Αργα η γρήγορα θα γίνει το κακό με τα κ@@@@@@λια.......Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.

Αργα η γρήγορα θα γίνει το κακό με τα κ@@@@@@λια.......Περιοχή μεταξύ Ελλοπιας και Ξηρονομης, πολλες τσίχλες και ένα σπασμένο τζάμι συνοδηγού. Πάνω στον δρόμο Θηβών-Προδρόμου.
Στην Αργολίδα αδερφές μου, στην Αργολίδα!Αργολίδα και πάλι, σε άλλο μέρος σήμερα. Πάρα πολλά πουλιά....
View attachment 8808
Έτσι όπως τα λες δυστυχώς.Τα ίδια περιστατικά συμβαίνουν και στην γέφυρα της Θήβας
Εκεί πετροβολουν διερχόμενα αυτοκίνητα
Άντε σου λέω εγώ και έπιασαν 5-10 άτομα εεε και ;
Θα πάνε αυτοφόρω θα τους κρατήσουν μια εβδομάδα μέσα και στο δικαστήριο θα μαζευτούν άλλοι 100 να κλαψουριζουν υπέρ τους
Δηλώνει πολύτεκνος άνεργος κτλ και βγαίνει έξω με αναστολή και πάλι από την αρχή
Απλά ξέρουν ότι οι κυνηγοί κουβαλάνε εξοπλισμό
βάλε αν βρουν και κανένα όπλο ακόμα καλύτερα γιαυτους πολεμοφόδια είναι αυτά τους χρειάζονται για ληστείες κτλ
Τι οπλαρα ρε φίλε!!!View attachment 8833
Ομορφο πρωινό καρτεράκι
Εδώ κάτω σε εμάς έτσι είναι....Τρία σύντομα απογεματινά, Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο, σκάρτη 1 ώρα το καθένα από 5.00' - 6.00' περίπου, αμέσως μετά το σχόλασμα από τις ελιές, και με παγωμένο βοριά να σφυρίζει και να ξυρίζει, ειδικά τις 2 πρώτες μέρες !!! Λίγα τα πουλιά, και πολύ λιγότερα αυτά που έδιναν ευκαιρία για τουφεκιά. Κι αυτό για 10-15 λεπτά μόνο. Την Πέμπτη περάσανε νωρίς, μέχρι 5.15' ... Μετά σχεδόν καμία !! Τις επόμενες 2 μέρες συνέβη το αντίθετο, όσες πέρασαν ήταν μετά τις 5.30' ... Τα αποτελέσματα φτωχά ... 1-2-2, είχα και άλλες 7-8 άστοχες βολές, θα μπορούσα ίσως λίγο καλύτερα, αλλά δε βαριέσαι ... απ' το τίποτα καλά ήταν!![]()
View attachment 8849 View attachment 8850 View attachment 8851
Το κουτάκι με τη πυρίτιδα είναι γεμισμένο;;;Ενα απογευματινο καρτερακι ειπα να κανω σημερα μετα απο μερες..εισα γυρω στα 20 πουλια τα 10 μου εδωσαν χερι και απο αυτα πηρα τα 8..πραγματικα σημερα το απολαυσα γιατι εκανα και κοντινες και σχετικα μακρινες τουφεκιες με το brain bell που ηταν σκουπα και με το σχετικο παφ και το συννεφακι απο πουπουλα
Στην φωτο αυτη η τσιχλα κοντεψε να σκασει πανω στο κεφαλι μου οταν επεφτε
View attachment 8832
Είναι κακόβουλη πράξη...Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αν υπόκειται σε θραύση κρυστάλλων, σε δολιοφθορά ή σε μερική κλοπή. Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτεσαι από θραύση κρυστάλλων. Δεν σπάνε το τζάμι με χτύπημα αλλά με πίεση, βάζοντας λοστό, οπότε δημιουργούν φθορά στην κολώνα της πόρτας!
Μα γιατί ,θα έχει πολλή πλάκα .Μας έχει τύχει και μας με βοσκούς.
Ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε.
Και το πλαινο και το μπαμπριζ μπροστά.
Κάποιοι άνθρωποι είναι ανανδροι και θρασύτατοι.
Θραυση κρυστάλλων και όλα καλά.
Αλλά άντε να τον πετύχεις την ώρα που το κάνει.
Καλυτερα να μην.
Πολύ πλάκα...Μέχρι βεντέτα.Μα γιατί ,θα έχει πολλή πλάκα .
Να μην μπει φυλακή ο παπάρας , και ο καθε παπάρας , ας τονΤα ίδια περιστατικά συμβαίνουν και στην γέφυρα της Θήβας
Εκεί πετροβολουν διερχόμενα αυτοκίνητα
Άντε σου λέω εγώ και έπιασαν 5-10 άτομα εεε και ;
Θα πάνε αυτοφόρω θα τους κρατήσουν μια εβδομάδα μέσα και στο δικαστήριο θα μαζευτούν άλλοι 100 να κλαψουριζουν υπέρ τους
Δηλώνει πολύτεκνος άνεργος κτλ και βγαίνει έξω με αναστολή και πάλι από την αρχή
Απλά ξέρουν ότι οι κυνηγοί κουβαλάνε εξοπλισμό
βάλε αν βρουν και κανένα όπλο ακόμα καλύτερα γιαυτους πολεμοφόδια είναι αυτά τους χρειάζονται για ληστείες κτλ
Στέλιο ξέρω ότι στην Κρήτη είναι δύσκολα τα πράγματα . Εκεί το παιχνίδι παίζετε αλλιώς .Πολύ πλάκα...Μέχρι βεντέτα.
Άστα....
Ακριβώς.Στέλιο ξέρω ότι στην Κρήτη είναι δύσκολα τα πράγματα . Εκεί το παιχνίδι παίζετε αλλιώς .