Eχει τέτοια...σαλιγκάρια και εδω αλλα για καποιο λογο δεν βγαίνουν στα καθαρά για να τα συλλέξουμε.Όντως απ' αυτά έχει ψιλογεμίσει ο τόπος, τ απογεύματα γίνεται χαμός!
Eχει τέτοια...σαλιγκάρια και εδω αλλα για καποιο λογο δεν βγαίνουν στα καθαρά για να τα συλλέξουμε.Όντως απ' αυτά έχει ψιλογεμίσει ο τόπος, τ απογεύματα γίνεται χαμός!
Μη λέτε τέτοια γιατί μας πιάνει (μαύρη) στεναχώριαΌντως απ' αυτά έχει ψιλογεμίσει ο τόπος, τ απογεύματα γίνεται χαμός!
40 λεπτά;;; Πολύ αργείς....!! Πάρε τον άλλο σουγιά καλύτερα μου φαίνεται!!Τελικά έχει πολλά χόρτα ρε παιδια. Δύο σακούλες σε 40 λεπτα. Άναψα τσιγάρο στο σούρουπο και πέρασαν 7 τσιχλες και ένας μαυρουλης. Θα ξαναπάω αύριο με τον μεγάλο δίκοπο σουγιά ομως!!!!View attachment 22438
Καθαρίζω χώματα και ξερά φύλλα ρε! Πως θα τα πάω στις γυναίκες???40 λεπτά;;; Πολύ αργείς....!! Πάρε τον άλλο σουγιά καλύτερα μου φαίνεται!!![]()
Κοφτοοοο τοοο ρημαδιιιιι ρε σακηηηη!!!εγω ενα εχω να πω παιδες κριμα που δεν πατε για τσιχλονιαααα, τα χορτα τα καλα βγαινουνε τον αλο μηναααααphoto upload website
![]()
Μην μας λες τέτοια ρε Θοδωρή..Στον Αυλώνα χθες το πρωί που πήγα μια βόλτα πολλά πουλιά, ειδικά κοτσύφια έχει γεμίσει ο τοπος
Ευβοια πάνω, το πρωί πετάγονται δεξια και αριστερα του δρομου, αλλα ουτε το βραδυ ανεβαινουν, ουτε το πρωί κατεβαίνουν...με λιγα λογια κατι υπαρχει αλλα μετακινηση μηδεν...Αυτη την στιγμη ζεματαει ο ηλιος...Στον Αυλώνα χθες το πρωί που πήγα μια βόλτα πολλά πουλιά, ειδικά κοτσύφια έχει γεμίσει ο τοπος
Ε και με τέτοια ζέστη άστα να πάνε....μεσοβδόμαδα θα πάω ξανά....πάντως βρήκαν ευκαιρία και οι γεωκτημονες τώρα που λείπουμε εμείς να φράξουν τα χωράφια τους...εεεελεος ρε φίλε!!!Ευβοια πάνω, το πρωί πετάγονται δεξια και αριστερα του δρομου, αλλα ουτε το βραδυ ανεβαινουν, ουτε το πρωί κατεβαίνουν...με λιγα λογια κατι υπαρχει αλλα μετακινηση μηδεν...Αυτη την στιγμη ζεματαει ο ηλιος...
Πάλι έκανες το σωστό και αυτονόητο! Μπράβο.Βόλτα και εγώ μετά από πολύ καιρό για μπανιστήρι σε μέρος που πάντα δουλεύει τίμια, αλλά το Φλεβάρη δουλεύει πολύ καλα. Είχε αρκετά πουλάκια που κόντεψαν να φτάσουν το άριστα του λυκείου και περνούσαν από τις 5 έως 6:16.
Με αφορμή τη συζήτηση που είχαμε για την καθαριότητα στα καρτέρια, και αφού δεν έχει νόημα να μείνεις ακίνητος σαν τον τσολιά χωρίς ντουφεκι, μάζεψα και ό,τι σκουπίδια και κάλυκες είχε το μέρος.
Aς βγει κάτι καλό από αυτήν την κυνηγετική απραξία...
View attachment 22440
Αυτό κιαν λέγεται ευσυνειδησία!Καθαρίζω χώματα και ξερά φύλλα ρε! Πως θα τα πάω στις γυναίκες???