Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλή ανυπομονησία βλέπω. Άμα δει κανείς τα ποσταρισματα σήμερα στο Τσίχλα - κοτσύφι αύριο θα βγει για πρωινό
Φαντάζεσαι να μας παρακολουθεί κάποιος ξένος που δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά και να νομίζει ότι οι φωτογραφίες είναι σημερινές;

Πολλή ανυπομονησία βλέπω. Άμα δει κανείς τα ποσταρισματα σήμερα στο Τσίχλα - κοτσύφι αύριο θα βγει για πρωινό
2/3 Οκτωβρίου..Όπως κάθε χρόνο ..
Ιδικά και με αυτά που τάζουν σήμερα τα μοντέλα

Θυμάμαι πάντοτε να πρήζω τον πατέρα μου να ξεκινάμε απο 10-12 Οκτώβρη κι εκείνος πάντα να μου λέει νωρίς είναι πάμε να περπατήσουμε να βγάλουμε κανα ορτύκι. Τις περισσοτερες φορες είχε δίκιο μιας και γυρω στου Αγίου Δημητρίου εβλεπα τις περισσότερες. Έχω όμως πετύχει και μικρό περασματάκι στο Καπανδρίτι 7 οκτωβρίου. Ομως μεγάλα μπασίματα ποτέ τόσο νωρίς. Αν π.χ είχα 2 εβδομάδες άδεια απ την δουλειά, θα έβαζα απο 20 και μετά. Αν ειχα μια εβδομαδα θα εβαζα απο 26 και μετά. Περυσι φυσικά τζαμπα πήγε η αδεια καθως δεν πετυχα ουτε μια μερα περασμα....

View attachment 32867
Σαν να κοιμάται η φασσούλα με τα Λάμπρο @Alex37
Ρε τα ξαδερφακια αποψε.....
Εδώ δεν έχω κάτι χοντρό και εκλεκτό όπως εσείς αλλά έχω κάνει και τα 5 επιτρεπόμενα είδη τσιχλας σε ένα πρωινό αξεχαστο!20141207_180918.jpg

3328-CB35-06-C3-4-DEB-A760-58-C0-E4-A73-A6-A.jpg

Οκτώβρης…Ψύχρα υγρασία και μπασίματα!

Status
Not open for further replies.
Back