Κ εγώ δεν μπορώ να ανέβω Ρουμανία φέτος ΓΑΜΩΤΟ!!!!Πωπωπω!!! Θα γεμισε το Δ παπια!!!!
Κ εγώ δεν μπορώ να ανέβω Ρουμανία φέτος ΓΑΜΩΤΟ!!!!Πωπωπω!!! Θα γεμισε το Δ παπια!!!!
Μάλλον δεν βοήθησε ο καιρός Γιάννη..Τουλάχιστον ευχαριστηθηκες το 725..
Υγ ωραίο τραπεζάκι..Ιδανικό για ξερή δηλωτη κοντά στην φυση![]()
συμπάθα με Γιάννη δεν κάνω τον έξυπνο και πιστεύω να το καταλαβαίνεις αλλά βγάλε σε παρακαλώ το κάλυμμα από το κοντάκιΚαλημέρα. Απελπισία σήμερα, το ξημέρωμα στο βγάλσιμο πέρασαν τρία πουλιά, κρατησα τα δύο και 2-3 που περασαν χαμηλά και δεν τα προλαβα. Στο περπάτημα μετά ελάχιστα πουλιά και αυτά εφευγαν μπροστα, τουφεκισα 2 κοτσύφια και πήρα το ένα το οποίο τελικά δε βρηκα. Νότια με συννεφιά και θερμοκρασία το πρωι 11 βαθμούς. Αυτά τα ολίγα.
![]()
Μακη συμφωνω μαζι σου οτι ειναι αντιαισθητικο.Και εγώ το έχω στο πλάγιο..Όμως δεν παύει να μην προστατεύει το ξύλο από διάφορες αμυχες στον κυνηγοτοπο κ οχι μονο.Σιγουρα χαλαει την μοστρα ενως 725 όμως ειναι λιγότερο αντιαισθητικό από ένα κοντακι γεμάτο γρατσουνιές..συμπάθα με Γιάννη δεν κάνω τον έξυπνο και πιστεύω να το καταλαβαίνεις αλλά βγάλε σε παρακαλώ το κάλυμμα από το κοντάκι![]()
οι γρατζουνιές ξαναγίνονται η υγρασία και τα λάδια που εγκλωβίζονται σε μικροποσότητες με τα χρόνια κάνουν ζημιά άπειρα μεγαλύτερηΜακη συμφωνω μαζι σου οτι ειναι αντιαισθητικο.Και εγώ το έχω στο πλάγιο..Όμως δεν παύει να μην προστατεύει το ξύλο από διάφορες αμυχες στον κυνηγοτοπο κ οχι μονο.Σιγουρα χαλαει την μοστρα ενως 725 όμως ειναι λιγότερο αντιαισθητικό από ένα κοντακι γεμάτο γρατσουνιές..
Υγ στην καραμπίνα δεν έχω γιατί έχει τις γρατσουνιές της..Το πλάγιο το υπερπροστευτευω γιατί ήταν του παππού..
Λίγο ο καιρός, λίγο που τα λιγοστά πουλιά δε πετάνε δεν έκανα τουφεκιες Τάσο. Δεν πειράζει όμως την επόμενη που θα το ξαναβγαλω ίσως θα είναι καλύτερα.Μάλλον δεν βοήθησε ο καιρός Γιάννη..Τουλάχιστον ευχαριστηθηκες το 725..
Υγ ωραίο τραπεζάκι..Ιδανικό για ξερή δηλωτη κοντά στην φυση![]()
Έχεις δίκιο Μάκη, το εβγαλα αμεσως μετά το κυνήγι. Είναι αντιαισθητικό, το φορεσα για καμιά γρατσουνια.συμπάθα με Γιάννη δεν κάνω τον έξυπνο και πιστεύω να το καταλαβαίνεις αλλά βγάλε σε παρακαλώ το κάλυμμα από το κοντάκι![]()
Η γραντζουνια είναι αναπόφευκτη στο κυνήγι.Έχεις δίκιο Μάκη, το εβγαλα αμεσως μετά το κυνήγι. Είναι αντιαισθητικό, το φορεσα για καμιά γρατσουνια.
Το ωραίο όπλο πρέπει να έχει σωστό πιασιμο, αποτελεσματικη τουφεκιά και να μας ευχαριστεί να το βλεπουμε στο καρτέρι.Έχεις δίκιο Μάκη, το εβγαλα αμεσως μετά το κυνήγι. Είναι αντιαισθητικό, το φορεσα για καμιά γρατσουνια.
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις...... Πολύ ομίχλη αλλα τα lambro sporting 28 gr # 9.5 ME εβγαλαν ασπροπρόσωπο! Βρήκα το φυσίγγι μου επιτέλους. Αφού δουλεύει με τέτοιον καιρό, θα το χρησιμοποιώ απο τα ντοπιαρικα τρυγόνια έως τις τσίχλες του Φλεβάρη.
Γιάννη μην μου λες τέτοια τώρα.....Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις
Πιστεύω είναι δύσκολο ένα φυσηγγι να αποδίδει το ίδιο με όλους τους καιρούς, κάποιες μέρες δεν θα είναι στα φορτε του και είναι λογικό, από την άλλη κάποιος που έχει κατασταλάξει σε δυο το πολλή τρεις επιλογές φυσιγγίων θα ξέρει που αποδίδουν και που υστερούν ανάλογα το καιρό. Μακάρι σε αυτό το φυσηγγι να βρεις το ιδανικό για τα κυνήγια σου.Γιάννη μην μου λες τέτοια τώρα.....
Πάρε και κανένα 8αρι για σιγουριά!![]()
Mια γευση απο το χιονισμένο τοπίο που έκανα περηπατητό σήμερα. Πολύ ομίχλη αλλα τα lambro sporting 28 gr # 9.5 ME εβγαλαν ασπροπρόσωπο! Βρήκα το φυσίγγι μου επιτέλους. Αφού δουλεύει με τέτοιον καιρό, θα το χρησιμοποιώ απο τα ντοπιαρικα τρυγόνια έως τις τσίχλες του Φλεβάρη.