Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν υπάρχει μυστικό για την συλλογή χορτων είναι να αποφεύγουμε περιοχές που βοσκουν πρόβατα γιατί δεν αφήνουν τιποτα...
Παλαιότερα τρωγόταν η μάνα μου να την πηγενω να μαζευει.. Κ επειδή ήξερε πως δεν θα τις έκανα την χάρη φρόντιζε να μου θυμιζει κάθε φορά πως αυτή θα μαζευει χόρτα κ εγω θα κυνηγαω....... Χαχαχαχα.......

Βόλτα και εγώ μετά από πολύ καιρό για μπανιστήρι σε μέρος που πάντα δουλεύει τίμια, αλλά το Φλεβάρη δουλεύει πολύ καλα. Είχε αρκετά πουλάκια που κόντεψαν να φτάσουν το άριστα του λυκείου και περνούσαν από τις 5 έως 6:16.

Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε για την καθαριότητα στα καρτέρια, και αφού δεν έχει νόημα να μείνεις ακίνητος σαν τον τσολιά χωρίς ντουφεκι, μάζεψα και ό,τι σκουπίδια και κάλυκες είχε το μέρος.

Aς βγει κάτι καλό από αυτήν την κυνηγετική απραξία...

IMG_20210204_190316.jpg

Τελικά έχει πολλά χόρτα ρε παιδια. Δύο σακούλες σε 40 λεπτα. Άναψα τσιγάρο στο σούρουπο και πέρασαν 7 τσιχλες και ένας μαυρουλης. Θα ξαναπάω αύριο με τον μεγάλο δίκοπο σουγιά ομως!!!!View attachment 22438
40 λεπτά;;; Πολύ αργείς....!! Πάρε τον άλλο σουγιά καλύτερα μου φαίνεται!!;).big smile.

Στον Αυλώνα χθες το πρωί που πήγα μια βόλτα πολλά πουλιά, ειδικά κοτσύφια έχει γεμίσει ο τοπος
Μην μας λες τέτοια ρε Θοδωρή..:(
Δεν θα ξεχάσω το Φλεβάρη του '17 που τέτοιες μέρες πιάναμε το όριο με τα πιο πολλά πουλιά να είναι κοτσύφια.

Εμφανιστηκαν πολλά πουλιά αυτές τις μέρες... Κάθε μέρα αυξάνονται στα καρτέρια και η καλοκαίρια τα κάνει να πιάνουν τα ψηλά και όχι τις χουνιες και τα ρεματα...

Ο σκυλακος παίρνει θέση κάθε φορά μάταια...
IMG_20210205_171247.jpg

Αφού μας καβαλησουν μερικά και δει ότι δεν υπάρχει ντουφεκια, μου κράτα μούτρα και πάει παραέξω να τα κυνηγήσει όπως περνάνε... Κατάθλιψη σαν εμάς θα πάθει το ζωντανό...
IMG_20210205_175245.jpg

Στον Αυλώνα χθες το πρωί που πήγα μια βόλτα πολλά πουλιά, ειδικά κοτσύφια έχει γεμίσει ο τοπος
Ευβοια πάνω, το πρωί πετάγονται δεξια και αριστερα του δρομου, αλλα ουτε το βραδυ ανεβαινουν, ουτε το πρωί κατεβαίνουν...με λιγα λογια κατι υπαρχει αλλα μετακινηση μηδεν...Αυτη την στιγμη ζεματαει ο ηλιος...

Ευβοια πάνω, το πρωί πετάγονται δεξια και αριστερα του δρομου, αλλα ουτε το βραδυ ανεβαινουν, ουτε το πρωί κατεβαίνουν...με λιγα λογια κατι υπαρχει αλλα μετακινηση μηδεν...Αυτη την στιγμη ζεματαει ο ηλιος...
Ε και με τέτοια ζέστη άστα να πάνε....μεσοβδόμαδα θα πάω ξανά....πάντως βρήκαν ευκαιρία και οι γεωκτημονες τώρα που λείπουμε εμείς να φράξουν τα χωράφια τους...εεεελεος ρε φίλε!!!

Βόλτα και εγώ μετά από πολύ καιρό για μπανιστήρι σε μέρος που πάντα δουλεύει τίμια, αλλά το Φλεβάρη δουλεύει πολύ καλα. Είχε αρκετά πουλάκια που κόντεψαν να φτάσουν το άριστα του λυκείου και περνούσαν από τις 5 έως 6:16.

Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε για την καθαριότητα στα καρτέρια, και αφού δεν έχει νόημα να μείνεις ακίνητος σαν τον τσολιά χωρίς ντουφεκι, μάζεψα και ό,τι σκουπίδια και κάλυκες είχε το μέρος.

Aς βγει κάτι καλό από αυτήν την κυνηγετική απραξία...

View attachment 22440
Πάλι έκανες το σωστό και αυτονόητο! Μπράβο.

Status
Not open for further replies.
Back