Άσε, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλωΩραία δουλείτσα....Μπράβο!!![]()
Να δω ποιός τυχερός θα τις μαδίσει τώρα....![]()

Άσε, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλωΩραία δουλείτσα....Μπράβο!!![]()
Να δω ποιός τυχερός θα τις μαδίσει τώρα....![]()
Για ξαναψαξου λίγο φίλε μου..Kι εδω Μεσσηνια νεκρα παντου... κανενα καρτερι δεν δουλευει
σπανια ακους τουφεκια ολο το απογευμα....
Δραμα φετος η κατασταση.
Παιξανε πουλιά στο καρτέρι δηλαδή ε?Παιδια καλησπερα! Πηγα το πρωι προς την Μανδρα μερια και ειχε πουλακια! Εριξα αρκετα και δεν πηρα τιποτα(ατζαμης)!!! Πολυ κρυο το πρωι...2 βαθμους ελεγε το οχημα....αξιζε η βολτα...... εκανα ενα 3ωρο να δω αμαξια...
![]()
Ναι πηγαιναν περα δωθε...βεβαια εκανα κ περπατητο αλλα το μετανιωσα...καλυτερα να ειχα καθισει μονο καρτερι....σημερα ειδα και ακουσα και πολλους κοτσυφες....καλα ηταν μην παραπονιεμαι!Παιξανε πουλιά στο καρτέρι δηλαδή ε?
Στο ύψος Αυλώνας το πρωί έγραψε και -2!
εχεις δικιο,σημερα σε απογευματινο καρτερι εγω πηρα μονο δυο τσιχλες απο τις πεντε που περασαν και οχτακοσια μετρα πιο πανω απο μενα δυο ντουφεκια στο καρτερι τους πρεπει να εριξαν δυο κουτια φυσιγγια.Περιοχη ΝεμεαςΜπήκα κι εγώ να δω αν είχε τίποτα πουθενά και βλέπω πάλι αντιπαραθέσεις κλπ. Ρε σεις το κυνήγι είναι και τύχη. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει τη συμπεριφορά των πουλιών εκτός κι αν στην προηγούμενη ζωή του ήταν...τσίχλα. Έχει τύχει στο Μαυρομματι να έχω κάτσει στο ένα απ τα 3 σημεία που κάθομαι πάντα και να περνάει η μια τσίχλα πίσω απ την αλλη, ο πατέρας μου δίπλα μου στα 70 μέτρα με οπτική επαφή και να έχει παρατηρήσει το όπλο να κοιτάζει και Να λέει κοίτα εδώ ρε λες και είναι αεροδιαδρομος. Αν ανέβαζα φωτο με 15 τσίχλες καρτερατες όταν η περιοχή ήταν για 2-3 Ποιος θα το πίστευε; Αν έστελνα την αλλη μέρα φίλο μου στο ίδιο καρτέρι και έκανε 2 όλες κι όλες ποιος θα με πιστευε; Εγώ σέβομαι όσους κάνουν μόνο περπατητο τσίχλας γιατί είναι και καλό είναι γυμναστική παρότι εγώ δεν το πολυκανω. Αλλά μην λέμε κιολας ότι έχει πουλιά με μια φωτο από 3 τουφέκια με 35 τσίχλες και περπάτημα απ τον Αλίαρτο μέχρι το... Καπανδρίτι. Η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται κι αν δεν περνάνε μαύρες το πρωί, κάτσε καλύτερα και πιες καφέ. Πιο πολύ θα τον απολαύσεις. Το προπερασμένο σκ ήμουν Πελασγια, δεν έβγαλα φωτο δεν έγραψα νούμερα, είχε πουλιά κυρίως το Σάββατο. Ποτέ δεν προτείνω σε κανέναν πήγαινέ θα βρεις κλπ, αν το έκανα την Κυριακή που δεν είχε τόσα θα με έβγαζαν όλοι ψεύτη!
Κι εγω στα χθεσινα αν. Αττική ,αλλά καμιά σχέση. Ελάχιστα.Απογευματινο τζακποτ περιξ της Αττικης.Πολλα πουλια και νωρις απο τις 15:00 και μετα.
8 στο χερι απο τα οποια 4 κοκκινες,1 τσιχλα,3 κοτσυφια.Αν δεν ερχοταν ενα τζιπ δεξια μου
θα εκοβα τον σπορο σε αλλα 4-5 κοτσυφια.Δεν πειραζει την επομενη.....
Καμμένος τόπος η Ανατολική Αττική στην κυριολεξία...Αφού πριν την μεγάλη φωτιά που ειχε πιάσει και κάηκαν πολλά βουνά στην περιοχή είχε κάτι καρτερία μάλαμα.Περπατητο και εγώ 5χλμ αν.αττικη λίγα έως ελαχιστα πουλιά.Ολα τα πουλιά μέσα στα σπίτια και κοντά σε σπίτια στο βουνό που δεν έριχνα τουφέκια.Αποτελεσμα 2 μου πέρασαν δεν πήρα καμία μετά από τόση απογοήτευση..
Οπως το πες. Μέσα στα σπίτια και στα περιφραγμένα.Καμμένος τόπος η Ανατολική Αττική στην κυριολεξία...Αφού πριν την μεγάλη φωτιά που ειχε πιάσει και κάηκαν πολλά βουνά στην περιοχή είχε κάτι καρτερία μάλαμα.Περπατητο και εγώ 5χλμ αν.αττικη λίγα έως ελαχιστα πουλιά.Ολα τα πουλιά μέσα στα σπίτια και κοντά σε σπίτια στο βουνό που δεν έριχνα τουφέκια.Αποτελεσμα 2 μου πέρασαν δεν πήρα καμία μετά από τόση απογοήτευση..