Για Κύπρο γράφει ο Χρύσανθος......Ποια περιοχη?
Εις Κυριον το αποκλειω να αποδημησαν γιατι ελαχιστες ντουφεκιες εριξαΤι θερμοκρασιες εχετε αυτη την εποχη? Μηπως εχουν αποδημησει? Εδω σε εμας, Ευβοια, τωρα με τα χιονια εμφανιστικαν ΠΟΛΛΑ.
Ε, ας διαθέτει και κάτι θηλυκό και σέξυ πάνω της κι αυτό το κορίτσι ντε...!!!Η βυζοπλευση θα ξανακατεβει?
Με πιανεις αδιαβαστο...Αυτα τα μασταρια,εχουν και γυνακα απο πισω?Ε, ας διαθέτει και κάτι θηλυκό και σέξυ πάνω της κι αυτό το κορίτσι ντε...!!!
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα... Όλα τα γούστα σεβαστά πάντως...Με πιανεις αδιαβαστο...Αυτα τα μασταρια,εχουν και γυνακα απο πισω?
Δεν υπεκυψε στην αντιληψη μου καθολου,πως ξεγελαστικα εγω...Τεσπα.
Εισαι μερακλης Νικολαε...Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα... Όλα τα γούστα σεβαστά πάντως...
ωπα ρε φιλαρακι...... φτιαχνεσαι με Κωνσταντοπουλου???? δεν εχει και εμοτικον με σταυροκοπημα......Με πιανεις αδιαβαστο...Αυτα τα μασταρια,εχουν και γυνακα απο πισω?
Δεν υπεκυψε στην αντιληψη μου καθολου,πως ξεγελαστικα εγω...Τεσπα.
Οπως τα λες...Πολλες τσιχλες στα απογευματινα καρτερια.ωπα ρε φιλαρακι...... φτιαχνεσαι με Κωνσταντοπουλου???? δεν εχει και εμοτικον με σταυροκοπημα......
αλλα επειδη σε εχω κοψει για γκουρμεδιαρη...... μαλλον εχεις μπερδεψει την πλευση ζωης με καποιο αλλο κομμα, αλλα ποιο????
ποια ειναι αυτη η βυζαρου να την ψηφισουμε και εμεις??????
Πατρίδα από ποιο μέρος του νησιου είσαι? Στο δικό σου ΠΟΛΛΑ θα έβαζα και ένα ΠΑΡΑ μπροστά!!!!Τι θερμοκρασιες εχετε αυτη την εποχη? Μηπως εχουν αποδημησει? Εδω σε εμας, Ευβοια, τωρα με τα χιονια εμφανιστικαν ΠΟΛΛΑ.
Κατω Σετα.Πατρίδα από ποιο μέρος του νησιου είσαι? Στο δικό σου ΠΟΛΛΑ θα έβαζα και ένα ΠΑΡΑ μπροστά!!!!
Μια χαρα!!!!Κατω Σετα.
Ειμαστε κοντοχωριανοι? Απο που εισαι εσυ?Μια χαρα!!!!
Κοντά στα Ψαχνά μένω.Ειμαστε κοντοχωριανοι? Απο που εισαι εσυ?
Φάνηκε καμία τσίχλα στη περιοχή ;Κοντά στα Ψαχνά μένω.
Ναι πολλά πουλιά. Από τις αρχές Γενάρη και μετά έχουν παραμείνει σε πολύ καλούς αριθμούς στην ευρύτερη περιοχή! Αν μας άφηναν πιστεύω ότι με το μάζεμα όπλων θα είχε και πρωινα καλά.Φάνηκε καμία τσίχλα στη περιοχή ;
Κάναμε ωραία περπατητα και στο τέλος Φεβρουαρίου ψηναμε στο εκκλησάκι με τους τσιμεντένιους πάγκους ,αλλά μετά τη μεγάλη φωτιά δεν ξαναρθαμε σε αυτά τα μέρη.Ναι πολλά πουλιά. Από τις αρχές Γενάρη και μετά έχουν παραμείνει σε πολύ καλούς αριθμούς στην ευρύτερη περιοχή! Αν μας άφηναν πιστεύω ότι με το μάζεμα όπλων θα είχε και πρωινα καλά.
Εκεί κοντά ειμασταν και εμείς τελευταιες μέρες. Λίγο καρτερι λίγο περπατητο και μετα η ψήσιμο εκεί η ομαδικά για τσίπουρο και μεζέδες στην πλατεία στα Ψαχνά. Απίστευτο αλλά ήδη μου φαίνονται μακρινά όλα αυτά και είναι κακο.Κάναμε ωραία περπατητα και στο τέλος Φεβρουαρίου ψηναμε στο εκκλησάκι με τους τσιμεντένιους πάγκους ,αλλά μετά τη μεγάλη φωτιά δεν ξαναρθαμε σε αυτά τα μέρη.