βορειοανατολικά θα παμε
Άσε τα Ψαχνα. Βορειοανατολικά θα παμε! Μακάρι να έχει πουλάκια φετος και όλα θα γινουν!
Αν πάτε από Καθενους και πάνω σε εκείνα τα ωραία απογευματινά θέλω και εγώ εε..Περιξ που λενε!![]()
Καλά εκεί δυστυχώς δεν έμεινε τίποτα.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται φέτος στο Προκόπι.Γιαννη αν δεν εννοει ΒΑ των Ψαχνων και εννοει ΒΑ Ευβοια, θα τον απογοητεύσω διοτι ΒΑ Ευβοια μονο για καρβουνα μπορεις να πας πλεον με αυτα που εγιναν φετος!
Πολύ κρίμα Γιάννη.Μιλαμε για τεράστιες εκτάσεις καμμένα.Στο προκοπι φιλε μου απαγορευεται!
Καλά εκεί δυστυχώς δεν έμεινε τίποτα.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται φέτος στο Προκόπι.
Γιαννη7482 δεν ισχυει φιλε μου αυτο που λες...Στο προκοπι φιλε μου απαγορευεται!
Στα καμμενα ουτε σε δεκα χρονια φιλε...κρανιου τοπος...Δεν εμεινε τιποτα στην βορεια πλευρα,500χιλ στρεματα ειναι τεραστιες εκτασεις,παντα σε μια φωτια κατι θα μεινει,εκει λοιπον τα εκαψε ολα μεχρι την θαλασσα,κριμα πολλυ κριμα,ολοι οσοι εμεναν εκει καταστραφηκαν,αφου ασχολιοντουσταν με το ρετσινι και την μελισοκομια,τωρα για κυνηγι μετα απο 10 χρονια!
Γιαννη 2χλμ συνηθως βαζει το δασαρχειο αλλα οπως και να εχει στην συγκεκριμένη περίπτωση ακομα δεν εχει βγει απαγορευση (εξ οσων γνωριζω)... επιπλέον το Προκοπι απο τα πρωτα καμμενα απεχει πολυ παραπανω (παρα πολυ)..Στεφανε ειναι η περιμετροσ που λενε απο τα καμενα,οπως και η βλαχια και το πηλι απαγορευονται,νομιζω απο τις κατολισθεισεις και κατω,σε καθε καμενη περιοχη εχουν μια περιμετρο ακαφτη που απαγορευεται,δεν ξερω βεβαια αν η εκταση η καμενη ειναι μικρη αν ισχυει κατι τετοιο!