Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι θερμοκρασιες εχετε αυτη την εποχη? Μηπως εχουν αποδημησει? Εδω σε εμας, Ευβοια, τωρα με τα χιονια εμφανιστικαν ΠΟΛΛΑ.
Εις Κυριον το αποκλειω να αποδημησαν γιατι ελαχιστες ντουφεκιες εριξα .big smile.
Δεν περασαν πουλια συναδερφε
Ελαχιστα πιασαμε τον Δεκεμβριο
Τετοιες μερες επρεπε να ειχαν μπει πουλια
Αυτο που θελω να ελεξω ειναι εαν εχουν αλλαξει διαδρομους
Εχουμε ανομβρια φετος
Θερμοκρασιες ανοιξιατικες εκτοσντων ημερων που υπηρχε παγωνια
Ελαχιστο χιονι εριξε φετος
Τετοια εποχη επρεπε να εχω στο χωριο 0-2 αντε 4 βαθμους το πρωινκαι εχουμε 8-10 πλην των ημερων που εκανε σε εσας τα χιονια προσφατα

Η βυζοπλευση θα ξανακατεβει?
Ε, ας διαθέτει και κάτι θηλυκό και σέξυ πάνω της κι αυτό το κορίτσι ντε...!!!
(Διότι όλο το υπόλοιπο πακέτο προσομοιάζει σε... "κλασσικό ανδρογύναικο" στην καλύτερη, "τραβεστί" στην χειρότερη...!!!)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε, ας διαθέτει και κάτι θηλυκό και σέξυ πάνω της κι αυτό το κορίτσι ντε...!!!
Με πιανεις αδιαβαστο...Αυτα τα μασταρια,εχουν και γυνακα απο πισω?
Δεν υπεκυψε στην αντιληψη μου καθολου,πως ξεγελαστικα εγω...Τεσπα.

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα... Όλα τα γούστα σεβαστά πάντως...
(Αρκεί βέβαια να μην συμπίπτουν με τα "νοσηρά γούστα" του κυρίου "Δέλτα Λάμδα"...)

ωπα ρε φιλαρακι...... φτιαχνεσαι με Κωνσταντοπουλου???? δεν εχει και εμοτικον με σταυροκοπημα......
αλλα επειδη σε εχω κοψει για γκουρμεδιαρη...... μαλλον εχεις μπερδεψει την πλευση ζωης με καποιο αλλο κομμα, αλλα ποιο????
ποια ειναι αυτη η βυζαρου να την ψηφισουμε και εμεις??????

ωπα ρε φιλαρακι...... φτιαχνεσαι με Κωνσταντοπουλου???? δεν εχει και εμοτικον με σταυροκοπημα......
αλλα επειδη σε εχω κοψει για γκουρμεδιαρη...... μαλλον εχεις μπερδεψει την πλευση ζωης με καποιο αλλο κομμα, αλλα ποιο????
ποια ειναι αυτη η βυζαρου να την ψηφισουμε και εμεις??????
Οπως τα λες...Πολλες τσιχλες στα απογευματινα καρτερια.

Τι θερμοκρασιες εχετε αυτη την εποχη? Μηπως εχουν αποδημησει? Εδω σε εμας, Ευβοια, τωρα με τα χιονια εμφανιστικαν ΠΟΛΛΑ.
Πατρίδα από ποιο μέρος του νησιου είσαι? Στο δικό σου ΠΟΛΛΑ θα έβαζα και ένα ΠΑΡΑ μπροστά!!!!

Φάνηκε καμία τσίχλα στη περιοχή ;
Ναι πολλά πουλιά. Από τις αρχές Γενάρη και μετά έχουν παραμείνει σε πολύ καλούς αριθμούς στην ευρύτερη περιοχή! Αν μας άφηναν πιστεύω ότι με το μάζεμα όπλων θα είχε και πρωινα καλά.

Ναι πολλά πουλιά. Από τις αρχές Γενάρη και μετά έχουν παραμείνει σε πολύ καλούς αριθμούς στην ευρύτερη περιοχή! Αν μας άφηναν πιστεύω ότι με το μάζεμα όπλων θα είχε και πρωινα καλά.
Κάναμε ωραία περπατητα και στο τέλος Φεβρουαρίου ψηναμε στο εκκλησάκι με τους τσιμεντένιους πάγκους ,αλλά μετά τη μεγάλη φωτιά δεν ξαναρθαμε σε αυτά τα μέρη.

Κάναμε ωραία περπατητα και στο τέλος Φεβρουαρίου ψηναμε στο εκκλησάκι με τους τσιμεντένιους πάγκους ,αλλά μετά τη μεγάλη φωτιά δεν ξαναρθαμε σε αυτά τα μέρη.
Εκεί κοντά ειμασταν και εμείς τελευταιες μέρες. Λίγο καρτερι λίγο περπατητο και μετα η ψήσιμο εκεί η ομαδικά για τσίπουρο και μεζέδες στην πλατεία στα Ψαχνά. Απίστευτο αλλά ήδη μου φαίνονται μακρινά όλα αυτά και είναι κακο.

Status
Not open for further replies.
Back