Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό κιαν λέγεται ευσυνειδησία!
Μπορεις να το πεις και ασφαλεια υγειας η
Προστασια ακοης

Ενα απο τα τεστ που περνουν οι κασκαντερ ειναι να μπουν σε κουζινα γυναικας που μολις σφουγκαρισε με λασπωμενες μποτες
;)

Αφού με αυτούς που έχουμε μπλέξει κλειστήκαμε μέσα, είπα να μαζέψω κάποια πλάνα από ένα κυνήγι τον Γενάρη του 2016.
Από το κρύο και την υγρασία είχε θολώσει η θήκη της κάμερας, οπότε η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια.

Αφού με αυτούς που έχουμε μπλέξει κλειστήκαμε μέσα, είπα να μαζέψω κάποια πλάνα από ένα κυνήγι τον Γενάρη του 2016.
Από το κρύο και την υγρασία είχε θολώσει η θήκη της κάμερας, οπότε η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια.
Αριστερόχειρας!!!!!

Μπορεις να το πεις και ασφαλεια υγειας η
Προστασια ακοης

Ενα απο τα τεστ που περνουν οι κασκαντερ ειναι να μπουν σε κουζινα γυναικας που μολις σφουγκαρισε με λασπωμενες μποτες
;)
Με νιώθεις απολυτα!!!!

Τα πουλιά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν... Σήμερα στο ίδιο μέρος που χθες είδα σχεδόν 2 20δες πουλιά, πέρασαν μόλις 5! Από τις 4 το απογευμα που έκατσα να απολαύσω την ηρεμία και τα πουλιά, καθώς έριχνα λιπάσματα σε χωράφι δίπλα και δεν άξιζε να γυρίσω σπίτι για να ξαναπάω σε μια ώρα... Αν γύριζα και έτρωγα, λογικά χωρίς το κίνητρο του κυνηγιού δεν θα πήγαινα καθόλου μετά... Ο καιρός σίγουρα παίζει το ρόλο του καθώς ήμουν μόνο με κοντομάνικο από τις 11 το πρωί και μετά...

Τα πουλιά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν... Σήμερα στο ίδιο μέρος που χθες είδα σχεδόν 2 20δες πουλιά, πέρασαν μόλις 5! Από τις 4 το απογευμα που έκατσα να απολαύσω την ηρεμία και τα πουλιά, καθώς έριχνα λιπάσματα σε χωράφι δίπλα και δεν άξιζε να γυρίσω σπίτι για να ξαναπάω σε μια ώρα... Αν γύριζα και έτρωγα, λογικά χωρίς το κίνητρο του κυνηγιού δεν θα πήγαινα καθόλου μετά... Ο καιρός σίγουρα παίζει το ρόλο του καθώς ήμουν μόνο με κοντομάνικο από τις 11 το πρωί και μετά...
Αν επιτρεπεται λίπασμα για ελιές έριχνες συνάδελφε?

Αν επιτρεπεται λίπασμα για ελιές έριχνες συνάδελφε?
Ναι συνάδελφε... Θα πέσει η μισή ποσότητα τώρα για να ετοιμαστούν τα δέντρα για την ανθοφορία και τα κλαδεμένα για βλάστηση, και η υπόλοιπη μισή σταδιακα με τα ποτίσματα.

Ναι συνάδελφε... Θα πέσει η μισή ποσότητα τώρα για να ετοιμαστούν τα δέντρα για την ανθοφορία και τα κλαδεμένα για βλάστηση, και η υπόλοιπη μισή σταδιακα με τα ποτίσματα.
Έριξα κ εγώ το σύνθετο olistar, καλό είναι?

Έριξα κ εγώ το σύνθετο olistar, καλό είναι?
θεωρείται από τα καλά και κυρίως για εδάφη με έλλειψη καλίου και βορίου.

Έκανα εδαφολογικές και έδειξαν ελλείψεις σε συγκεκριμένα στοιχεία και έπρεπε υποχρωτικά να πάμε σε BHP 24-8-16 BOOST ενώ καλό είναι το alzabor.
topic.

Μπραβο Γιάννη..Έτσι μπράβο να βλέπουμε κ κανα καλυκα να φευγει προς τα αριστερά......
Ελπίζω να είσαι οriginal κ να μην τρως, κ πινεις με το δεξί.. .yel.

Ωραίο ποστο έχεις...!!

Καθώς γύρναγε ο πατέρας μου κατά τις 5μιση έβλεπε σε μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων περίπου να πετάγονται πουλιά, κυρίως κοτσύφια.Κρίμα...
Εχει πουλια. Σήμερα πιο πολλές οι πιτσιλωτες απο τα μαυρα.

Τίποτα μωρέ πλάκα κάνω.....απλά εκεί που πήγα ξαφνικά πολλά κτήματα είχαν περιφράξεις.
Εδώ οι φράχτες μας έχουν χαλάσει πάρα πολλά δρομολόγια στα περπατητα. Φράζουν τα πάντα γιατί γίνεται της ποπης το κάγκελο με τα γουρούνια. Ειδικά όσοι έχουν αμπέλια το φραξιμο είναι πλέον μονόδρομος γιατί δεν αφήνουν ούτε ρωγα τα ξεσκισμενα!

Εδώ οι φράχτες μας έχουν χαλάσει πάρα πολλά δρομολόγια στα περπατητα. Φράζουν τα πάντα γιατί γίνεται της ποπης το κάγκελο με τα γουρούνια. Ειδικά όσοι έχουν αμπέλια το φραξιμο είναι πλέον μονόδρομος γιατί δεν αφήνουν ούτε ρωγα τα ξεσκισμενα!
Κοφτακι knipex έχεις? Δεν έχεις.. .yel.
Ε παρε και θα δεις.... .yelling.

Χαβαλέ κάνουμε εννοείται....

Δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε αλλιώς, περιουσιες τους είναι...
Και εδώ περα ο ν1 τσιχλοτοπος του νησιου έχει ακριβώς το ίδιο προβλημα εδώ κ αρκετά χρονια,ευτυχώς που είναι τεράστια έκταση κ ετσι κυνηγιεται ακόμα....

Αλλά.....Να η βίλα από εδώ, Να κ το σπιτι από εκεί, Να ο τσοπάνης που φωνάζει χωρίς λόγο ,Να και οι φράχτες.....
Στο τέλος που διάολο θα κυνηγάμε δεν ξέρω.........

Last edited:
Μπραβο Γιάννη..Έτσι μπράβο να βλέπουμε κ κανα καλυκα να φευγει προς τα αριστερά......
Ελπίζω να είσαι οriginal κ να μην τρως, κ πινεις με το δεξί.. .yel.

Ωραίο ποστο έχεις...!!
Χαχαχαχαχ ναι καθαρός αριστερός.
Εξαιρετική χρονιά το '16 με πουλιά να ανεμίζουν.

Status
Not open for further replies.
Back