Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εδώ και 2 εβδομάδες, περισσότερα από τα μισά τσιροπουλιά , μου πέφτουν ζωντανά !!! ευτυχώς έχω συνκυνηγούς, καλούς δρομείς και με ανεπτυγμένα τα αρχέγονα ένστικτα του είδους μας....και φορτώνω τη πουλιάστρσα .buy.

εδώ και 2 εβδομάδες, περισσότερα από τα μισά τσιροπουλιά , μου πέφτουν ζωντανά !!! ευτυχώς έχω συνκυνηγούς, καλούς δρομείς και με ανεπτυγμένα τα αρχέγονα ένστικτα του είδους μας....και φορτώνω τη πουλιάστρσα .buy.

.crying smile.

Τι φυσίγγια χρησιμοποιείς Βασίλη;;

wzKVzfZ.jpg

Mια γευση απο το χιονισμένο τοπίο που έκανα περηπατητό σήμερα. Πολύ ομίχλη αλλα τα lambro sporting 28 gr # 9.5 ME εβγαλαν ασπροπρόσωπο! Βρήκα το φυσίγγι μου επιτέλους. Αφού δουλεύει με τέτοιον καιρό, θα το χρησιμοποιώ απο τα ντοπιαρικα τρυγόνια έως τις τσίχλες του Φλεβάρη.
Μην το δενεις και κομπο του χρονου μπορει να το βρεις διαφορετικο.Αν διευκολινεσε οικονομικα τωρα που το βρηκες κανε ένα καλο στοκ

Η υγρασία στην περιοχή πλησίαζε το 90% και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι τα πουλια αν και έπεφταν , 8 στα 10 ήταν ζωντανά , φυσίγγια χρησιμοποιήσαμε nsi S4 και sipe
Βασίλη πες μας νούμερο και τσοκ που δουλεψατε.

Καλησπέρα. Όπως εφευγα το απόγευμα από το χωριό σταμάτησα στα γρήγορα για ένα 20λεπτο, μέχρι να νυχτώσει δηλαδή, σε ένα σημείο για καμιά κιχλιτσα, ίσα για να ξελαμπικαρω. Τουφεκισα 6 κιχλοκότσυφα, πήρα 4 και αστοχησα σε αλλά 3. Μπηχτες τουφεκιες, σύριζα με το σκοτάδι. Από φυσίγγια όλα με Bravo, καθαρά τα πουλιά και ακαριαία, ήταν και κοντινές βέβαια. Ωραία ήταν, είχε ένταση. Ο καιρός νοτιάς με υγρασια πολλή.
yl1sLLah.jpg

Καλησπέρα. Όπως εφευγα το απόγευμα από το χωριό σταμάτησα στα γρήγορα για ένα 20λεπτο, μέχρι να νυχτώσει δηλαδή, σε ένα σημείο για καμιά κιχλιτσα, ίσα για να ξελαμπικαρω. Τουφεκισα 6 κιχλοκότσυφα, πήρα 4 και αστοχησα σε αλλά 3. Μπηχτες τουφεκιες, σύριζα με το σκοτάδι. Από φυσίγγια όλα με Bravo, καθαρά τα πουλιά και ακαριαία, ήταν και κοντινές βέβαια. Ωραία ήταν, είχε ένταση. Ο καιρός νοτιάς με υγρασια πολλή.
yl1sLLah.jpg
Ή vitoria να ναι καλά Γιάννη, αυτή κάνει παιχνίδι .sarcastic. ωραία φάση όμως σε ένα 20 λεπτό έκανες το κέφι σου.

Ή vitoria να ναι καλά Γιάννη, αυτή κάνει παιχνίδι .sarcastic. ωραία φάση όμως σε ένα 20 λεπτό έκανες το κέφι σου.
Κωνσταντίνε τα έχουμε ξαναπεί για τη Vitoria, αξιόπιστο όπλο και καθόλου ιδιότροπο με τα φυσίγγια, να'ταν και λίγο πιο ελαφριά για τα περπατητα μου. Οσο για το κέφι που λες, ειναι απο τα καλά της περιφέρειας.

Βασίλη πες μας νούμερο και τσοκ που δουλεψατε.[/QU

Καλημέρα , Βαγγέλης εiναι το ονομά μου , Εγώ στην Browning Fusion evolve είχα τσοκ diffusion και έριξα κυρίως NSI S4 No 8 . Ο πεθερός μου σε Browning A5 light twelve ξεκίνησε με κύλινδρο και κατέληξε με 2 άστρα είχε ζωντανά ακόμα και με τα NSI Sipe No 7. Εκτός από μία τσίχλα που ήταν πραγματικά ψηλά όλα τα άλλα πουλιά χτυπήθηκαν σε αποστάσεις μέχρι τα 20 -25 μέτρα το πολύ.

Καλησπέρα παλικάρια.:)
Στο ίδιο μέρος με το Σάββατο και σήμερα αλλά με τον καιρό να είναι πολύ μαλακός,με συννεφιά και πολύ υγρασία.
Κόσμο είχε αρκετό αλλά τα πουλιά πολύ λίγα και έτσι λίγες και οι τουφεκιές μου.
Τέσσερις τσίχλες πήρα εκ των οποίων οι δύο κοκκινότσιχλες οι οποίες δεν υπήρχαν την προηγούμενη φορά(Μάλλον είναι καλό αυτό διότι δείχνει μετακίνηση ;)).
Αυτές έπεσαν με την Benelli την 20άρα.love. και φυσίγγια τα εκπληκτικά B&P F2 26gr No 9.;) :)
Την Κυριακή αν δεν έχει χιόνια με βλέπω στα ψηλά για καμία τσαρτσάρα....

Last edited:
Βόλτα σήμερα στην Εύβοια με τη γνωστή παρέα. Στο καρτέρι δεν πετούσε τπτ οπότε πιάσαμε το περπάτημα. Σε 2 λεπτά είχα σκάσει από τη ζεστή και αυτό δυσκόλευαι τα πράγματα. Τελικά πήραμε 3 άτομα καμιά 15αριά πουλιά. Είδαμε πραγματικά πολλά πουλιά τα οποία δυστυχώς δεν μπορούσαμε εύκολα να πλησιάσουμε προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν φάει πολύ τουφεκίδι τις προηγούμενες ημέρες. Δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες σήμερα με τα φυσίγγια να μας κάνεις ορισμένα σκέρτσα. Εμένα μου έκανε πολύ φυσίγγι γεμισμένο με Hi-skor στα 30 γρ αλλά δυστυχώς είχα περίπου 10 από αυτά..

Βόλτα σήμερα στην Εύβοια με τη γνωστή παρέα. Στο καρτέρι δεν πετούσε τπτ οπότε πιάσαμε το περπάτημα. Σε 2 λεπτά είχα σκάσει από τη ζεστή και αυτό δυσκόλευαι τα πράγματα. Τελικά πήραμε 3 άτομα καμιά 15αριά πουλιά. Είδαμε πραγματικά πολλά πουλιά τα οποία δυστυχώς δεν μπορούσαμε εύκολα να πλησιάσουμε προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν φάει πολύ τουφεκίδι τις προηγούμενες ημέρες. Δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες σήμερα με τα φυσίγγια να μας κάνεις ορισμένα σκέρτσα. Εμένα μου έκανε πολύ φυσίγγι γεμισμένο με Hi-skor στα 30 γρ αλλά δυστυχώς είχα περίπου 10 από αυτά..

Mανο που τη βρηκες τη Hi-skor?

Σημερινη εξορμηση περιξ των Δερβενοχωριων ηταν απογοητευτικη βεβαια φανηκε απο το πρωι τι θα ξημερωσει
Καποιες μαυρες ελαχιστες και μετα πληρης νεκρα o_O
Μετα απο περπατητο 2 ωρων τρια ατομα απολογισμος 6 τσιχλες και δυο χαμενες μεσα στα πυκνα .what.
Βεβαια το χειροτερο σκηνικο ακολουθησε μετα την αποχωρηση απο τον κυνηγοτοπο
οταν αποφασισαμε να παμε σε ενα καφενειο να πιουμε ενα τσιπουρακι στα Σκουρτα για να μας φυγει η κουραση .goodboy.
Παραγγειλαμε 3 τσιπουρα και εκει που ειχαμε την διαθεση να παρουμε 2-3 γυρες ακομα
μας κοπηκε η χαρα οταν ο καφετζης μας τα σερβιρε με ξυροκαρπη αντι για μεζε .sarcastic..smashfrak.
Να προσθεσω οτι στο μπαγιατικο ξυροκαρπη ειχε βαλει μεσα στο μπολακι και καλαμποκι ολοκληρο λες και ειμαστε κοκκορια .no..sarcastic.
Τετοιο πραγμα δεν μας εχει ξανα συμβει
Εννοειτε οτι πηραμε ενα τσιπουρο και λακησαμε στα γρηγορα .ghe.

Από Αμερική την είχε φέρει ο πατέρας μου όταν ήταν καπετάνιος. Είχα προσπαθήσει ξανά να φέρω από Ιταλία που έχουν αλλά χρειάζομαι άνθρωπο. Εξαιρετική και αγαπημένη πυρίτιδα!

Status
Not open for further replies.
Back