Πρέπει να έβαλε πουλιά Αττική..
Αφιερωμενη στον ζολοΠραγματικά υπάρχουν κάποιοι κυνηγοί που όταν πάνε για κυνήγι βάζουν το κεφάλι κάτω και δεν κοιτάνε τίποτα άλλο παρά μόνο τις τσίχλες και τα κοτσύφια
![]()
![]()
Δεν ξέρω πως πάει ο αεροδιαδρομος τους, έχω ένα χάρτη αλλά είναι στο χωριό. Τι λόγος όμως να τα εσπρωξε από εκεί, αν δεν είμαι αυτή η φυσική πορεία;Βασίλη ίσως να ήρθαν από τα τουρκικά παράλια και έπιασαν για τα υψώματα... Λέω εγώ τώρα... .xm.
Τωρα μας το λες;Παιδιά χτες το βράδυ πέρασαν πολλά πουλιά ΑΛΛΆ! ανάποδα, δηλαδή από θάλασσα προς τα μέσα. Και εξηγούμαι, χτες βράδυ είχε πυκνή συννεφιά και από τα φώτα της πόλης ήταν φωτισμενος ελαφρώς ο ουρανός κόκκινος, έτσι σε δύο φάσεις ακούγοντας το τσικ σηκώνω κεφάλι και είδα δύο τσίχλες που μπαινανε στο ύψος των πολυκατοικιών!!! Ακούστηκαν και πολλά κοτσυφια επίσης. Σήμερα το πρωί έχει αρκετές πιασμενες στη σχολή και μάλιστα πάνω στον εξωτερικό χώρο των εργαστηρίων είδα μια νεκρή κοτσυφινα... Είτε κουρασμένη από το ταξίδι είτε θα χτύπησε σε κάνα ντουβαρι το βράδυ...
Ενημέρωσα το θείο Μάκη... Δεν σας τα είπε;;Τωρα μας το λες;
Το πιο πιθανό είναι αυτό Βασίλη, γενικώς τα αποδημητικά τρέμουν τη θάλασσα και όσο μπορούν την αποφεύγουν, δεν περνάνε αν δεν είναι σίγουρα για το καιρό, γι'αυτο προτιμούν τα παράλια.Πιθανώς θα συνάντησαν κακοκαιρία στο Αιγαίο και γύρισαν πίσω;; ;
Ναι μπιλ μαζι ειμασταν...μΕνημέρωσα το θείο Μάκη... Δεν σας τα είπε;;
Welcome to marathon mpougatsa-club....supported by θειο μαικΑνατολική Αττική λοιπόν, είχε μπάσιμο από κουνούπια(!) και μπουγάτσες με κρέμα/τυρί/κιμμά...
Απογοήτευση πάλι, αποζημιώθηκα όμως με μια καταπληκτική , μαγευτική εικόνα του Ευβοϊκού από ψηλά......
Την επαύριον ...τα σπουδαία
Σε καμιά ώρα το πολύ το βλέπω να το φέρνει και' δω.Τώρα το έχει κλείσει από γύρω γύρω, ενώ έχει κάνει και δυνατές μπόρες.