Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να εισαι καλα Τασο!Ειχαμε μαζι μας superkill-euromix-rm-cheddite tordo-commandos Τριμμη κ τα δοκιμάσαμε σε όλα τα οπλα της παρεας ψάχνοντας τι φταιει,τα καλυτερα μεχρι της 9 το πρωι ηταν του Τριμμη κ τα cheddite αλλα μου εκανε εντυπωση ότι εκτος τα rm κ τα euromix όλα τα αλλα ηταν με g3000 πυριτιδα κ ειχαν διαφορετικη συμπεριφορα,μετα της 9 που ζεστανε η μερα όλα ηταν μια χαρα!Το Μοδι χτες κ η Αμφικλεια καηκε μεχρι τις 11 ασχετα αν διαβαζω στο fb ότι δεν ειχε πουλια εκτος αν βαραγανε σπουργητια!
Την παρασκευη παντως δεν πετουσε τιποτα στην περιοχη

Το Μοδι χτες κ η Αμφικλεια καηκε μεχρι τις 11 ασχετα αν διαβαζω στο fb ότι δεν ειχε πουλια εκτος αν βαραγανε σπουργητια!
Γιωργο μην δίνεις σημασία στο fb ο καθένας ότι θέλει γράφει εκεί μεσα.
Έχει τύχει να πάνε κυνηγοί σε μέρη που έγραφαν ότι γινόταν χαμός από τσίχλες φασσες (με φωτο) κλπ κ να μην βρουν πούπουλο στον αέρα..
Και έχει τύχει να πάνε σε μέρη που έγραφαν τα χειρότερα κ να βρουν πουλια.
Η ποιό έγκυρη πηγή είναι το φορουμ μας γιατί από ότι έχω καταλάβει είμαστε ολοι καλά παιδιά...shake hands..well done.

Γιωργο μην δίνεις σημασία στο fb ο καθένας ότι θέλει γράφει εκεί μεσα.
Έχει τύχει να πάνε κυνηγοί σε μέρη που έγραφαν ότι γινόταν χαμός από τσίχλες φασσες (με φωτο) κλπ κ να μην βρουν πούπουλο στον αέρα..
Και έχει τύχει να πάνε σε μέρη που έγραφαν τα χειρότερα κ να βρουν πουλια.
Η ποιό έγκυρη πηγή είναι το φορουμ μας γιατί από ότι έχω καταλάβει είμαστε ολοι καλά παιδιά...shake hands..well done.
Εμεις εχει δεν εχει παμε παντα στα ιδια σημεια που ξερουμε κ παντα κατι κανουμε άλλες φορες περισσοτερα άλλες λιγοτερα αν κ για πρωτη φορα φετος για τσίχλες τα πηγαμε μια χαρα αλλα πανω από όλα η παρεα κ οι καινούργιες στιγμες που ανανεώνουμε στον σκληρο του μυαλου μας!Εγω για να αλλαξω μερια πρεπει να με παρει από το χερακι εμπιστος ανθρωπος αλλιως δεν παω ευκολα είμαι καλομαθημένος χαχαχαχχαχαχαχαχαχα!

Την παρασκευη παντως δεν πετουσε τιποτα στην περιοχη
Τα πουλια ηταν όλα πιασμένα σε ελαιωνες κ πουρναρωτα κομματια κ πηγε το περπατητο συννεφο!Ισως επειδή γυρισε σε νοτια ο καιρος να γυρισαν παλι εκει αν κ ηταν αδυνατα τα περισσοτερα μαλλον να ηταν καινουργια στην περιοχη αφου εχει ελιες να φανε!

Σημερα το σχέδιο δράσης ηταν για Φθιώτιδα αλλα με μιση καρδια μετα την χθεσινή περιγραφή του Διονύση και του Πανούτσου. Μαζι με Βουρλιωτης 62 και τον Μήτσο πρωινο καρτερι περπατητο και απογευματινό 25 πουλια περιπου χωρις τα χαμένα ολοι μαζι.Χαλια εντελως.
Αλλα δεν το βαλαμε κατω το μεσημερι μετα τον ελληνικο που μας ετοίμασε επι τοπου ο Στεφανος μπηκαν και τα κρεατικα στο υπαιθριο μπαρμπεκιου.
Ο Στέφανος ο Μήτσος απολαμβάνουν τα ψητα και η Τζιλντα απορημένη με κοιταζει οταν φωτογραφίζω

Γιατί hunterslife δεν ειναι μονο τα θηράματα αλλα ολο το πακετο ,ειναι τρόπος ζωής.bbq.

Ακριβώς έτσι ρε φίλε.Ο καφές που πίνω στο σπίτι δεν είναι ο ίδιος με αυτόν στο βουνό, ακόμα και η ανατολή στο βουνό είναι διαφορετική.

Απολογισμος 39 πουλια στο χερι
Τόσος είναι ο μέσος όρος για την περιοχή εδώ και ένα μήνα, περιπου 8 πουλιά στο άτομο.

με -5 μεχρι τις 8&30 δεν τραβαγε κανενα φυσιγγι!
Με -5 στην ίδια περιοχή πριν δυο Σάββατα ο συνκυνηγος μου έριχνε NSI TORDO και δεν παραπονεθηκε,391 18,3 spreader.Το ίδιο και εγώ με 28γρ RM ν8,5-7,5 και φουλ τσοκ.
Εγώ ότι έχασα ήταν επειδή εγώ ήμουν παγωμένος και δεν εριχνα σωστά.
Το Μοδι χτες κ η Αμφικλεια καηκε μεχρι τις 11 ασχετα αν διαβαζω στο fb ότι δεν ειχε πουλια εκτος αν βαραγανε σπουργητια!
Δεν ήμουν εχθές εκεί αλλά φίλος που ήταν εκεί μου είπε ότι τα πουλιά ήταν λιγότερα από ότι πριν δυο εβδομάδες που ήμασταν μαζί. Πιθανά πήγε περισσότερος κόσμος αποφασισμενος να κάψει φυσιγγια ή έκαναν πιο πολλά περπατητά γιατί δεν πεταγαν αλλοιως τα πουλιά.

Last edited:
κυριοι καλησπερα.απογευματινο σημερα με νοτια και εκνευριστικο ψιλοβροχο.πηγα σε περασμα που ειχα να επισκεφτω 3 χρονια και το αποτελεσμα το εξης μεχρι τις 5.10 τιποτα.απο εκει και μετα περασανε πανω απο 40 τσιχλες εως τις 5.30 αλλα εβγαιναν μπροστα στις κανες μας σαν τα στουκας.ριξαμε 10.βρηκαμε τις7 γιατι οι αλλες 3 πεσανε τραυματισμενες και τρεχα γυρευε.παντως νωριτερα περασανε απο διπλα μου αλλα πολυ ψηλα ενα σμαρι δενδροτσιχλες γυρω στις 7-8 και δεν μπορουσα να τουφεκισω.παντως εγω δεν ξερω για αλλους δενδροτσιχλες στα χανια δεν εχω ξαναδει χαμηλα.παντως στα χωρια εκει γυρω φιλος το πρωι σε περπατητο χτυπησε 2

ξερεις τι μου κανει εντυπωση ρε τασο?δενδροτσιχλες χαμηλα με νοτια και βροχη?δεν το χω ξαναδει.βασικα τοσα χρονια σε χαμηλα περασματα ουτε γερακοτσιχλα δεν εχω δει οχι δενδροτσιχλες

ξερεις τι μου κανει εντυπωση ρε τασο?δενδροτσιχλες χαμηλα με νοτια και βροχη?δεν το χω ξαναδει.βασικα τοσα χρονια σε χαμηλα περασματα ουτε γερακοτσιχλα δεν εχω δει οχι δενδροτσιχλες
Για αυτό(θέλω να πιστεύω)ότι είναι εξαιρετικό σημάδι Ευριπίδη. .
Αν έχεις χρόνο αύριο απόγευμα πηγενε..

Καλησπέρα παρεα. Αύριο θα παω στο χωριό για κατι δουλειές και δεν θα μπορέσω να παρω τη σκυλίτσα μαζι. Έτσι μεχρι τις 09:30που θα μπορω θα βγω για κιχλοκοτσυφα. Ωρα να ξαναβγει και το 725 απο το ντουλάπι, εχει να "ακουστει" απο τα μπασιματα του Οκτώβρη. Το" μενου" θα εχει λαμπρο euromix,Βεργινα και για επιδόρπιο Bravo Ναυπλιωτη. .sarcastic.καλη τους ορεξη!!!!!!!!

Και η μαζεμένες τσίχλες στο απογευματινό και η δεντροτσιχλες είναι πολύ καλό σημάδι πιστεύω..Μακαρι ο καιρός να κάνει το θαύμα του.:):):)
Σημερα άκουσα ότι η Ρουμανία έκλεισε από πάγους, -20 βαθμούς έχουν.
Μπορεί να έστειλαν και τίποτα πουλάκια πιο νότια.

Για αυτό(θέλω να πιστεύω)ότι είναι εξαιρετικό σημάδι Ευριπίδη. .
Αν έχεις χρόνο αύριο απόγευμα πηγενε..
δυστυχως την τεταρτη παλι λγω της ημερας μπας και φωτισει τις τσιχλες κι εμφανιστουν.αυριο και τις υπολοιπες μερες σχολαω 4 και δεν προλαβαινω

Καλη χρονια σε ολους.Απογευματινο 1 Ιανουαριου Φθιωτιδα μεξιατες ειδα 50 πουλια 12 στο χερι.Δευτερη μερα πρωι κοντα στην Στυλιδα ειδα 80 πουλια μεχρι το μεσημερι ισωςκαι να ει χαν μαζευτη ολα τα λιγα εως πολλα σε αυτο το μερος αφου πανω απο το αχλαδι ολα ηταν ασπρα ο καιρος χτυπησε την Μαγνησια.ΤΟ απογευματινο παλι στο ιδιο μερος απο τις 15.40 μεχρι αργα ειδα πανω απο 150 πουλια και το ντουφεκιδι πολλη μαζι με αρκετους ντοποιους.Σημερα παλι στο ιδιο μερος με το χτεσινο με 30 τοις εκατο λιγοτερα να σε κρατουν σεν αργο ενδιαφερον μεχρι τις 12.00 που αρχισε να βρεχει.ο ντουρας 13 και 5 που εχασα που εσβησαν πολλη μακρια.Η βροχη σταματησε 16.45 και σε 25 λεπτα ειδα το πολλη 70 πουλια στο υψος τον δεντρον.Καλο βραδυ σε ολους .:)

κυριοι καλησπερα.απογευματινο σημερα με νοτια και εκνευριστικο ψιλοβροχο.πηγα σε περασμα που ειχα να επισκεφτω 3 χρονια και το αποτελεσμα το εξης μεχρι τις 5.10 τιποτα.απο εκει και μετα περασανε πανω απο 40 τσιχλες εως τις 5.30 αλλα εβγαιναν μπροστα στις κανες μας σαν τα στουκας.ριξαμε 10.βρηκαμε τις7 γιατι οι αλλες 3 πεσανε τραυματισμενες και τρεχα γυρευε.παντως νωριτερα περασανε απο διπλα μου αλλα πολυ ψηλα ενα σμαρι δενδροτσιχλες γυρω στις 7-8 και δεν μπορουσα να τουφεκισω.παντως εγω δεν ξερω για αλλους δενδροτσιχλες στα χανια δεν εχω ξαναδει χαμηλα.παντως στα χωρια εκει γυρω φιλος το πρωι σε περπατητο χτυπησε 2

Oσο πας και με αποθαρρυνεις να βγω. Ελεγα σημερα να παω, χαλασε κατι εδω στο σπιτι, και εκανα τον υδραυλικο. Αλλα απ'οτι βλεπω δεν εχασα και τιποτα. Eτσι οπως παμε, οτι ριξουμε το Φλεβαρη

Status
Not open for further replies.
Back