Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συγνωμη....Δηλαδή την στήνουν και σπάνε αυτοκίνητα κυνηγων;

Αν τους πιάσει επ αυτοφόρω ο κυνηγός τι θα γίνει εκει;
Θα γινει κανενα μακελειο και μετα θα βγει το προβλημα στην επιφανεια...και οι αναρμοδιοι να κρινουν στα καναλια....γιαυτο και βλεπεις καθεται ο αλλος καρτερι και στα 2 μετρα διπλα εχει το αμαξι....

Θα γινει κανενα μακελειο και μετα θα βγει το προβλημα στην επιφανεια...και οι αναρμοδιοι να κρινουν στα καναλια....γιαυτο και βλεπεις καθεται ο αλλος καρτερι και στα 2 μετρα διπλα εχει το αμαξι....
Μας έχει τύχει και μας με βοσκούς.
Ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε.
Και το πλαινο και το μπαμπριζ μπροστά.
Κάποιοι άνθρωποι είναι ανανδροι και θρασύτατοι.
Θραυση κρυστάλλων και όλα καλά.
Αλλά άντε να τον πετύχεις την ώρα που το κάνει.
Καλυτερα να μην.

Μας έχει τύχει και μας με βοσκούς.
Ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε.
Και το πλαινο και το μπαμπριζ μπροστά.
Κάποιοι άνθρωποι είναι ανανδροι και θρασύτατοι.
Θραυση κρυστάλλων και όλα καλά.
Αλλά άντε να τον πετύχεις την ώρα που το κάνει.
Καλυτερα να μην.
Ακριβώς φίλε.... καλύτερα να μην....

Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.
Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση στη περιοχη..
Και δεν είναι τόσο η ζημιά που την καλύπτει η ασφάλεια όσο η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των νεύρων.:(

Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση στη περιοχη..
Και δεν είναι τόσο η ζημιά που την καλύπτει η ασφάλεια όσο η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των νεύρων.:(
Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αν υπόκειται σε θραύση κρυστάλλων, σε δολιοφθορά ή σε μερική κλοπή. Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτεσαι από θραύση κρυστάλλων. Δεν σπάνε το τζάμι με χτύπημα αλλά με πίεση, βάζοντας λοστό, οπότε δημιουργούν φθορά στην κολώνα της πόρτας!

Η ιδια η αστυνομία της περιοχής δηλώνει αδυναμία λόγω προσωπικού και εχει πει σε κάποιους οτι αφου το ξέρετε γιατι έρχεστε;
Μαλλον ο ρλολος της κατα τον "αδιαβαστο" περιορίζεται μόνο στα Εξάρχεια,τις καταλήψεις και να σφαλιαρίζει κατι 11χρονα στο Μενίδι.

Τα "Εξάρχεια" φέρνουν....ψήφους και "επενδυτές" Κινέζους!
https://www.google.gr/amp/www.insid...i-oi-times-ton-akiniton-sta-exarheia-pics?amp
Τα σπασμένα αυτοκίνητα των κυνηγών μπορεί να φέρουν και....πανηγυρισμούς.
Η αστυνομία είναι μια δημόσια υπηρεσία που λειτουργεί με γνόμωνα το όφελος των κυβερνήσεων και όχι του πωλήτη.
Αν δεν υπάρχει φόρο-εισπρακτική σκοπιμότητα και διαφήμιση, δεν θα κάνει τίποτα!

Ακριβώς φίλε.... καλύτερα να μην....
Εκεί που έγινε το περιστατικο δεν έχει αστεία.
Οι άνθρωποι αυτοί οπλοφορουν και πυροβολούν για ψιλου πήδημα.
Οπότε όπλα αυτοί οπλα εμείς άστα σου λέω.
Είναι κάτι ορεινά χωριά εδώ στην Κρήτη που οι άνθρωποι σε σκοτώνουν έτσι για μια κουβεντα.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αν υπόκειται σε θραύση κρυστάλλων, σε δολιοφθορά ή σε μερική κλοπή. Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτεσαι από θραύση κρυστάλλων. Δεν σπάνε το τζάμι με χτύπημα αλλά με πίεση, βάζοντας λοστό, οπότε δημιουργούν φθορά στην κολώνα της πόρτας!
Εμάς το σπάσανε με πέτρα το πλαινο και το μπαμπριζ με σχεδόν βράχο.πρεπει να είσαι αρσιβαριστας για να τη σηκωσεις.
Η ασφάλεια μας τα εφτιαξε.

Η ιδια η αστυνομία της περιοχής δηλώνει αδυναμία λόγω προσωπικού και εχει πει σε κάποιους οτι αφου το ξέρετε γιατι έρχεστε;
Μαλλον ο ρλολος της κατα τον "αδιαβαστο" περιορίζεται μόνο στα Εξάρχεια,τις καταλήψεις και να σφαλιαρίζει κατι 11χρονα στο Μενίδι.
Τα ίδια περιστατικά συμβαίνουν και στην γέφυρα της Θήβας
Εκεί πετροβολουν διερχόμενα αυτοκίνητα
Άντε σου λέω εγώ και έπιασαν 5-10 άτομα εεε και ;
Θα πάνε αυτοφόρω θα τους κρατήσουν μια εβδομάδα μέσα και στο δικαστήριο θα μαζευτούν άλλοι 100 να κλαψουριζουν υπέρ τους
Δηλώνει πολύτεκνος άνεργος κτλ και βγαίνει έξω με αναστολή και πάλι από την αρχή
Απλά ξέρουν ότι οι κυνηγοί κουβαλάνε εξοπλισμό
βάλε αν βρουν και κανένα όπλο ακόμα καλύτερα γιαυτους πολεμοφόδια είναι αυτά τους χρειάζονται για ληστείες κτλ

Σημερα εκοβες την ομιχλη με το μαχαιρι χαμηλα.Ανεβηκα ποιο ψηλα στην Οινοη για πρωτη φορα
μετα τα χιονια.Πραγματικη καταστροφη στις ελιες,τις εχει ριμαξει στο σπασιμο ακομα και απο τις
ποδιες.Μεγαλα πευκα εχουν πεσει και πολλα εχουν κοπει στην μεση.Αρκετες τσιχλες στα ντυμενα
αλλα χωρις λογο μετακινησης στα καθαρα,αρκετα κοτσυφια.6 στο χερι-1 χαμενη.

Σημερα εκοβες την ομιχλη με το μαχαιρι χαμηλα.Ανεβηκα ποιο ψηλα στην Οινοη για πρωτη φορα
μετα τα χιονια.Πραγματικη καταστροφη στις ελιες,τις εχει ριμαξει στο σπασιμο ακομα και απο τις
ποδιες.Μεγαλα πευκα εχουν πεσει και πολλα εχουν κοπει στην μεση.Αρκετες τσιχλες στα ντυμενα
αλλα χωρις λογο μετακινησης στα καθαρα,αρκετα κοτσυφια.6 στο χερι-1 χαμενη.
εγω εκατσα στην ακρη στο ποτάμι 2,5 ωρες , εριξα ενα κουτι φυσιγγια. Παιξανε λιγο τα πουλια γιατι ειχε αρκετους που περπαταγανε (και δυο απο την παρεα μου)

Status
Not open for further replies.
Back