Έπεσε τέντωμα !!!! Μπράβο δίνεται θάρρος και στους υπόλοιπους!Αργολίδα και πάλι, σε άλλο μέρος σήμερα. Πάρα πολλά πουλιά....
View attachment 8808
Έπεσε τέντωμα !!!! Μπράβο δίνεται θάρρος και στους υπόλοιπους!Αργολίδα και πάλι, σε άλλο μέρος σήμερα. Πάρα πολλά πουλιά....
View attachment 8808
Ωριαίες οι berettesΑργολίδα και πάλι, σε άλλο μέρος σήμερα. Πάρα πολλά πουλιά....
View attachment 8808
Όποιος έχει Beretta....φέτος βρίσκει τσίχλες....Ωριαίες οι berettes
Μπράβο μόρτες!![]()
Ωραίος ο Γιάννης...Βόρεια Αττική σήμερα πέρασε ευχάριστα η ώρα.Οχι κάτι το ιδιαίτερο από πουλιά,αλλά με υπομονή και περπάτημα ρίχνεις τις τουφεκιές σου.Τελικά 15 στο χέρι και δυστυχώς ακόμα 3 χαμένες που τράβηξαν μακριά τραυματισμένες.
Αααα άκουσα και ένα κοτσύφι χωρίς να το δω.
View attachment 8812
Που το είδες ρε θηρίο;;Ωραίος ο Γιάννης...
Με του Dorka τα Express 32 τουφεκάς...;;;![]()
Το 34αρι μου άρεσε πάντα.. και σε φασσα.. το 32 δε το συμπάθησα..Με του Dorka τα Express 32 τουφεκάς...;;;![]()
Και τα δύο είναι αξιοπρεπή φυσίγγια...το 32 μου αρέσει περισσότερο...κι ας αλλάζει χρώμα στν κάλυκα κάθε χρόνο...Το 34αρι μου άρεσε πάντα.. και σε φασσα.. το 32 δε το συμπάθησα..
Συνεχίζεται η ιδια κατάσταση δηλαδή.Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.
Τι εννοείς σπασμένο τζαμι;Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.