Το τελευταίο που τους νοιάζει είναι αυτό...Είναι και μ@λακες. Δεν σπάνε το φινιστρίνι ώστε να γυρίσει πίσω χωρίς να κρυώσουν οι επιβάτες.
Συγνωμη....Δηλαδή την στήνουν και σπάνε αυτοκίνητα κυνηγων;
Θα αδειασει μια ζωνη πανω τουςΣυγνωμη....Δηλαδή την στήνουν και σπάνε αυτοκίνητα κυνηγων;
Αν τους πιάσει επ αυτοφόρω ο κυνηγός τι θα γίνει εκει;
Θα γινει κανενα μακελειο και μετα θα βγει το προβλημα στην επιφανεια...και οι αναρμοδιοι να κρινουν στα καναλια....γιαυτο και βλεπεις καθεται ο αλλος καρτερι και στα 2 μετρα διπλα εχει το αμαξι....Συγνωμη....Δηλαδή την στήνουν και σπάνε αυτοκίνητα κυνηγων;
Αν τους πιάσει επ αυτοφόρω ο κυνηγός τι θα γίνει εκει;
Μας έχει τύχει και μας με βοσκούς.Θα γινει κανενα μακελειο και μετα θα βγει το προβλημα στην επιφανεια...και οι αναρμοδιοι να κρινουν στα καναλια....γιαυτο και βλεπεις καθεται ο αλλος καρτερι και στα 2 μετρα διπλα εχει το αμαξι....
Ακριβώς φίλε.... καλύτερα να μην....Μας έχει τύχει και μας με βοσκούς.
Ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε.
Και το πλαινο και το μπαμπριζ μπροστά.
Κάποιοι άνθρωποι είναι ανανδροι και θρασύτατοι.
Θραυση κρυστάλλων και όλα καλά.
Αλλά άντε να τον πετύχεις την ώρα που το κάνει.
Καλυτερα να μην.
Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση στη περιοχη..Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.
Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αν υπόκειται σε θραύση κρυστάλλων, σε δολιοφθορά ή σε μερική κλοπή. Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτεσαι από θραύση κρυστάλλων. Δεν σπάνε το τζάμι με χτύπημα αλλά με πίεση, βάζοντας λοστό, οπότε δημιουργούν φθορά στην κολώνα της πόρτας!Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση στη περιοχη..
Και δεν είναι τόσο η ζημιά που την καλύπτει η ασφάλεια όσο η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των νεύρων.![]()
Η ιδια η αστυνομία της περιοχής δηλώνει αδυναμία λόγω προσωπικού και εχει πει σε κάποιους οτι αφου το ξέρετε γιατι έρχεστε;Θα γινει κανενα μακελειο και μετα θα βγει το προβλημα στην επιφανεια...και οι αναρμοδιοι να κρινουν στα καναλια....γιαυτο και βλεπεις καθεται ο αλλος καρτερι και στα 2 μετρα διπλα εχει το αμαξι....
Ακριβώς! Στον Χρήστο έτσι είπαν.Η ιδια η αστυνομία της περιοχής δηλώνει αδυναμία λόγω προσωπικού και εχει πει σε κάποιους οτι αφου το ξέρετε γιατι έρχεστε;
Εκεί που έγινε το περιστατικο δεν έχει αστεία.Ακριβώς φίλε.... καλύτερα να μην....
Εμάς το σπάσανε με πέτρα το πλαινο και το μπαμπριζ με σχεδόν βράχο.πρεπει να είσαι αρσιβαριστας για να τη σηκωσεις.Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αν υπόκειται σε θραύση κρυστάλλων, σε δολιοφθορά ή σε μερική κλοπή. Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτεσαι από θραύση κρυστάλλων. Δεν σπάνε το τζάμι με χτύπημα αλλά με πίεση, βάζοντας λοστό, οπότε δημιουργούν φθορά στην κολώνα της πόρτας!
Τα ίδια περιστατικά συμβαίνουν και στην γέφυρα της ΘήβαςΗ ιδια η αστυνομία της περιοχής δηλώνει αδυναμία λόγω προσωπικού και εχει πει σε κάποιους οτι αφου το ξέρετε γιατι έρχεστε;
Μαλλον ο ρλολος της κατα τον "αδιαβαστο" περιορίζεται μόνο στα Εξάρχεια,τις καταλήψεις και να σφαλιαρίζει κατι 11χρονα στο Μενίδι.
εγω εκατσα στην ακρη στο ποτάμι 2,5 ωρες , εριξα ενα κουτι φυσιγγια. Παιξανε λιγο τα πουλια γιατι ειχε αρκετους που περπαταγανε (και δυο απο την παρεα μου)Σημερα εκοβες την ομιχλη με το μαχαιρι χαμηλα.Ανεβηκα ποιο ψηλα στην Οινοη για πρωτη φορα
μετα τα χιονια.Πραγματικη καταστροφη στις ελιες,τις εχει ριμαξει στο σπασιμο ακομα και απο τις
ποδιες.Μεγαλα πευκα εχουν πεσει και πολλα εχουν κοπει στην μεση.Αρκετες τσιχλες στα ντυμενα
αλλα χωρις λογο μετακινησης στα καθαρα,αρκετα κοτσυφια.6 στο χερι-1 χαμενη.