Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ψήνεται κάνεις για "χόρτα"....Αττικοβοιωτία????
Πήγε και εγώ αποψε για χόρτα!!!! Μετά από την βροχα που έκανε σήμερα ήταν μαλακό το χωμα και έπρεπε να παω. Βρήκα αλλά όχι πολλα....... Μάλλον θα ξαναπάω την Τετάρτη. Πιστεύω θα έχουν φυτρώσει κι αλλα......

Πήγε και εγώ αποψε για χόρτα!!!! Μετά από την βροχα που έκανε σήμερα ήταν μαλακό το χωμα και έπρεπε να παω. Βρήκα αλλά όχι πολλα....... Μάλλον θα ξαναπάω την Τετάρτη. Πιστεύω θα έχουν φυτρώσει κι αλλα......
Πατρίδα να σου στείλω? Εδώ όρεξη να έχεις να μαζεύεις, να φάν και οι κότες που λένε στο χωριό..

Να έρθω να σου κρατάω την σακούλα.....ή έστω να σου τροχίζω το μαχαίρι !!!!

Είχε σαλιγκάρια; συνήθως βγαίνουν μετά την βροχή;)

Κουφαλες με κραζατε στην αρχή, αλλα το γυρισατε στην χορτοφαγια! Και θα εχουμε και κρυπτοχορτοφαγους σιγουρα! .sarcastic.

(Φυσικα το "κουφαλες" αστειευόμενος γιατι δε σας γνωριζω και προσωπικα!)

Παντως και χθες και σημερα ψιλοκαλοκαιρι εδω Αθηνα!

Κουφαλες με κραζατε στην αρχή, αλλα το γυρισατε στην χορτοφαγια! Και θα εχουμε και κρυπτοχορτοφαγους σιγουρα! .sarcastic.

(Φυσικα το "κουφαλες" αστειευόμενος γιατι δε σας γνωριζω και προσωπικα!)

Παντως και χθες και σημερα ψιλοκαλοκαιρι εδω Αθηνα!
Ποιος σε έκραξε παλικάρι μου???? Εγώ πάντως οχι! Με εβαλες σε σκέψη και τελικά κάπου εκεί στις 5/1 είπα ας δοκιμάσω και εγώ να βγω για ζογκαδια και ραδικια. Η χορτοφαγία κάνει καλο τελικα! Ασκείς και το κορμί όταν τα μαζευεις!!!
Τι ψιλοκαλοκαιρι??? Περίμενε να το δεις κανονικά τις επόμενες μέρες μέχρι και τριζονια ακούγονται στο σούρουπο!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back