Noμός?Βγήκα και γω μια γρήγορη-κοντινή βόλτα το πρωί, από τις 07:50 έως τις 09:00...
Ο καιρός νοτιάς και με ελαφριά συννεφιά και σχετικά πιο ζεστός από τις προηγούμενες ήμερες...δεν περίμενα κάτι αξιόλογο.
Παρόλα αυτά είχε μπασιματάκι...όχι δυνατό...αλλά ίσα να έχεις το ενδιαφέρον να κρατάς τα μάτια σου ψηλά και να ρίχνεις καμιά ντουφεκιά που και που...
Ψηλωμένα αρκετά...κατάφερα και "ξεσκάλωσα" τέσσερα και άλλα τόσα "χαιρέτησα"...
Χάρηκα και μια αρκεταααααα ψηλωμένη (για τα δικά μου μάτια) ντουφεκιά...
Καλά ήτανε...πήρα τον αέρα μου, είπα και του χρόνου στις κιχλίτσες...δόξα το θεό...
![]()
Στα ωραία της ημέρας ένα ζευγάρι μαυροπύρινοι Ελληνικοί ιχνηλάτες που ήρθαν "κλαψουρίζοντας" στο καρτέρι μου και "άραξαν" στον ντορό κάνα 10λεπτο εκεί παραδίπλα...
Παρότι έχασα 2-3 καλές ευκαιρίες για ντουφεκιά, τους χάρηκα γιατί ήταν πολύ ωραίοι μορφολογικά, είχαν ωραία φωνή και κίνηση και το κυριότερο φαινόταν πολύ περιποιημένοι και καλοζωισμένοι.
Μπράβο στον ιδιοκτήτη τους...μερακλής...
Ιωαννίνων...Κεντρικά...Noμός?
Βγήκα και γω μια γρήγορη-κοντινή βόλτα το πρωί, από τις 07:50 έως τις 09:00...
Ο καιρός νοτιάς και με ελαφριά συννεφιά και σχετικά πιο ζεστός από τις προηγούμενες ήμερες...δεν περίμενα κάτι αξιόλογο.
Παρόλα αυτά είχε μπασιματάκι...όχι δυνατό...αλλά ίσα να έχεις το ενδιαφέρον να κρατάς τα μάτια σου ψηλά και να ρίχνεις καμιά ντουφεκιά που και που...
Καλά ήτανε...πήρα τον αέρα μου, είπα και του χρόνου στις κιχλίτσες...δόξα το θεό...
![]()
Στα ωραία της ημέρας ένα ζευγάρι μαυροπύρινοι Ελληνικοί ιχνηλάτες που ήρθαν "κλαψουρίζοντας" στο καρτέρι μου και "άραξαν" στον ντορό κάνα 10λεπτο εκεί παραδίπλα...
Παρότι έχασα 2-3 καλές ευκαιρίες για ντουφεκιά, τους χάρηκα γιατί ήταν πολύ ωραίοι μορφολογικά, είχαν ωραία φωνή και κίνηση και το κυριότερο φαινόταν πολύ περιποιημένοι και καλοζωισμένοι.
Γαλλικό, Chapuis progress είναι Νικόλαε...Μπράβο Σπύρο! Πολύ όμορφο το πλάγιο...! Τι μάρκα/μοντέλο...; Να το χαίρεσαι...!
Φιλε εγω με τις τσαρτσάρες εχω αποθημένα...οταν παω για φάσσες ερχονται ολες πανω απ το κεφαλι μου και δεν τις τουφεκάω, οταν ομως δεν εχει φασσες κ λεω θα βγω για καμια τσαρτσαρα δεν μου ερχονται καθόλου! κρατανε ολες μια περιμετρο 60-70 μετρα και σκούζουν.. η κελαηδότσιχλες σημερα μου εκαναν εντυπωση γιατι στο συγκεκριμένο μερος δεν ειχα ξαναδει, ειχα στο νου οτι και φασσες να μην δω, θα φανει καμια τσαρτσαρα.
Τσαρτσάρες εχουμε και ντοπιάρες,(περσι τις βρηκα πρωτη φορα), την πρώτη περσινη την χτύπησα 27 αυγούστου οταν κυνηγούσα τρυγόνια, και οχι σε κανενα τρελο υψόμετρο, 500 μετρα περίπου...
Γαλλικό, Chapuis progress είναι Νικόλαε...
Το χειροποίητο και σε ποιο βαθμό, είναι μεγάλη κουβέντα Νικόλαε...ακόμα και σε φίρμες που πουλούν τα όπλα τους όσο μια μεζονέτα σε καλή περιοχή...Άριστο και πανάκριβο, εάν δεν κάνω λάθος...! Μήπως είναι και χειροποίητο...; Ή, εν πάση περιπτώσει, τελειωμένο στο χέρι...;
Αλλο οπλο επρεπε.. αλλά σου την χαρίζω γιατί είσαι κάλο παιδί..!Στο τέλος έβγαλα και το 20αρι και πήρα άλλες τέσσερις.
Μπραβο Σπυρο Καλη αρχηΒγήκα και γω μια γρήγορη-κοντινή βόλτα το πρωί, από τις 07:50 έως τις 09:00...
![]()
Μετά τα τελευταία συμβάντα με το γόνατο , δεν είμαι σε θέση για πολλά πολλά και πάντα με νάρθηκα..Κάνω το λιγότερο που μπορώ και με πολύ προσοχή . Πάντα εδω στα κοντινά για να ξεσκάσω λίγο, ώστε να μπορέσω τον Νοέμβρη να ανέβω επάνω.Πάμε αύριο στα ορεινά για τσιχλομπάσιμο; Τι θα κάνουν, ψηλά θα μπουν.
Μπραβο Σπυρο Καλη αρχη
Πες κ κάτι για τα φουσεκια,γιατί με άδειο οπλο αποκλείεται να επεσαν![]()
Κράτα μπόσικα Μήτσο!!!Μετά τα τελευταία συμβάντα με το γόνατο , δεν είμαι σε θέση για πολλά πολλά και πάντα με νάρθηκα..Κάνω το λιγότερο που μπορώ και με πολύ προσοχή . Πάντα εδω στα κοντινά για να ξεσκάσω λίγο, ώστε να μπορέσω τον Νοέμβρη να ανέβω επάνω.
Το ξερω ότι ρίχνεις δικά σου!αλλά έλεγα μήπως είχες κάνα az μαζί σου..
Συγνώμη ρε Τασάρα...αλλά έριχνα με κάτι "σπιτικά" που ξέμειναν από πέρσι και δεν ξερώ αν είναι ενδιαφεροντος σου...
Μμμ...και θυμώντας τα να κλαίς...ΤάσοΤο ξερω ότι ρίχνεις δικά σου!αλλά έλεγα μήπως είχες κάνα az μαζί σου..![]()
Βγήκα και γω μια γρήγορη-κοντινή βόλτα το πρωί, από τις 07:50 έως τις 09:00...
![]()
Στα ωραία της ημέρας ένα ζευγάρι μαυροπύρινοι Ελληνικοί ιχνηλάτες που ήρθαν "κλαψουρίζοντας" στο καρτέρι μου και "άραξαν" στο ντορό κάνα 10λεπτο εκεί παραδίπλα...
Σ' ευχαριστώ Γιάννο!!!
Καλή αρχή Σπυράκο.......
"Στεγνες βλέπω τις κιχλίτσες οπότε τα σπιτικά φυσηγγακια δούλεψαν καλά .....
Το κοντάκι πως το είδες;.......έλα βρε Σπύρο με το τσιγκελι θα στα βγάζουμε εγώ με το Τασο;![]()