Κλατάρισε απο τα σουβλάκια στου Σταύρου και θα αποκοιμήθηκε.Για τσίχλες πήγε στο περίπτερο..buy.

Κλατάρισε απο τα σουβλάκια στου Σταύρου και θα αποκοιμήθηκε.Για τσίχλες πήγε στο περίπτερο..buy.
Γιαννη ναι ρε φιλε.το πρωι το πήρα πήγα σκοπευτήριο για να συνηθισω τη 2η σκανδαλη και με σκητοφυσεκα εκανα 18.ευχαριστιεμαι όσο τιποτα αυτες τις τουφεκιες.ναι μεν η καραμπινα εργαλειο αλλα μ αυτο νοιωθω ικανοποίηση κι ευχαριστιεμαι το κυνηγι μου
Ηλεκτροσοκ........Άλλη χάρη τα δυο δάχτυλα Ευριπίδη![]()
Θα ρθεις και εσυ για περπατητο;
.buy buy.
Δεν παθαινουν τιποτα Βασιλη..κ εχω προσεξει οτι ειδικα τα παντελονια "παραλλαγης"ειναι περισσότερο αντοχης απο τα αντίστοιχα "μονοχρωμα" στην ιδια τιμη..Σήμερα βγήκε μάγκας το παντελόνι, 2 χρόνια κομπλέ, 15€ από έναν παππού στον πεζόδρομο της "Εμποριου" στην αλεξπολη. Ένα μικρό ραψιμο έκανα Πέρσι στο δεξί μπατζακι χαμηλά από δικιά μου βλακεια σε σύρμα
Είναι μερικές φορές που το δάχτυλο δεν πάει να τραβήξει την σκανδάλη .....Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...
Κάποτε είχα μια ψιλοδιαφωνια με έναν μπαρμπα στο νησί παλιός καπετάνιος και μου έλεγε ότι έχει ένα Holland Holland πλάγιο σε θυρίδα στην Αγγλία, του λέω ποιός ό λόγος να έχω κάτι όση και αν είναι η αξία του αφού δεν μπορώ να το χαρώ η να το χρησιμοποιήσω για τον σκοπό που φτιάχτηκε για μένα δώρον άδωρον. Αλλά ποιο πολύ μιλάω για μένα δεν είναι ότι έχω όπλα αξίας όλα της σειράς είναι αλλά σαν κάτοικος εξωτερικού μερικά παραμένουν ατουφεκιστα περιμένω να κατέβω Ελλάδα για να ντουμανιασουν, εγώ έχω αυτό το κόλλημα ίσως και τάμα .xm..Ακριβώς Κωνσταντίνε! Υπάρχουν πανάκριβα τουφέκια, ηλικίας δεκαετιών ολόκληρων, που "βολοδέρνουν" από συλλογή σε συλλογή ιδιωτών, χωρίς να έχουν κάνει... "μπαμ" ποτέ τους...!!! Ή, στην καλύτερη, να έχουν ρίξει κάνα 2 κουτάκια, ίσα - ίσα για δοκιμή...! Αυτή είναι η συνέπεια της "μανίας", αποκλειστικά και μόνο, για την απόκτηση και τη συλλογή διαφόρων (ακριβών και μη) όπλων, χωρίς να ενδιαφέρει τον κάτοχο, το εάν αυτά κάποτε θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να κάνουν "απόσβεση" και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά τους...!!! Ολίγον τι υπερβολικό αυτό, αλλά συμβαίνει σε πολλούς "μανιοσυλλέκτες"...!
Αρχοντες θελω να αναφερω ενα σκηνικο που μας συνεβη στην σημερινη εξορμηση και μου εκανε τρομερη εντυπωση
ισως και ενας προβληματισμος για καποιους που εχουν ξεχασει η τους διαφευγει η εννοια της συναδελφικης αξιοπρεπειας και της τσιπας
με την μονη τους εμμονη 2-3 πουλια παραπανω στην πουλιαστρα τους
Καναμε περπατητο σε μια ρεματια η οποια στο τελειωμα της κλεινει και καταληγει σε βατωνες και εκει τελειωνει και η προσβαση
Αφου φτασαμε στο τερμα της ρεματιας καναμε μια σταση για κανενα μισαωρο για μια ανασα
και στην συνεχεια παλι πισω την ιδια διαδρομη
αφου τις περισσοτερες φορες τα πουλια που δεν τουφεκιστηκαν
επιστρεφουν και πιανουν το ιδια σημεια
Στα μισα της ρεματιας βλεπω απεναντι να κατεβαινει ενας Συναδελφος στην πλευρα που ανεβαινε ο Κουμπαρος μου
και μετα απο λιγο στην δικη μου πλευρα εμφανιζεται αλλος ενας που κατεβαινε προς το μερος μου
ηταν παρεα
Αλλαξαμε καλημερες και εγω συνεχισα την πορεια της επιστροφης ενω αυτος συνεχισε την πορεια του προς τα κατω
Κανω μια σταση για να περιμενω τον Κουμπαρο μου απο απεναντι που ειχε μεινει λιγο πισω
και ξαφνικα βλεπω τον Συναδελφο που συναντησα
να επιστρεφει να με προσπερναει στο μονοπατι και να συνεχιζει μπροστα μου με γρηγορο βημα
ενω απεναντι ο Συγκυνηγος του
του φωναζε να προχωρησει γρηγορα
Ειναι σιγουρο οτι σκεφτηκαν οτι την ρεματια την ειχαμε περπατησει εμεις ποιο πριν
οποτε σου λεει κατσε να γυρισουμε πισω να τους προσπερασουμε
ωστε να καρπωθουμε εμεις πρωτοι τα πουλια που ισως βγουν μπροστα μας πριν φτασουν αυτοι οι Μαλακες και τα τουφεκισουν
Αυτη η κουτοπονηρια αυτη η νοοτροπια καποιων μου ανεβαζει την πιεση
Ρεεεεεεεεε το κυνηγι ειναι λατρεια ειναι διασκεδαση ειναι γιορτη ειναι αλληλοσεβασμος
δεν ειναι μονο η καρπωση και η γεματη πουλιαστρα γαμω το κερατο μου γαμω
Φώτη και Τάσο θέλω εντυπώσεις από τα alectoris, Τάσο αν δεν κάνω λάθος ρίχνεις τα sporting τα μαύρα?
Νικόλα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες, εκεί προσανατολίζομαι φυσίγγια skeet και sporting ελληνικά, για περπατητο ενδιαφέρον και το να μπορείς να παραγγείλεις και το νούμερο των σκαγιων που θέλεις .shake.Kαι 'γω αυτά ρίχνω Κωνσταντίνε...! Ό,τι μου είχε περισσέψει (πολλά, καμιά 1000άδα) από πέρυσι, καθώς και πέρυσι αυτά έριχνα...! Τώρα κοντεύω να τα ξοδέψω...! Απλώς, τα δικά μου είναι Νο 9,5, ειδική παραγγελιά...! Όλα τα 'χω ρίξει με 4 και 3 άστρα σε αλληλεπίθετα...! Δεν έχω κανένα παράπονο...! Εάν η τουφεκιά πάει όπως πρέπει και σε λογικές αποστάσεις (μέχρι ~40 m) το τσιχλοκότσυφο είναι δικό μου...! Επίσης, πολύ μαλακά, με λίγα bars...! Τα έχω ρίξει με όλους τους καιρούς (φθινόπωρο - χειμώνα), αλλά μόνο σε απογιοματινά καρτέρια, όχι σε παγωμένα πρωινά, ειδικά στο χάραμα, που είναι πραγματικά δύσκολες οι συνθήκες (αυξημένη υγρασία & παγωνιά)...! Αν και νομίζω ότι και εκεί, σε λογικές αποστάσεις και με καλοζυγιασμένες βολές θα "δουλέψουν" ικανοποιητικά...!
Ακριβό αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα για το δικανο. Μαλακό και αν είσαι πάνω πέφτουν σαν στουπιά..Οπως προείπαν οι λεβέντες Γιώργος κ Μήτσος μας... πήρε κ μας σήκωσε ο αέρας σήμερα.
7 στο γιλέκο κ 3 στις βατσινιές.
Lambro classic 32 gr ν 9 με ωραια κ ακαριαία σκοτώματα.
Ωστόσο πανάκριβο γ τσίχλα.