εδώ και 2 εβδομάδες, περισσότερα από τα μισά τσιροπουλιά , μου πέφτουν ζωντανά !!! ευτυχώς έχω συνκυνηγούς, καλούς δρομείς και με ανεπτυγμένα τα αρχέγονα ένστικτα του είδους μας....και φορτώνω τη πουλιάστρσα .buy.
ευρωμίκτη 31 κ chetidde tordo 32 σε 9άρια
Μην το δενεις και κομπο του χρονου μπορει να το βρεις διαφορετικο.Αν διευκολινεσε οικονομικα τωρα που το βρηκες κανε ένα καλο στοκ![]()
Mια γευση απο το χιονισμένο τοπίο που έκανα περηπατητό σήμερα. Πολύ ομίχλη αλλα τα lambro sporting 28 gr # 9.5 ME εβγαλαν ασπροπρόσωπο! Βρήκα το φυσίγγι μου επιτέλους. Αφού δουλεύει με τέτοιον καιρό, θα το χρησιμοποιώ απο τα ντοπιαρικα τρυγόνια έως τις τσίχλες του Φλεβάρη.
Βασίλη πες μας νούμερο και τσοκ που δουλεψατε.Η υγρασία στην περιοχή πλησίαζε το 90% και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι τα πουλια αν και έπεφταν , 8 στα 10 ήταν ζωντανά , φυσίγγια χρησιμοποιήσαμε nsi S4 και sipe
Ή vitoria να ναι καλά Γιάννη, αυτή κάνει παιχνίδιΚαλησπέρα. Όπως εφευγα το απόγευμα από το χωριό σταμάτησα στα γρήγορα για ένα 20λεπτο, μέχρι να νυχτώσει δηλαδή, σε ένα σημείο για καμιά κιχλιτσα, ίσα για να ξελαμπικαρω. Τουφεκισα 6 κιχλοκότσυφα, πήρα 4 και αστοχησα σε αλλά 3. Μπηχτες τουφεκιες, σύριζα με το σκοτάδι. Από φυσίγγια όλα με Bravo, καθαρά τα πουλιά και ακαριαία, ήταν και κοντινές βέβαια. Ωραία ήταν, είχε ένταση. Ο καιρός νοτιάς με υγρασια πολλή.
![]()
Κωνσταντίνε τα έχουμε ξαναπεί για τη Vitoria, αξιόπιστο όπλο και καθόλου ιδιότροπο με τα φυσίγγια, να'ταν και λίγο πιο ελαφριά για τα περπατητα μου. Οσο για το κέφι που λες, ειναι απο τα καλά της περιφέρειας.Ή vitoria να ναι καλά Γιάννη, αυτή κάνει παιχνίδιωραία φάση όμως σε ένα 20 λεπτό έκανες το κέφι σου.
Το δουλευω χρόνια Τάσο το bravo, απ'όταν πρωτοβγηκαν,, δε θυμάμαι να μ'εχει "κρεμάσει" για τους καιρούς του νησιού. Αξιόπιστο και σταθερο.Μπράβο Γιάννη..Και bravo στον Ναυπλιωτη..
![]()
Βασίλη πες μας νούμερο και τσοκ που δουλεψατε.[/QU
Γεια σου Γιώργο με την 20αρα σου!!!
Είσαι μερακλης στο έχω ξαναπεί..respect.
Βόλτα σήμερα στην Εύβοια με τη γνωστή παρέα. Στο καρτέρι δεν πετούσε τπτ οπότε πιάσαμε το περπάτημα. Σε 2 λεπτά είχα σκάσει από τη ζεστή και αυτό δυσκόλευαι τα πράγματα. Τελικά πήραμε 3 άτομα καμιά 15αριά πουλιά. Είδαμε πραγματικά πολλά πουλιά τα οποία δυστυχώς δεν μπορούσαμε εύκολα να πλησιάσουμε προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν φάει πολύ τουφεκίδι τις προηγούμενες ημέρες. Δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες σήμερα με τα φυσίγγια να μας κάνεις ορισμένα σκέρτσα. Εμένα μου έκανε πολύ φυσίγγι γεμισμένο με Hi-skor στα 30 γρ αλλά δυστυχώς είχα περίπου 10 από αυτά..