Μου έκανε εντύπωση ότι πέρασαν από την κατεύθυνση της θάλασσας προς το βουνό.
Έτσι μπαίνουν τα νέα, μπασιματιάρικα πουλιά στα παραθαλάσσια, τις μέρες των μπασιμάτων...
Last edited:
Μου έκανε εντύπωση ότι πέρασαν από την κατεύθυνση της θάλασσας προς το βουνό.
Και εμείς από Ιόνιο τα περιμένουμεΈτσι μπαίνουν τα νέα, μπασιματιάρικα πουλιά στα παραθαλάσσια τις μέρες των μπασιμάτων...
για μιαμιση ωρα περναγαν μονο κελαιδότσιχλες(εδω πανω δεν εχω ξαναδει τετοιες, μονο τσαρτσάρες εχουμε)..
3 πήρα, ή μια τσαρτσαρα. Σπανιο για την εποχη. Συνηθως μπαινουν τελευταιες.
Και δεν χαίρεστε Ηλία...; Εγώ έχω έρωτα με τις κυριαρίνες ή τσαρτσάρες (turdus viscivorus)...!!! Είναι και ευμεγέθεις...! Το κακό όμως με δαύτες είναι ότι δεν μας έρχονται κάθε χρόνο αρκετές, εδώ στα Κεντρικά...! Εσείς στα βόρεια, είστε πιο τυχεροί με το συγκεκριμένο πτηνό...!
Εδώ κάτω τίποτα ακόμα...
Μεσσηνία zero-zero=zero.
Ούτε τουφεκιά δεν άκουσα.
Μπραβο Γιωργη και στα ταιρια τους
Είσαι από κει αδερφέ;08:15 βγήκα απ' το σπίτι και ετοιμαζόμουν να φύγω. Ακούω "τσιννννν" από πάνω μου! Ρε μπας και παραλογίζομαι; σκέφτηκα. Γυρίζω, κοιτάζω και να που πέρναγε η πρώτη τσίχλα που βλέπω για φέτος! 20 μέτρα από πίσω ακολουθούσε και μια δεύτερη, σε χαμηλό ύψος, όχι πάνω από 20-25μ. Μου έκανε εντύπωση ότι πέρασαν από την κατεύθυνση της θάλασσας προς το βουνό. Καλώς μας ήρθαν! Περιοχή παραλιακή Φωκίδα.
Στέφανε έχεις κάποια σχέση προς τα μέρη αυτά;Η μεριά απο το Καπανδρίτι και πάνω (προς τα καμμένα) έχει απαγόρευση..Η περιοχή νοητά μεταξύ Μικροχωρίου-Καλάμου-Αγίων Αποστόλων-Βαρνάβα...Το έχει στο Κένταυρος πάντως..
Κυνηγω εκει! Κατα τα αλλα καμια σχεση! Γιατι?Στέφανε έχεις κάποια σχέση προς τα μέρη αυτά;
Εννοώ μένεις εκεί, η μήπως κυνηγάς εκεί;
Απο Βοιωτία χάλια καιρός κ φυσικά το απόλυτο ΜΕΔΕΝ λεμεεε!!!!Κυνηγω εκει! Κατα τα αλλα καμια σχεση! Γιατι?