Μιχάλη το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που έχει βελάνι φέτος.
Γρίφος για δυνατούς λύτες η επιλογή του μέρους την άλλη εβδομάδα..badboys.

Γρίφος για δυνατούς λύτες η επιλογή του μέρους την άλλη εβδομάδα..badboys.
Κι εγώ πριν δύο εβδομάδες δεν πίστευα στα μάτια μου που δεν πέταγε εκει τίποτα. Πέρυσι εκει έπαιζα καρτέρι από 12-20 τσίχλες τη φορά και στη Θήβα από 10-15. Μονοψήφιο σπάνια έκανα πέρυσι, δυστυχώς καμιά σχέση φέτος.Αταλάντη σήμερα πολύ λίγα τα πουλιά. Απλά δεν αξίζει τον κόπο.![]()
Παρτο η άστο ρε φίλε αποφάσισεΠρωινές 8 είδα,2 τουφέκισα τις πήρα
Ωραία φάση με την επανιελίτσα στην 2η είδε ολη την σκηνή, τουφεκιά πουλί να πέφτει, έφυγε με το που είπα <πάρτο> αμέσως,απορτάρησε αμέσως και όταν είπα <άστο άστο>έκανε 3 λεπτά να μου το δώσει ha haaa
Δεν πειράζει εγω έφυγα ευχαριστημένος
Τώρα στην δουλίτσα
Σήμερα κι εγώ που πήγα δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη ειδικά όταν είδα ότι φύσαγε πολύ και δεν πέταξε τίποτα. Αφού να φανταστείς στο τέλος έλυσα το όπλο και μπήκα στο αμάξι περιμένοντας ένα μισάωρο μέχρι να έρθουν και οι άλλοι δύο. Θα ζεσταθούμε πιστεύω αν ο καιρός αλλάξει!Όρεξη μηδεν σημερα.θα τη βγάλουμε με μπαλιτσα και καφεδαρα.χρονια έχει να μου συμβεί κυριακη να μην εχω όρεξη για κυνηγι.ελπίζω να ειναι περαστικο
το 5άρι τσοκ μιας και το βάζω σπάνια επάνω και δεν γνωριζω ακριβώς τα όριά του
και όταν είπα <άστο άστο>έκανε 3 λεπτά να μου το δώσει
Μερακλής ο καφετζήςΚαλημερα Παλικαρια
Καναμε και σημερα μια κοντινη
εξορμησηπεριξ των Δερβενοχώριων
Αερας πολυς και ελαχιστοι συναδελφοι
Τα πουλια πιασμενα στα πυκνα γενικα δεν ανεμιζε τιποτα
Απολογισμος 3 τσιχλες και 2 μαυροσκουφιδες
Ακολουθησε σταση για τσιπουρακι στα Σκουρτα
Μας εχει ταραξει στο σαλαμοτυρι ο Μαστορας .buy buy..buy buy.
![]()
Νίκο ευτυχώς τα φέρνει βαμβάκι...Ελπίζω όχι "κιμά"...!
Σήμερα παλι Μαυρομμάτι με τον φίλο μου,απολογισμός 7 εγω στο χέρι,2 χαμένα και 2 ξεπουπουλιασμένα και ο φίλος μου, 1 στο χέρι και 5 χαμένες.
Πολύ αέρας,ελάχιστα πουλιά και καθόλου κυνηγοί,αλλα 4 άτομα είδα....
Εκτός απο τον αέρα,παρατήρησα οτι μου μπλόκαρε στην πρώτη ντουφεκια η μπραουνιγκ και δεν πέταγε το φυσίγγι. Πιέζω απο μπροστά την κάνη,μπάς και το πετάξει αλλα τιποτα και το κλείστρο δεν άνοιγε με τιποτα. Κόλλαγε και η κάνη όταν πίεζα απο μπροστά και τελικά τραβώντας τη παλι στην κανονική θέση της,το πέταγε. Λέω λες να εινα το φυσίγγι; Αλλάζω αλλα παλι τα ίδια,τρεις φορές μου το έκανε. Λέω σκέψου να πήγαινα για μπεκάτσα και να πάθαινα αυτό,θα την έσπαγα επιτόπου. Τελικά το πρόβλημα ήταν με τα κωλοδαχτυλίδια . Τα ειχα μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,μιας και πολλοί μου είχαν πει έτσι τα ρίχνει όλα,αλλα αμ δε!!
Το έβαλα πίσω απο το ελατήριο και το πρόβλημα λύθηκε,μετά δούλευε γαζί. Φυσίγγια εξπρές 32γρ. Νο9 και Λάμπρο τορντο πορτοκαλί,32γρ.
Τα δαχτυλιδια μπροστα μπαινουν..αυτο π ειχα παθει εγω οταν εβαλα καινούργια δαχτυλιδια στην 48AL ηταν οτι ηθελε λιγο ανοιγμα το δαχτυλιδι που μπαινει γυρω απο το μπρουτζινο φρενο...αμα θες να σου στειλω το manual που εχει και εικονες να βγαλεις μια ακρη...Σήμερα παλι Μαυρομμάτι με τον φίλο μου,απολογισμός 7 εγω στο χέρι,2 χαμένα και 2 ξεπουπουλιασμένα και ο φίλος μου, 1 στο χέρι και 5 χαμένες.
Πολύ αέρας,ελάχιστα πουλιά και καθόλου κυνηγοί,αλλα 4 άτομα είδα....
Εκτός απο τον αέρα,παρατήρησα οτι μου μπλόκαρε στην πρώτη ντουφεκια η μπραουνιγκ και δεν πέταγε το φυσίγγι. Πιέζω απο μπροστά την κάνη,μπάς και το πετάξει αλλα τιποτα και το κλείστρο δεν άνοιγε με τιποτα. Κόλλαγε και η κάνη όταν πίεζα απο μπροστά και τελικά τραβώντας τη παλι στην κανονική θέση της,το πέταγε. Λέω λες να εινα το φυσίγγι; Αλλάζω αλλα παλι τα ίδια,τρεις φορές μου το έκανε. Λέω σκέψου να πήγαινα για μπεκάτσα και να πάθαινα αυτό,θα την έσπαγα επιτόπου. Τελικά το πρόβλημα ήταν με τα κωλοδαχτυλίδια . Τα ειχα μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,μιας και πολλοί μου είχαν πει έτσι τα ρίχνει όλα,αλλα αμ δε!!
Το έβαλα πίσω απο το ελατήριο και το πρόβλημα λύθηκε,μετά δούλευε γαζί. Φυσίγγια εξπρές 32γρ. Νο9 και Λάμπρο τορντο πορτοκαλί,32γρ. Νο 8.
![]()
Είναι πολλοί στο fb με μικρή τσουτσού φίλε Στέφανε...Παντως την ιδια ωρα που εδω διαβαζω οτι δυστυχως επεσε φολα σε Δερβενοχωρια Θηβες Αταλαντες Σκουρτα κτλ, στο φβ πληθος απο τσιχλες φωτογραφίζονται σε καπο αυτοκινητων απο Κλειδι και Μαυροματι!
Υποθέτω ότι το LIND έβγαλε καμία προσφορά σε ψυγεια μεταφοράς τροφίμων και παγοκυψελεςΠαντως την ιδια ωρα που εδω διαβαζω οτι δυστυχως επεσε φολα σε Δερβενοχωρια Θηβες Αταλαντες Σκουρτα κτλ, στο φβ πληθος απο τσιχλες φωτογραφίζονται σε καπο αυτοκινητων απο Κλειδι και Μαυροματι!
Βασίλη είναι και αυτη φτιαγμενη από το μετρ του είδους μαστρογιανη!Πολύ ωραία φυσιγγιοθήκη Παναγιώτη!! Μπράβο και για τα πουλάκια![]()