Κι εγω ρε φιλε σπιρτιβικο θελω να κανω αλλα δεν τις βρίσκω να τις σπορτιβισωΣτελιο εισαι απο αυτούς που κανουν το περισσοτερο σπορτιβικο κυνηγι εδω μεσα! Ευγε!
ha haaa
Κι εγω ρε φιλε σπιρτιβικο θελω να κανω αλλα δεν τις βρίσκω να τις σπορτιβισωΣτελιο εισαι απο αυτούς που κανουν το περισσοτερο σπορτιβικο κυνηγι εδω μεσα! Ευγε!
Ούτε έναν, τουλάχιστον στο μέρος που επιλέξαμε σήμερα.Κοτσυφαραίους δέν βλέπω στην πουλιάστρα κι'ανησυχώ ....what..what..what.
Τάσο σ ευχαριστώΣήμερα έμαθα απο φίλο ότι δεν πετάει ούτε τσόνι Δήμαινα
Γιώργη εγώ βλέπω ότι οι τσίχλες σου είναι τσουπωτουλεςΌπως προείπε ο γέροντας, καλά τσιχλόνια σήμερα, αλλά η παρέα ακόμα καλύτερη....
Αν τελειώσει ο κόσμος με τις ελιές, θα γίνει καλύτερο παιχνίδι.
Πήγαν πίσω φέτος οι ελιές και πρώτη φορά βλέπω τέτοια συγκομιδή αυτόν τον καιρό...
Υ.Γ. Όλα τα πουλιά "καμμένα" και πολύ χτυπημένα με σχεδόν τα τελευταία Κένταυρος του καλοκαιριού. Πρέπει να πάρω ένα skeet, το ic τα χαλάει πολύ....
Κώστα, κάποιες ήταν ψωμομενες κάποιες "ψεύτικες" , τώρα αρχίζει και σαπίζει η ελιά στο χώμα. Όποια χωράφια είχαν χορταρακι κάτω και κωλορυζια στα δέντρα, είχε πολλά πουλιά από κάτω.Γιώργη εγώ βλέπω ότι οι τσίχλες σου είναι τσουπωτουλες
άρα από τροφή φέτος πάμε πολύ καλά![]()
Βλέπω να χτίζεται το τρομερό τρομερό δίδυμο που εργάζεται αθόρυβα!!!Πρωινές 8 είδα,2 τουφέκισα τις πήρα
Ωραία φάση με την επανιελίτσα στην 2η είδε ολη την σκηνή, τουφεκιά πουλί να πέφτει, έφυγε με το που είπα <πάρτο> αμέσως,απορτάρησε αμέσως και όταν είπα <άστο άστο>έκανε 3 λεπτά να μου το δώσει ha haaa
Δεν πειράζει εγω έφυγα ευχαριστημένος
Τώρα στην δουλίτσα
Αν είναι σε μικρή ηλικία ίσως είναι απο το πάθος της για το θήραμα !!! Όταν η δικιά μου λαμπραντορινα ηταν σε μικρότερη ηλικία μόλις έπιανε το πουλί στο στόμα αν δεν έτρεχε να το δειξει σε όσους ηταν κοντά δεν μου το έφερνε . σε σημείο που απογοητευτικα και σταμάτησα την εκπαίδευση της ... ( ήταν το πρωτο σκυλί που πραγματικά ασχοληθηκα να εκπαιδευσω μονος μου και είχα κανει αρκετά λάθη βέβαια μέσα απο τα λάθη μάθαμε και οι δυο μας !!! ) Τώρα όμως που είναι 2.5 χρονών περίπου μόλις θα το πιάσει έρχεται όλο καμάρι κατευθείαν πάνω μου !!!... όταν είπα <άστο άστο>έκανε 3 λεπτά να μου το δώσει ha haaa
Δεν πειράζει εγω έφυγα ευχαριστημένος
Τώρα στην δουλίτσα
Χαχαχα ευχαριστώΒλέπω να χτίζεται το τρομερό τρομερό δίδυμο που εργάζεται αθόρυβα!!!![]()
Ευχαριστω ΓιωργοΑν είναι σε μικρή ηλικία ίσως είναι απο το πάθος της για το θήραμα !!! Όταν η δικιά μου λαμπραντορινα ηταν σε μικρότερη ηλικία μόλις έπιανε το πουλί στο στόμα αν δεν έτρεχε να το δειξει σε όσους ηταν κοντά δεν μου το έφερνε . σε σημείο που απογοητευτικα και σταμάτησα την εκπαίδευση της ... ( ήταν το πρωτο σκυλί που πραγματικά ασχοληθηκα να εκπαιδευσω μονος μου και είχα κανει αρκετά λάθη βέβαια μέσα απο τα λάθη μάθαμε και οι δυο μας !!! ) Τώρα όμως που είναι 2.5 χρονών περίπου μόλις θα το πιάσει έρχεται όλο καμάρι κατευθείαν πάνω μου !!!
Αφού το είπες μόνος σου Γιώργο. «ψηλά στο βελάνι»Αποκαρδιωτική η εικόνα σήμερα στον κυνηγότοπο.
Ενημέρωση προς τους συναδέλφους τις Θεσσαλονίκης και πέριξ,Βόλβη δεν κινήτε φύλλο!
Τρις τσίχλες τουφέκισα και πήρα την μια και είδα άλλες δύο μακριά.
Τέτοιο καιρό πέρσι στο ίδιο μέρος είχα πάρει 23!!!
Φεύγοντας έκανα μια γύρα στον κάμπο αλλά και εκεί οι φάσσες εξαφανισμένες!
Ένα κοπαδάκι είδα μακριά καμιά δεκαριά πουλιά και τέλος.
Ίσως επειδή οργώθηκαν τα περισσότερα χωράφια τα πουλιά μετακινήθηκαν ψηλά στο βελάνι.
Από τώρα σκέφτομαι για το άλλο Σ/Κ που να πάω....xm.