Μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί αυτή η φωτογραφία με την λεζάντα της, που την έκανε shooting ένας κυνηγός, έχει μεγάλη αξία;Σήμερα στο ίδιο δεντράκι, άλλο άνετο μοντέλο ! ! !
... εδώ πάντως δεν ακούγεται τουφεκιά πουθενά!
Μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί αυτή η φωτογραφία με την λεζάντα της, που την έκανε shooting ένας κυνηγός, έχει μεγάλη αξία;Σήμερα στο ίδιο δεντράκι, άλλο άνετο μοντέλο ! ! !
... εδώ πάντως δεν ακούγεται τουφεκιά πουθενά!
Μηπως η παιδεια του κυνηγου που δεν σηκωσε οπλο αλλα φωτογραφικη μηχανη...Μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί αυτή η φωτογραφία με την λεζάντα της, που την έκανε shooting ένας κυνηγός, έχει μεγάλη αξία;
Εβαλες στο ιδιο τσουβαλι 3 διαφορετικα πραγματα.Παίδες έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.....ούτε η φωτό που υπάρχουν στο fb μας κάνουν κακό...ούτε ο κόσμος που κάνει το κέφι του εφόσον έχει νόμιμη άδεια!!! Αυτοί που θέλουν και προσπαθούν να κόψουν το κυνήγι.....δεν το κάνουν λόγο των φωτό. Είναι η ιδεολογία τους αυτή!!! Μην βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Όποιος δεν πήγε να ρίξει τουφεκιά αυτό τον καιρό το έκανε γιατί φοβότανε. Οπότε μην την πέφτουμε σ αυτούς που πήγανε.
Θεόδωρε έστω ότι επιτρεπόταν να πας για κυνήγι, θα σου άρεσε αυτή η φωτογραφία εσένα;Παίδες έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.....ούτε η φωτό που υπάρχουν στο fb μας κάνουν κακό...ούτε ο κόσμος που κάνει το κέφι του εφόσον έχει νόμιμη άδεια!!! Αυτοί που θέλουν και προσπαθούν να κόψουν το κυνήγι.....δεν το κάνουν λόγο των φωτό. Είναι η ιδεολογία τους αυτή!!! Μην βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Όποιος δεν πήγε να ρίξει τουφεκιά αυτό τον καιρό το έκανε γιατί φοβότανε. Οπότε μην την πέφτουμε σ αυτούς που πήγανε.
Ενώ σε μια τέτοια εικόνα γλύφουν και τα δάχτυλα τους . Δεν είμαι υπέρ στο να προσταρουμε πολλά θηράματα αλλά μια καλή έξοδο θα ήθελα να την μοιραστώ με την ομάδα , όπως οι ψαράδες , όπως οι ποδηλάτες κ.α .Θεόδωρε έστω ότι επιτρεπόταν να πας για κυνήγι, θα σου άρεσε αυτή η φωτογραφία εσένα;
Σκέψου τώρα στη θέα μιας τέτοιας φωτογραφίας έναν μη κυνηγό που δεν είναι αντικυνηγός, τι πιστεύεις θα επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά έναντι των κυνηγών;
Κοίτα....ούτε έχω πρόβλημα να την βλέπω....αλλά δεν θα το έκανα και ποτέ μάλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κυνήγι έχει σχέση μ αυτές τις φωτό.Θεόδωρε έστω ότι επιτρεπόταν να πας για κυνήγι, θα σου άρεσε αυτή η φωτογραφία εσένα;
Σκέψου τώρα στη θέα μιας τέτοιας φωτογραφίας έναν μη κυνηγό που δεν είναι αντικυνηγός, τι πιστεύεις θα επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά έναντι των κυνηγών;
Να το πουν ομως πριν βγαλουμε την αδεια και τσεπωσουν τα εκατομυρια. Για σκεψου να ερθει η 20η Αυγουστου του χρονου και να μην εχει εκδοθει ουτε μια αδεια, ουτε μια ομως!Αν μας πουν απαγορεύεται το κυνήγι και την νέα χρονιά καθίστε μέσα..... Θα πουν αφού κάθονται άστο κλειστό, όχι φίλε, όποιος μπορεί βγαίνει κ κυνηγαει
Kωστα η φωτογραφια ειναι απαραδεκτη για την δικη μου αισθητικη σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειχε δημοσιοποιηθει, αυτο ειναι δεδομενο...Η φωτο δεν ειναι αρχειου αλλα σημερινη και κυκλοφορει ελευθερα σε σελιδα του FB με την περιγραφή :
και του χρονου ομαδα ας ελπισουμε οτι θα ειναι καλυτερα
και απο κατω σχολια τυπου : μπραβο τις καψατε κτλ
Τελικα ειμαι πολυ Μαλ@κας που σεβομαι ολους τους εγκλειστους Συναδελφους
και δεν βγηκα και εγω να ριξω τις τουφεκιες μου
Μαλλον η απαγορευση δεν ισχυει για ολους οπως δεν θα ισχυει και η ψηφος οταν θα χρειαστει να ριξουν μαυρο στους αντικυνηγους που μας εκοψαν παρανομα το κυνηγι
Φίλε μου δεν είναι τα λεφτά των αδειών.Απλώς δεν θα βγάλουμε άδειες και έτσι απλά θα πεθάνει ο μελλοθάνατος μόνος του και ξεχασμένος.Εδω παίζονται παιχνίδια δισεκατομμυρίων και εμείς μιλάμε για τα λεφτά των αδειών.
Καλά τα λες ,αλλά δεν μας γουστάρουμε .Όσο για τα δις για μια ιδεολογία είναι η χώρα στη κατάσταση που βρίσκεται .Κάποιοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν να υπάρχουν βιομήχανοι και να βγάζουν λεφτά άσχετα αν όλοι θα δούλευαν και το κράτος δεν θα ήταν ο ζητιάνος της ΕΕ.Φίλε μου δεν είναι τα λεφτά των αδειών.
Παίζεται τρελό χρήμα και το ξέρεις καλά.
Αφού είσαι κυνηγός τι να λέμε τώρα.
Κυνηγοί και ψαράδες δίνουμε δισεκατομμύρια.
Δε θα πάρεις ένα άρβυλο;
Δεν θα πάρεις φυσίγγια.
Δεν θα πάρεις καφέ και κολατσιο.
Δεν θα κάνεις χιλιόμετρα με τ αμάξι οπότε βενζίνες...σέρβις...λάστιχα...
Λόγω τόσων δρομολογίων.
Δε θα πάρεις ένα μπουφανακι και χίλια δυο άλλα....
Δε θα πας στο καφενείο με το φίλο και συνάδελφο.
Δε θα αλλάξεις τουφέκι ξανά και ξανά.
Δισεκατομυρια δίνουμε και μας έχουν σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Από όλα τα χόμπυ που εκοψαν ποιος πληρωσε;
Μόνο ο κυνηγός.
Οι άλλοι που δεν βγάζουν άδεια ελεύθεροι όλοι.
Δηλαδή έκαναν το αντίθετο.
Μόνο εμείς πιστοποιουταν που πάμε.
Που πάει κανείς με το όπλο το σκυλο και την αδεια;
Κυνηγι.
Ενώ όλοι άλλοι αλλού λέγαν και αλλού πηγαιναν.
Τέλοσπαντων τα έχουν χιλιοπει οι συνάδελφοι εδώ.
Του χρόνου θα τα πούμε.
Προσωπικά δε θα βγάλω άδεια.
Είμαι κορόιδο αλλά όχι τόσο μεγάλο.
+ 1.000.000.000 !!!!Kωστα η φωτογραφια ειναι απαραδεκτη για την δικη μου αισθητικη σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειχε δημοσιοποιηθει, αυτο ειναι δεδομενο...
Απο εκει κ περα το αλλο φιλε ειναι μεγαλη κουβεντα... Ολοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι σεβαστηκαν την καραντινα μεχρι που απο ενα σημειο κ μετα καταντησε κοροιδια...
Τον φοβο λοιπον για το προστιμο ο καθε ανθρωπος τον αντιλαμβανεται διαφορετικα, αλλοι δεν νοιαζονται , αλλοι το θεωρουν μεγαλο γιατι πραγματι ειναι μισο μηνιατικο, αλλοι το θεωρουν ¨λιγο¨ μπροστα στην ψυχικη τους ηρεμια...
Στα πλαισια την μη επιτρεπτης μετακινησης αλλωστε συγκαταλεγονται ολοι αυτοι που αραζουν στις παραλιες, που κανουν διαφορα σπορ στο βουνο η στη θαλασσα, που πηγαινουν να γ@@@σουν στη γκομενα τους, που πανε σε ενα φιλικο σπιτι για λιγη παρεα...
Εγω προσωπικα λοιπον δεν σε θεωρω μαλακα, ουτε θεωρω οτι καποιος δεν σε σεβεται η δεν τον σεβεσαι εσυ με τη σταση σου, δυστυχως ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου κ στον φοβο που διασπειρουν στην κοινωνια...
Κ εγω δεν μπορω να κυνηγησω με το αγχος δυστυχως, δεν το ευχαριστιεμαι αλλα δεν νιωθω ασχημα αν καποιοι το κανουν, οι χαρακτηρες των ανθρωπων κ αυτο που απολαμβανουν στη φυση ειναι διαφορετικο...
Για τη φωτογραφια ειπαμε, αποκρουστικη, ειτε απαγορευεται η μετακινηση για κυνηγι, ειτε οχι...
Τωρα για την ψηφο αν υπαρχει κυνηγος η ψαρας σε αυτη τη χωρα που θα ψηφισει κ παλι αυτη την κυβερνηση, ειναι αξιος της μοιρας του κ της μοιρας μας...
Όσο για τα μποτάκια,μπουφανακια ,εδώ με τον ΕΝΦΙΑ και του υπόλοιπους φόρους στα ακίνητα (γιατί η ακίνητη περιουσία δεν μπορεί να ξεφύγει)κατεστρεψαν τη μόνη βιομηχανία της χώρας( μαζί με τον τουρισμό ) την οικοδομή που στήριζε πάνω από 300 επαγγέλματα.Φίλε μου δεν είναι τα λεφτά των αδειών.
Παίζεται τρελό χρήμα και το ξέρεις καλά.
Αφού είσαι κυνηγός τι να λέμε τώρα.
Κυνηγοί και ψαράδες δίνουμε δισεκατομμύρια.
Δε θα πάρεις ένα άρβυλο;
Δεν θα πάρεις φυσίγγια.
Δεν θα πάρεις καφέ και κολατσιο.
Δεν θα κάνεις χιλιόμετρα με τ αμάξι οπότε βενζίνες...σέρβις...λάστιχα...
Λόγω τόσων δρομολογίων.
Δε θα πάρεις ένα μπουφανακι και χίλια δυο άλλα....
Δε θα πας στο καφενείο με το φίλο και συνάδελφο.
Δε θα αλλάξεις τουφέκι ξανά και ξανά.
Δισεκατομυρια δίνουμε και μας έχουν σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Από όλα τα χόμπυ που εκοψαν ποιος πληρωσε;
Μόνο ο κυνηγός.
Οι άλλοι που δεν βγάζουν άδεια ελεύθεροι όλοι.
Δηλαδή έκαναν το αντίθετο.
Μόνο εμείς πιστοποιουταν που πάμε.
Που πάει κανείς με το όπλο το σκυλο και την αδεια;
Κυνηγι.
Ενώ όλοι άλλοι αλλού λέγαν και αλλού πηγαιναν.
Τέλοσπαντων τα έχουν χιλιοπει οι συνάδελφοι εδώ.
Του χρόνου θα τα πούμε.
Προσωπικά δε θα βγάλω άδεια.
Είμαι κορόιδο αλλά όχι τόσο μεγάλο.
Συμφωνώ απόλυταKωστα η φωτογραφια ειναι απαραδεκτη για την δικη μου αισθητικη σε οποιαδηποτε κατασταση και αν ειχε δημοσιοποιηθει, αυτο ειναι δεδομενο...
Απο εκει κ περα το αλλο φιλε ειναι μεγαλη κουβεντα... Ολοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι σεβαστηκαν την καραντινα μεχρι που απο ενα σημειο κ μετα καταντησε κοροιδια...
Τον φοβο λοιπον για το προστιμο ο καθε ανθρωπος τον αντιλαμβανεται διαφορετικα, αλλοι δεν νοιαζονται , αλλοι το θεωρουν μεγαλο γιατι πραγματι ειναι μισο μηνιατικο, αλλοι το θεωρουν ¨λιγο¨ μπροστα στην ψυχικη τους ηρεμια...
Στα πλαισια την μη επιτρεπτης μετακινησης αλλωστε συγκαταλεγονται ολοι αυτοι που αραζουν στις παραλιες, που κανουν διαφορα σπορ στο βουνο η στη θαλασσα, που πηγαινουν να γ@@@σουν στη γκομενα τους, που πανε σε ενα φιλικο σπιτι για λιγη παρεα...
Εγω προσωπικα λοιπον δεν σε θεωρω μαλακα, ουτε θεωρω οτι καποιος δεν σε σεβεται η δεν τον σεβεσαι εσυ με τη σταση σου, δυστυχως ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου κ στον φοβο που διασπειρουν στην κοινωνια...
Κ εγω δεν μπορω να κυνηγησω με το αγχος δυστυχως, δεν το ευχαριστιεμαι αλλα δεν νιωθω ασχημα αν καποιοι το κανουν, οι χαρακτηρες των ανθρωπων κ αυτο που απολαμβανουν στη φυση ειναι διαφορετικο...
Για τη φωτογραφια ειπαμε, αποκρουστικη, ειτε απαγορευεται η μετακινηση για κυνηγι, ειτε οχι...
Τωρα για την ψηφο αν υπαρχει κυνηγος η ψαρας σε αυτη τη χωρα που θα ψηφισει κ παλι αυτη την κυβερνηση, ειναι αξιος της μοιρας του κ της μοιρας μας...