Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βόλτα σήμερα στην Εύβοια με τη γνωστή παρέα. Στο καρτέρι δεν πετούσε τπτ οπότε πιάσαμε το περπάτημα. Σε 2 λεπτά είχα σκάσει από τη ζεστή και αυτό δυσκόλευαι τα πράγματα. Τελικά πήραμε 3 άτομα καμιά 15αριά πουλιά. Είδαμε πραγματικά πολλά πουλιά τα οποία δυστυχώς δεν μπορούσαμε εύκολα να πλησιάσουμε προφανώς εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν φάει πολύ τουφεκίδι τις προηγούμενες ημέρες. Δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες σήμερα με τα φυσίγγια να μας κάνεις ορισμένα σκέρτσα. Εμένα μου έκανε πολύ φυσίγγι γεμισμένο με Hi-skor στα 30 γρ αλλά δυστυχώς είχα περίπου 10 από αυτά..
Στο δρόμο όμως δεν είπατε ποιον συναντήσατε .sarcastic..goodboy.

μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ειδους ειναι το κατωθι πτηνο??
WnTD123.jpg

Last edited by a moderator:
δυστυχως ενω εχω μια καλη στο κινητο δεν μπορω να την ανοιξω στον υπολογιστη.τα χρωματα στο κεφαλι ειναι τα ιδια κι εχει μακρια λεπτη μαυρη μυτη

Δεν θα πω οτι έχει μαγική συνταγή αλλά από πέρσι που το δοκίμασα το έχω μέσα στην καρδιά μου...love.
ενταξει τασο.με gm3 γεμιζεται και για 6.00 ευρω ειναι καλο φυσιγγι.το χρησ.εδω και στην περδικα σε νο7.εμενα παντως δεν μ ενθουσιασε. ο μπαρης μου ομως δεν το αλλαζει με τιποτα.ειπαμε ο καθενας οπως βολευετε

το χτυπησε ο μπαρης μου μεσα σε κυπαρισσια καθιστο.ν αναφερω οτι η τουφεκια ητανε γυρω στα 45-50 μετρα με a400light και φυσιγγι tordo πορτοκαλι 9αρι.κανεις μας δεν περιμενε οτι θα πεσει
εχω το ιδιο οπλο δοκιμαστε 3αστρα το γνησιο με εξπρες 32 ν9 και πες μου στο θεο ξερες

το χτυπησε ο μπαρης μου μεσα σε κυπαρισσια καθιστο.ν αναφερω οτι η τουφεκια ητανε γυρω στα 45-50 μετρα με a400light και φυσιγγι tordo πορτοκαλι 9αρι.κανεις μας δεν περιμενε οτι θα πεσει
Με beretta και δεν περιμένατε να πέσει απαραδεκτοι .vah..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back