Μπορεις να το πεις και ασφαλεια υγειας ηΑυτό κιαν λέγεται ευσυνειδησία!
Προστασια ακοης
Ενα απο τα τεστ που περνουν οι κασκαντερ ειναι να μπουν σε κουζινα γυναικας που μολις σφουγκαρισε με λασπωμενες μποτες

Μπορεις να το πεις και ασφαλεια υγειας ηΑυτό κιαν λέγεται ευσυνειδησία!
Έλα τί έγινε?Ε και με τέτοια ζέστη άστα να πάνε....μεσοβδόμαδα θα πάω ξανά....πάντως βρήκαν ευκαιρία και οι γεωκτημονες τώρα που λείπουμε εμείς να φράξουν τα χωράφια τους...εεεελεος ρε φίλε!!!
Αριστερόχειρας!!!!!Αφού με αυτούς που έχουμε μπλέξει κλειστήκαμε μέσα, είπα να μαζέψω κάποια πλάνα από ένα κυνήγι τον Γενάρη του 2016.
Από το κρύο και την υγρασία είχε θολώσει η θήκη της κάμερας, οπότε η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια.
ΝαιΑριστερόχειρας!!!!!
Με νιώθεις απολυτα!!!!Μπορεις να το πεις και ασφαλεια υγειας η
Προστασια ακοης
Ενα απο τα τεστ που περνουν οι κασκαντερ ειναι να μπουν σε κουζινα γυναικας που μολις σφουγκαρισε με λασπωμενες μποτες
![]()
Αν επιτρεπεται λίπασμα για ελιές έριχνες συνάδελφε?Τα πουλιά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν... Σήμερα στο ίδιο μέρος που χθες είδα σχεδόν 2 20δες πουλιά, πέρασαν μόλις 5! Από τις 4 το απογευμα που έκατσα να απολαύσω την ηρεμία και τα πουλιά, καθώς έριχνα λιπάσματα σε χωράφι δίπλα και δεν άξιζε να γυρίσω σπίτι για να ξαναπάω σε μια ώρα... Αν γύριζα και έτρωγα, λογικά χωρίς το κίνητρο του κυνηγιού δεν θα πήγαινα καθόλου μετά... Ο καιρός σίγουρα παίζει το ρόλο του καθώς ήμουν μόνο με κοντομάνικο από τις 11 το πρωί και μετά...
Ναι συνάδελφε... Θα πέσει η μισή ποσότητα τώρα για να ετοιμαστούν τα δέντρα για την ανθοφορία και τα κλαδεμένα για βλάστηση, και η υπόλοιπη μισή σταδιακα με τα ποτίσματα.Αν επιτρεπεται λίπασμα για ελιές έριχνες συνάδελφε?
Έριξα κ εγώ το σύνθετο olistar, καλό είναι?Ναι συνάδελφε... Θα πέσει η μισή ποσότητα τώρα για να ετοιμαστούν τα δέντρα για την ανθοφορία και τα κλαδεμένα για βλάστηση, και η υπόλοιπη μισή σταδιακα με τα ποτίσματα.
Τίποτα μωρέ πλάκα κάνω.....απλά εκεί που πήγα ξαφνικά πολλά κτήματα είχαν περιφράξεις.Έλα τί έγινε?
θεωρείται από τα καλά και κυρίως για εδάφη με έλλειψη καλίου και βορίου.Έριξα κ εγώ το σύνθετο olistar, καλό είναι?
Μπραβο Γιάννη..Έτσι μπράβο να βλέπουμε κ κανα καλυκα να φευγει προς τα αριστερά......Αφού με αυτούς που έχουμε μπλέξει κλειστήκαμε μέσα, είπα να μαζέψω κάποια πλάνα από ένα κυνήγι τον Γενάρη του 2016.
Από το κρύο και την υγρασία είχε θολώσει η θήκη της κάμερας, οπότε η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια.
Εχει πουλια. Σήμερα πιο πολλές οι πιτσιλωτες απο τα μαυρα.Καθώς γύρναγε ο πατέρας μου κατά τις 5μιση έβλεπε σε μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων περίπου να πετάγονται πουλιά, κυρίως κοτσύφια.Κρίμα...
Εδώ οι φράχτες μας έχουν χαλάσει πάρα πολλά δρομολόγια στα περπατητα. Φράζουν τα πάντα γιατί γίνεται της ποπης το κάγκελο με τα γουρούνια. Ειδικά όσοι έχουν αμπέλια το φραξιμο είναι πλέον μονόδρομος γιατί δεν αφήνουν ούτε ρωγα τα ξεσκισμενα!Τίποτα μωρέ πλάκα κάνω.....απλά εκεί που πήγα ξαφνικά πολλά κτήματα είχαν περιφράξεις.
Κοφτακι knipex έχεις? Δεν έχεις..Εδώ οι φράχτες μας έχουν χαλάσει πάρα πολλά δρομολόγια στα περπατητα. Φράζουν τα πάντα γιατί γίνεται της ποπης το κάγκελο με τα γουρούνια. Ειδικά όσοι έχουν αμπέλια το φραξιμο είναι πλέον μονόδρομος γιατί δεν αφήνουν ούτε ρωγα τα ξεσκισμενα!
Τα είπες όλα εδώ Τάσο...Αλλά.....Να η βίλα από εδώ, να κ το σπιτι από εκεί, Να ο τσοπάνης που φωνάζει χωρίς λόγο ,Να και φράχτες.....
Στο τέλος που διάολο θα κυνηγάμε δεν ξέρω.........
Χαχαχαχαχ ναι καθαρός αριστερός.Μπραβο Γιάννη..Έτσι μπράβο να βλέπουμε κ κανα καλυκα να φευγει προς τα αριστερά......
Ελπίζω να είσαι οriginal κ να μην τρως, κ πινεις με το δεξί..
Ωραίο ποστο έχεις...!!