Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φαντάρος ήσουν στο νησί να φανταστώ φίλε μου?
Για επαγγελματικούς λόγους ξεκίνησα να έρχομαι φίλε. Ιατρικός επισκέπτης ήμουν τότε. Στο φαρμακείο του νοσοκομείου δούλευε ο κύριος Παντελής, του οποίου ο γιος, Γιώργος, είχε κυνηγομάγαζο λίγο πάνω από το αεροδρόμιο. Έτσι κολλήσαμε και κυνήγησα το νησί σας πολλές φορές και για διάφορα θηράματα.

Το ανυσηχητικο παιδια ειναι οτι περσι περασαν απο αλλου,δεν ειχε περασματα,και το μυαλο ολων σιγουρα σκεφτετε μηπως επαναληφτει το περσινο,εγω παντως κραταω μικρο καλαθι!
Συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε

Το ανυσηχητικο παιδια ειναι οτι περσι περασαν απο αλλου,δεν ειχε περασματα,και το μυαλο ολων σιγουρα σκεφτετε μηπως επαναληφτει το περσινο,εγω παντως κραταω μικρο καλαθι!
Περισυ ο καιρός για να κατέβουν σε εμας ηταν ο πλέον ακατάλληλος, γι'αυτό πέρασαν από αλλού αλλά στα επιστροφια μια χαρά γύρισαν από τα μέρη μας και είχε γεμίσει ο τόπος τσιχλοκοτσυφα! Φέτος δείχνει πιο ευνοϊκό το καιρικό κομμάτι.
Εκεί πάνω στον Jeremiah ελπίζω να βρεθούμε καμία μερα!!!

Πέρσι κατά ένα περίεργο λόγο τα περάσματα στο νησι(Νοτιοανατολική Χιος) δούλεψαν αρκετά καλά μέχρι την ημέρα μου μας έκλεισαν. Έμπαιναν τα πρωινά αρκετά μεγάλος αριθμός πουλιών από την Τουρκία

Περισυ ο καιρός για να κατέβουν σε εμας ηταν ο πλέον ακατάλληλος, γι'αυτό πέρασαν από αλλού αλλά στα επιστροφια μια χαρά γύρισαν από τα μέρη μας και είχε γεμίσει ο τόπος τσιχλοκοτσυφα! Φέτος δείχνει πιο ευνοϊκό το καιρικό κομμάτι.
Εκεί πάνω στον Jeremiah ελπίζω να βρεθούμε καμία μερα!!!
Ναι μητσο σιγουρα θα τα πουμε πανω στα ελατα,φετος η αδεια μου ειναι απο 15/10 εως 7/9,απο 25 οκτ και μετα θα ανεβαινω επανω,οχι καθε μερα,θα πηγαινω και στα χαμηλα αν εχει παιχνιδι!

Status
Not open for further replies.
Back