Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kωστα η φωτογραφια ειναι απαραδεκτη για την δικη μου αισθητικη σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειχε δημοσιοποιηθει, αυτο ειναι δεδομενο...
Απο εκει κ περα το αλλο φιλε ειναι μεγαλη κουβεντα... Ολοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι σεβαστηκαν την καραντινα μεχρι που απο ενα σημειο κ μετα καταντησε κοροιδια...
Τον φοβο λοιπον για το προστιμο ο καθε ανθρωπος τον αντιλαμβανεται διαφορετικα, αλλοι δεν νοιαζονται , αλλοι το θεωρουν μεγαλο γιατι πραγματι ειναι μισο μηνιατικο, αλλοι το θεωρουν ¨λιγο¨ μπροστα στην ψυχικη τους ηρεμια...
Στα πλαισια την μη επιτρεπτης μετακινησης αλλωστε συγκαταλεγονται ολοι αυτοι που αραζουν στις παραλιες, που κανουν διαφορα σπορ στο βουνο η στη θαλασσα, που πηγαινουν να γ@@@σουν στη γκομενα τους, που πανε σε ενα φιλικο σπιτι για λιγη παρεα...
Εγω προσωπικα λοιπον δεν σε θεωρω μαλακα, ουτε θεωρω οτι καποιος δεν σε σεβεται η δεν τον σεβεσαι εσυ με τη σταση σου, δυστυχως ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου κ στον φοβο που διασπειρουν στην κοινωνια...
Κ εγω δεν μπορω να κυνηγησω με το αγχος δυστυχως, δεν το ευχαριστιεμαι αλλα δεν νιωθω ασχημα αν καποιοι το κανουν, οι χαρακτηρες των ανθρωπων κ αυτο που απολαμβανουν στη φυση ειναι διαφορετικο...
Για τη φωτογραφια ειπαμε, αποκρουστικη, ειτε απαγορευεται η μετακινηση για κυνηγι, ειτε οχι...
Τωρα για την ψηφο αν υπαρχει κυνηγος η ψαρας σε αυτη τη χωρα που θα ψηφισει κ παλι αυτη την κυβερνηση, ειναι αξιος της μοιρας του κ της μοιρας μας...
Αρι συμφωνω και ευπαξανω αλλα η προσωπικη ευχαριστηση δεν ειναι το ζητουμενο
αυτην την στιγμη ειδικα οταν γνωριζω οτι 200.000 Συγκυνηγοι μου
παραμενουν ατουφεκιστοι πανω απο τρεις μηνες
Ας υποθεσουμε οτι εγω εχω την ευχερια να κινηθω στον κυνηγοτοπο ειτε ζω σε αστικα κεντρα ειτε στην επαρχια
και να απολαυσω μια-δυο-τρεις -δεκα -πενηντα εξορμησεις εν μεσο απαγορευσης
ολοι πανω κατω ξερουμε πως θα κινηθουμε για να αποφυγουμε ελενγχους
Κερδιζω κατι ?
μηπως εναντιωνομαι με αυτην την τακτικη στην παρανομη απαγορευση που εχει επιβληθει σε ολη την κυνηγετικη οικογενεια ?
Αν θελουμε να παμε εναντιον της παρανομης απαγορευσης
κινουμαστε μαζικα και διεκδικουμε με οσες δυναμεις εχουμε τα δικαιωματα μας στην κοινωνια
το σκορποχωρι κανεναν δεν οφελησε
Αν απο τους 200.000 Κυνηγους οι 50.000 βγηκαν αρκετες φορες στον κυνηγοτοπο χωρις κανεναν ενδοιασμο
να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχουν κανεναν ενδοιασμο να ξανα ψηφισουν τους ιδιους
απο την στιγμη που δεν ενοιωσαν ουτε ωρα την θηλια στον λαιμο να τους πνιγει
Ολοι εχουμε την αναγκη να βγουμε στον κυνηγοτοπο να απολαυσουμε το μερακι μας
σε ολους ελειψε η πρωινη παγωνια η φερμα η ιχνηλατηση η τουφεκια το περπατητο στην λασπη κτλ
το 300αρι για εναν Κυνηγο που ξοδευει μηνιαιως για σιτιση σκυλιων φυσεκια βενζινες εξοπλισμο κτλ
φανταζει αστειο δεν το κολωνουν τετοιες ηλιθιοτητες
Υπομονη κανουμε μεχρι την ωρα του μαυρισματος η μια φωνης που θα μας δειξει τον δρομο της δικαιωσης

Παιδιά της φώτο δεν ήμουν ποτέ αν μη τι άλλο φωτο με πουλιά και ψάρια αλλά ο κάθε ένας έχει τα γούστα του και μπορεί να νιώθει κάπως οταν δείχνει τα κατορθωματα του οταν δεν φωτογραφίζει ποσοτητες εκτός ορίων ας κάνει ότι θέλει εδω ο κάθε ενας βγάζει όλη του τη ζωή στο σφυρί και δεν το νοιαζει στο φεισμπουκ.Μην μπαίνετε στη διαδικασία θα μας δουν κτλ γιατί είναι παράνομο τι να φοβηθούμε αν μπείτε σε αυτή τη λογική στο τελος θα κινούμαστε όπως αυτοί θελουν και εγώ αν ήμουν στο χωριό θα κυνηγούσα κανονικά όχι γιατί γράφω τους υπόλοιπους αλλά γιατί δεν μπορώ να συμβιβαστω με τις άδικες αποφάσεις τωνν πολιτικών αυτούς θα έγραφα στα παπαρια μου όχι τους συναδέλφους θα κυνηγούσα τα πάντα εκτος γουρούνια που τους καεί στο κωλο για μένα οποιος μπορεί καλά κάνει οπως κάνει καλα και οκολυμβητης και ο ορειβάτης και οποιος αλλος θέλει γιατί μπαίνουμε σε λογικές γιατί αυτός και όχι εγώ και σε ιδεες ηθικής πως μπορεί να είσαι ηθικος οταν τηρεις αποφάσεις χωρις δικαολογια ανηθικες για 200000 τουλαχιστον ανθρώπους χωρις να βαλω και τους ψαραδες μέσα που γινομαστε μισο εκατ/ριο θα σκεφτω εγώ αν είμαι ηθικος γιατί ενα μουνοπανο που μπορει και να ψήφισα μου εκοψε ενα κομμάτι της ζωής μου χωρίς λόγο .Προσεξτε γιατί εκεί πατανε στην ανέχεια και το φιλότιμο μας που δεν τους αξίζει.
Μπράβο!!!! Μπράβο!!!!

Βλεπω ξανα το εργο που παιζοταν το 1990 οταν καναμε το Κ.Ε..Κ. Τα ιδια ακριβωs οπωs και τωρα. Μην κρεματε θηραματα ,μην προκαλειτε κλπ
Μεχρι που ηρθαν και μιλησαν και εκπροσωποι ευρωπαιων κυνηγων για να μαs ανοιξουν τα ματια.
" Μην πεφτετε στην παγιδα τουs μαs ειπαν να ακολουθησετε τον τροπο σκεψηs τουs . Aυτοι εισαστε οι κυνηγοι ακολουθειτε τον νομο και μην αλλαξετε τροπο ζωηs. Οπωs μαs ειπε ο εναs χαρακτηριστικα τοτε " και μπρελοκ του Αγιου Ραφαηλ να κρεμασετε στην μεση η την μητερα Τερεζα αυτοι θα ζητανε παντα την απαγορευση του κυνηγιου ".
Σίγουρα δεν επιδιώκω την συγκατάθεση των αντικυνηγων για το τι θα κάνω έχω δική μου ηθική και δικούς μου κώδικες αυτούς που μου κουνάνε το δάχτυλο και μου το παίζουν ανώτεροι απλά τους γράφω στα παπαρια μου από την στιγμή που είμαι σωστός και απέναντι στην φύση και απέναντι στο θήραμα
Αλλά επειδή είπες για εποχές 1990 υπήρχαν υπερβολές του στυλ κρεμάω μπεκατσες πέρδικες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο στους καθρέφτες για να με βλέπουν όπως πηγαίνω στην εθνική οδό
Αυτό έχει κοπεί και καλώς έχει κοπεί
Τώρα μένει να μπει και ένα φρένο στο φεισμπουκ γιατί και εκεί παρατηρούμε ακραία πράγματα
Μην παρεξηγηθώ δεν είμαι κατά των φωτογραφιών και εγω βγάζω αλλά φωτογραφία από φωτογραφία έχει μεγάλη διαφορά

IMG_20180108_115417~2.jpg
Εύχομαι του χρόνου το Φλεβάρη να μιλάμε για τέτοιες φωτογραφίες...
Που να είναι από νόμιμα κυνήγια εκείνων των ημερών και όχι του παρελθόντος...
Αφιερωμένη στον @tasos hunter και όλους τους φανατικούς πλαγιοκαννάκηδες

Αρι συμφωνω και ευπαξανω αλλα η προσωπικη ευχαριστηση δεν ειναι το ζητουμενο
αυτην την στιγμη ειδικα οταν γνωριζω οτι 200.000 Συγκυνηγοι μου
παραμενουν ατουφεκιστοι πανω απο τρεις μηνες
Ας υποθεσουμε οτι εγω εχω την ευχερια να κινηθω στον κυνηγοτοπο ειτε ζω σε αστικα κεντρα ειτε στην επαρχια
και να απολαυσω μια-δυο-τρεις -δεκα -πενηντα εξορμησεις εν μεσο απαγορευσης
ολοι πανω κατω ξερουμε πως θα κινηθουμε για να αποφυγουμε ελενγχους
Κερδιζω κατι ?
μηπως εναντιωνομαι με αυτην την τακτικη στην παρανομη απαγορευση που εχει επιβληθει σε ολη την κυνηγετικη οικογενεια ?
Αν θελουμε να παμε εναντιον της παρανομης απαγορευσης
κινουμαστε μαζικα και διεκδικουμε με οσες δυναμεις εχουμε τα δικαιωματα μας στην κοινωνια
το σκορποχωρι κανεναν δεν οφελησε
Αν απο τους 200.000 Κυνηγους οι 50.000 βγηκαν αρκετες φορες στον κυνηγοτοπο χωρις κανεναν ενδοιασμο
να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχουν κανεναν ενδοιασμο να ξανα ψηφισουν τους ιδιους
απο την στιγμη που δεν ενοιωσαν ουτε ωρα την θηλια στον λαιμο να τους πνιγει
Ολοι εχουμε την αναγκη να βγουμε στον κυνηγοτοπο να απολαυσουμε το μερακι μας
σε ολους ελειψε η πρωινη παγωνια η φερμα η ιχνηλατηση η τουφεκια το περπατητο στην λασπη κτλ
το 300αρι για εναν Κυνηγο που ξοδευει μηνιαιως για σιτιση σκυλιων φυσεκια βενζινες εξοπλισμο κτλ
φανταζει αστειο δεν το κολωνουν τετοιες ηλιθιοτητες
Υπομονη κανουμε μεχρι την ωρα του μαυρισματος η μια φωνης που θα μας δειξει τον δρομο της δικαιωσης
Είναι άλλη κουβέντα για μένα το ένα, άλλη το άλλο Κώστα... Ούτε με το να μένεις μέσα κερδίζεις κάτι, ούτε με το να βγαίνεις έξω... Πάντα στο δικό μου μυαλό...
Όποιος κυνηγός η ψαράς ψηφίσει ξανά αυτη την κυβέρνηση είναι άξιος της μοιρας τού είτε είναι φυλακισμένος στην Αθήνα είτε πιο ελεύθερος στην επαρχία... σε αυτό είμαι κάθετος...
Λάθος που το καταπιαμε αμασητο το φετινό...

View attachment 23272
Εύχομαι του χρόνου το Φλεβάρη να μιλάμε για τέτοιες φωτογραφίες...
Που να είναι από νόμιμα κυνήγια εκείνων των ημερών και όχι του παρελθόντος...
Αφιερωμένη στον @tasos hunter και όλους τους φανατικούς πλαγιοκαννάκηδες
Ωραίος!Ο Τάσος έχει δίκανο αν θυμάμαι καλά,όχι μονοκανο...

Εννοειται αυτο Κωστα.Το λεμε καιρο.Δεν προκειται να επηρεασουν οι κυνηγοι και οι ψαραδες το αποτελεσμα δυστυχως.Παρε το φορουμ για παραδειγμα.Εχει 2300 μελη,γραφουμε οι 100 και τα χωνουν ακομα λιγοτεροι.Τρεμει ο Κουλης απ το φοβο του μην μας χαδει.Ο Ελληνας ειναι πατροπαραδοτος.ΝΔ και αγιος ο Θεος πλι.
Τρέμει δε τρέμει εμείς στο σόι μου 12 ψήφοι γεια σας. Άλλοι πήγαν Βελοπουλο άλλοι κιναλ και άλλοι πάνε Τράγκα καλώς η κακώς. Πάντως ΝΔ ΤΕΛΟΣ...

Βγήκα ( και) χθες το απογευματάκι με τον σκυλακο να τρέξει λίγο και να ασχοληθεί με δυο μπεκατσουλες που είναι μόνιμες.....γινότανε της τρελής απο κιχλοκότσυφα...απο κάθε πυκνό πετάγονταν καμια 10αρια.....αποκορύφωμα κανα 20λεπτο πριν σουρουπωσει ήμουν στο αμάξι.....πέρναγαν για τη ρεματιά πισω μου......κάποια στιγμή έχασα το μέτρημα κάπου στις 40....εντύπωση μου εκαμαν οι 5-6 ομάδες κοτσυφιών...κάθε ομάδα είχε 6-7 κοτσύφια......

Πάρα πολλά πουλιά και εδω κυριοι. Όπως έχω ξαναπεί καμία σχέση τα μπασιματα με τα επιστροφια. Όσα πουλιά φεύγουν από δύο θάμνους τωρα δεν τα είχα δει να περνάνε ολο τον Οκτώβριο. Ειδικά τα μαύρα , που δεν είχε περάσει ουσιαστικά τιποτα , εδω και 1μισή μηνα είναι σε μεγάλους αριθμους.

Εδω ειναι το απολυτο μηδεν!!!
Αν καποιος γνωριζει ας μου πει γιατι τετοιο πραμα δεν θυμαμαι ποτε ξανα
Εννοω το μηδεν!
Δεν βλεπεις πουλι
Οχι βλεπεις ενα δω ενα κει
Δεν βλεπεις !!!
Περαν απο γενικες γνωσεις περι της μεταναστευσης της τσιχλας δεν εχω
Την κυνηγω για το μεζε της και το περπατημα της
Το απολυτο μηδεν δεν το θυμαμαι ποτε μου

Εδω ειναι το απολυτο μηδεν!!!
Αν καποιος γνωριζει ας μου πει γιατι τετοιο πραμα δεν θυμαμαι ποτε ξανα
Εννοω το μηδεν!