Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενημέρωσα το θείο Μάκη... Δεν σας τα είπε;;
του το είπα αλλά μου απάντησε ότι έπρεπε να τις φέρεις συνοδεία .sarcastic.
Βασίλη μην ακούς τίποτα και κανένα
συνέχισε να στέλνεις μηνύματα .well done.

• Like
Reactions: DrV
Οπως το πάτε ,το θέμα πρέπει να μευονομαστεί σε .."ο γιατρός μέντιουμ και ο θείος Πόλντο"

Last edited:
είχε μπάσιμο από κουνούπια(

άπνοια κουνούπια και νοτιάς σαπίλα

Και εδώ έντονο το φαινόμενο με τα κουνούπια! Πρωτοφανής η ύπαρξη τόσο πολλών κουνουπιών! Εχθές όταν επέστρεψα και ντυνόμουν μετά το μπάνιο, είδε η γυναίκα μου τα τσιμπήματα και τρόμαξε και φοβήθηκε μήπως πάθω και τίποτα! Πλάτη - χέρια και πρόσωπο αγνώριστα! Νομίζω ότι καίγομαι ακόμη και τώρα!

ΥΓ: Απαραίτητα και αυτόν τον μήνα για τα σκυλιά μας το milbemax, ή οποιοδήποτε φάρμακο για το σκουλήκι της καρδιάς!

Ξανά σήμερα στο καρτέρι μου, άκουγα τσιχλες και τσίχλες δεν έβλεπα. Καποια στιγμή παρατηρώντας πολυ καλά ειδα να περνάνε 2-2 3-3 θεόψηλα. Σήκωσα μόνο δυο φορές το όπλο σε κάτι ψηλωμένες είδα οτι δεν ίδρωσε το αυτί τους και τελικά την πλήρωσε μια καρακάξα που μου ήρθε κανονικά.
Πάντως σήμερα είδα πουλιά αρκετά άλλα δεν σήκωνες όπλο εκεί πάνω....

Πρωτοφανής η ύπαρξη τόσο πολλών κουνουπιών!
Χρήστο είναι τα παλιά κουνούπια ή τα τιγράκια;
Και εδω στο κήπο μου δεν τολμώ να κάνω δουλειές με κοντομανικο ειδικά την τελευταία εβδομάδα.
Αυτά τα τιγράκια πρώτον δεν τα καταλαβαίνεις και δεύτερον τσιμπανε αμέσως,δεν τα προλαβαίνεις.

Last edited:
KFnxWEc.jpg

Μάκη πρόσεχε,επίτηδες στα βάζουν αυτά μπροστά σου για να σου χαλάσουν τη δίαιτα.goodboy.
Αυτή η μπουγάτσα πάντως μου ανοιξε την όρεξη.

Last edited:
Παρεμπιπτόντως έχω ένα μονόβολο και ένα εννιάβολο στη μέσα τσέπη του γιλέκου, που τα πηγαίνω φέρνω στο κυνήγι καμιά 10αριά+ χρόνια, λέτε να ρίξουν ή την ''κρίσιμη'' στιγμή θα ακουστεί κάνα ''κλουυφφ''
Σπυρο για κοίταξε τα..μήπως έχουν σκουριάζει η έχει μαυρίσει πολύ το μέταλλο..Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα αρκεί να μην έχουν πάρει υγρασία τόσα χρόνια στο γιλέκο..Εγώ πάντως να σου πω την αλήθεια θα τα ανανέωνα με καινούργια..Κάπρος είναι αυτος κ μια φορά θα τύχει..Στην τσίχλα έχω ρίξει κ σκουριασμένα φυσίγγια κάποιες φορές..(με το δίκαννο για να κοιτάζω εύκολα στις Κάννες..)

Χρήστο είναι τα παλιά κουνούπια ή τα τιγράκια;
Και εδω στο κήπο μου δεν τολμώ να κάνω δουλειές με κοντομανικο ειδικά την τελευταία εβδομάδα.
Αυτά τα τιγράκια πρώτον δεν τα καταλαβαίνεις και δεύτερον τσιμπανε αμέσως,δεν τα προλαβαίνεις.
Και στην αυλη μου κ.Γιαννη χαμός γινεται από σκνίπες,Δεν καθομε έξω χωρίς να ανάψω φιδάκι για κανένα λόγο..Τα ίδια κ στο ψάρεμα το σούρουπο.ΔΕΝ τσιμπάνε όλα τα άτομα όμως.Εμενα μου αλλάζουν τον αδοξαστο στην κυριολεξία..Κ ένα να γυρίζει πάνω μου θα πάει..

• Like
Reactions: jnp
Σπυρο για κοίταξε τα..μήπως έχουν σκουριάζει η έχει μαυρίσει πολύ το μέταλλο..Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα αρκεί να μην έχουν πάρει υγρασία τόσα χρόνια στο γιλέκο..Εγώ πάντως να σου πω την αλήθεια θα τα ανανέωνα με καινούργια..Κάπρος είναι αυτος κ μια φορά θα τύχει..Στην τσίχλα έχω ρίξει κ σκουριασμένα φυσίγγια κάποιες φορές..
Σκουριασμένα δεν είναι Τάσο, απλά μαυρισμένα λίγο από την πολυκαιρία, και γω μηπως έχουν πάρει υγρασία φοβάμαι, από τα τόσα χρόνια που είναι στο γιλέκο.
Μάλλον θα πάρω κάνα κουτάκι καινούργια, να βγάλω καμιά 15αριά χρόνια πάλι.sarcastic.

Και στην αυλη μου κ.Γιαννη χαμός γινεται από σκνίπες,Δεν καθομε έξω χωρίς να ανάψω φιδάκι για κανένα λόγο..Τα ίδια κ στο ψάρεμα το σούρουπο.ΔΕΝ τσιμπάνε όλα τα άτομα όμως.Εμενα μου αλλάζουν τον αδοξαστο στην κυριολεξία..Κ ένα να γυρίζει πάνω μου θα πάει..
Χαρακτηριστικό αυτής της Όστριας που επικρατεί, να δούμε πότε θα το γυρίσει σε Βοριαδάκι

Εμάς είναι οικογενειακό το πρόβλημα.
Τουλαχιστον παρηγορει ο ένας τον αλλον:)
Επειδή τσιμπάνε μόνο έμενα οι δικοί μου δεν με πιστεύουν κ μου λένε που τα βλέπεις τα κουνούπια κάθε λίγο μωρέ??.sarcastic.

• Like
Reactions: jnp
λίγα πουλιά σήμερα 30-40 αν είδα κι αυτά ψηλά ψηλότερα
κατάφερα και κράτησα 3
άπνοια κουνούπια και νοτιάς σαπίλα από το πρωι
περιμένουμε τα καλύτερα :)
Σιγουρα. Μακη τα απορτ τα έκανες στα πυκνά..
Το κατάλαβα από το δεξί μανίκι κάτω χαμηλά....sarcastic.
Μου θύμισες εμενα...sarcastic.

Βόλτα σήμερα με Πανούτσο, Ζολώτα και πατέρα στα ορεινά της Βοιωτίας αλλά μας έφαγε η ζέστη και η σαπίλα. Από μπάσιμο ούτε λόγος, από κωλοφαρδία και μόνο κατάφερα και τουφέκισα 4 τσίχλες τις οποίες πήρα και τις 4. Στις 3 από αυτές, απλά δεν σήκωνες όπλο αλλά η προβλεπόμενη φόλα με έκανε να τις τουφεκίσω και να μείνω με το στόμα ανοιχτό όταν τις είδα να σβήνουν μεσούρανα και μονοτούφεκα. Η άλλη είχε αυτοκτονικές τάσεις και παρότι ήμουν ακάλυπτος ήρθε καρφί επάνω μου στα 10 μέτρα και το έφαγε και αυτή το κεφάλι της, αφήνοντας στον αέρα ένα πυκνό σύννεφο από πούπουλα και φτερά.
Όσο το τουφεκάω το δίκαννο με το νέο κοντάκι, τόσο το ερωτεύομαι.....love. Ο Γιώργης ο Ψυλάκης δεν έφτιαξε κοντάκι, τον μαύρο χάρο έφτιαξε ... .love.
Φυσίγγια, τι άλλο; :D Euromix 9-10 τα οποία είχαν ξεμείνει από τα περσινά περπατητά και τις κατέβαζαν από το θεό με το μαμίσιο inv+3* .fff. Η πλάκα ήταν σε μία που με βλέπει ο γέρος να σηκώνω το όπλο και αρχίζει να μου φωνάζει " Μη, δεν είναι τσίχλα αυτό ..." :D Μόλις του την πήγα μου λέει, πώπωπω... σαν σπίνος φαινόταν .ha ha.

Μετά κατεβήκαμε στα χαμηλά για λίγο περπατητό, οι λιγοστές πιασμένες που υπήρχαν, καθόντουσαν δίπλα σε αμπέλια τα οποία αν και τρυγημένα είχαν αρκετά σταφύλια. Σε ένα από αυτά μου πετάχτηκαν δύο μαζί και με ένα ντουμπλεδάκι πέσαν και οι δύο ...:eek: Μετά από την πολύτιμη βοήθεια των δύο φίλων, βρέθηκαν και οι δύο με τον Ζολώτα να δίνει μαθήματα ιχνηλασίας, βρίσκοντας πρώτα ένα πούπουλο, μετά άλλο ένα, μετά αίμα και μετά την τσίχλα .shake.

Συνεχίσαμε, πήρα άλλη μία και έγιναν 7 ... με τα ψέματα .fff.. Το καλύτερο όμως μας το φύλαγε για το τέλος αφού είδαμε μια κίνηση από κάποια αγριοπερίστερα και σκεφτήκαμε να κρυφτούμε λίγο στο χωράφι που τα είδαμε να παίζουν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκαλώσουμε δύο εγώ και δύο ο αλεπουδιάρης Ζολώτας. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα αλλά δεν τα δουλέψαμε καλά....buy buy.

Βόλτα σήμερα με Πανούτσο, Ζολώτα και πατέρα στα ορεινά της Βοιωτίας αλλά μας έφαγε η ζέστη και η σαπίλα. Από μπάσιμο ούτε λόγος, από κωλοφαρδία και μόνο κατάφερα και τουφέκισα 4 τσίχλες τις οποίες πήρα και τις 4. Στις 3 από αυτές, απλά δεν σήκωνες όπλο αλλά η προβλεπόμενη φόλα με έκανε να τις τουφεκίσω και να μείνω με το στόμα ανοιχτό όταν τις είδα να σβήνουν μεσούρανα και μονοτούφεκα. Η άλλη είχε αυτοκτονικές τάσεις και παρότι ήμουν ακάλυπτος ήρθε καρφί επάνω μου στα 10 μέτρα και το έφαγε και αυτή το κεφάλι της, αφήνοντας στον αέρα ένα πυκνό σύννεφο από πούπουλα και φτερά.
Όσο το τουφεκάω το δίκαννο με το νέο κοντάκι, τόσο το ερωτεύομαι.....love. Ο Γιώργης ο Ψυλάκης δεν έφτιαξε κοντάκι, τον μαύρο χάρο έφτιαξε ... .love.
Φυσίγγια, τι άλλο; :D Euromix 9-10 τα οποία είχαν ξεμείνει από τα περσινά περπατητά και τις κατέβαζαν από το θεό με το μαμίσιο inv+3* .fff. Η πλάκα ήταν σε μία που με βλέπει ο γέρος να σηκώνω το όπλο και αρχίζει να μου φωνάζει " Μη, δεν είναι τσίχλα αυτό ..." :D Μόλις του την πήγα μου λέει, πώπωπω... σαν σπίνος φαινόταν .ha ha.

Μετά κατεβήκαμε στα χαμηλά για λίγο περπατητό, οι λιγοστές πιασμένες που υπήρχαν, καθόντουσαν δίπλα σε αμπέλια τα οποία αν και τρυγημένα είχαν αρκετά σταφύλια. Σε ένα από αυτά μου πετάχτηκαν δύο μαζί και με ένα ντουμπλεδάκι πέσαν και οι δύο ...:eek: Μετά από την πολύτιμη βοήθεια των δύο φίλων, βρέθηκαν και οι δύο με τον Ζολώτα να δίνει μαθήματα ιχνηλασίας, βρίσκοντας πρώτα ένα πούπουλο, μετά άλλο ένα, μετά αίμα και μετά την τσίχλα .shake.

Συνεχίσαμε, πήρα άλλη μία και έγιναν 7 ... με τα ψέματα .fff.. Το καλύτερο όμως μας το φύλαγε για το τέλος αφού είδαμε μια κίνηση από κάποια αγριοπερίστερα και σκεφτήκαμε να κρυφτούμε λίγο στο χωράφι που τα είδαμε να παίζουν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκαλώσουμε δύο εγώ και δύο ο αλεπουδιάρης Ζολώτας. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα αλλά δεν τα δουλέψαμε καλά....buy buy.

Τι ωραία που τα έγραψες όλα Γιωρίκα μου.Εγω δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρα να σας ευχαριστήσω μια ακόμη φορά για την ωραία παρέα και μην βιαστούν κάποιοι γνωστοί να μιλήσουν για την Βοιωτία ενω απο την άλλη θα σουλεγαν που πας με τον γκαντέμη ; .banana..banana.

Ρε Μήτσο μας δουλεύεις; Τι ευχαριστώ μετά από τόσα χρόνια; Ευχαριστούμε και μεις τότε για την μεταφορά με το Ομπάμαξο... :)

Status
Not open for further replies.
Back