Αμα δεις τι κανουν οι μισοριξιες στο κυνηγι, την πρωτοχρονιά θα ριχνεις τα s. Magnumγια το νεο ετος εχω μισοριξιες εχουν γνωσει οι φυλακες
Αμα δεις τι κανουν οι μισοριξιες στο κυνηγι, την πρωτοχρονιά θα ριχνεις τα s. Magnumγια το νεο ετος εχω μισοριξιες εχουν γνωσει οι φυλακες
Διαμαντη το πρωι οι μαλακες ειχαν βαλει σηνμανση στο ματριξ οτι ο δρομος ειναι κλειστος....Φιλιππα ναι έχει ανοίξει,αλλά μόνο για ελαφριά οχήματα.
Ηλία δεν θυμάμαι ακριβώς ποσο ακριβώς έχουν,πάντως λιγο πάνω απο 6€ και κάτω απο 7€. Πάρε αύριο τον Αλέξη να σου πει..
Ευχαριστω Φιλε μου.....Τωρα θα το γνωριζω.......Τι να σου πω; Πάντως σε δυο σημεία ειναι μονής κυκλοφοριας,περνάς μέσα απο την πάνω καντίνα που δεν την πήρε το νερό και δουλεύουν μπουλντόζες κα φορτηγά του στρατού και ιδιωτών.
Νικολα μου εχει συμβει κ εμενα αυτο πολυ παλια..κ πιστευω κ στους περισσότερους τσιχλαδες..1 τσίχλα με το που έσκασε βαριά τραυματισμένη σε καθαρό από μεγάλο ύψος, εφόρμησε ένας γέρακας και την άρπαξε για το βραδινό του! Καλή όρεξη του φώναξα! .eat..eat.
Μετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
Ειχε κατι λιγα πουλακια κυριως μεσα στις μερσινες (μυρτιες)που ηταν γεματες καρπο..πηρα 4(ο κοτσυφας ηταν κολοβος,χωρις ουρα ) κ κατευθειαν εκατσα για απογευματινο οπου εκτος απο 5-6 κοτσυφια εκτος βολης δεν φανηκε κατι αλλο..
ΥΓ Η πλακα ηταν που ενώ τουφεκισα μια τσιχλα ακουω στα δεξια μου ενα θορυβο γυριζω κ βλεπω δυο τσιχλογερακα να κυνηγιουνται κ ακουω κ το χαρακτηριστικο σκουξιμο της τσιχλας..Με το που με βλεπουν φευγουν αφηνοντας κατω την λεια τους..παω κοντα κ βλεπω την τσιχλα "αναμαλλιασμενη"..Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...
![]()
Παρομοιο σκηνικο μου ετυχε περυσι σε απογευματινο οπου με παρακολουθούσε μια αλουπα. Γλυτωσε μιας και σκεφτηκα οτι δε μπορει να καθεται στα 30 μετρα απο μενα αλεπου και να με βλεπει... Τελικά με εβλεπε.buy buy.Νικολα μου εχει συμβει κ εμενα αυτο πολυ παλια..κ πιστευω κ στους περισσότερους τσιχλαδες..
Μα το πιο παραξενο ηταν που περσι στα μπασιματα(το ειχα γραψει εδω) μου πηρε την χτυπημενη τσιχλα μια γατα που ηρθε απο το πουθενα μέσα στην ερημια..![]()
Ρε κομάντο στον βάτο μπήκες ;. Έριξες καμία πέτρα, όλο και κάποιο λαγό κρύβουν.Όλα τα μετεωρολογικα sites έλεγαν βροχές όλο το ΣΚ και έπεσαν έξω παταγωδώς, πλην του AccuWeather.com που ήταν σχεδόν ολοσωστο. Έριξα το καθιερωμένο τρίωρο περπατητο και σήμερα. Απίστευτος νότιας όλη την ώρα, παντού άνθρωποι για ελιές και η μοναξιά μου συνεθεσαν μια κατάσταση αντικυνηγετικη θα έλεγα. Ούτε ένα, μα ούτε ένα πουλί στην κυριολεξία δεν βγήκε προς το μέρος μου. Το πρόβλημα δεν είναι πως δεν.εχει πουλιά. Πουλιά υπάρχουν απλά σε μετριους αριθμούς και θέλουν 2 άτομα και πολύ περπάτημα για να τα ξεσηκωσεις, ούτε με τις πέτρες δεν σηκωνονταν. Μετά από πολλή ώρα αποφάσισα να ρίχνω όπου τις βλέπω (μακρια-τι να κάνω; ). Πρώτη τουφεκια σε ψαρονι επιτυχής. Έριξα εν τέλει σε 5 τσιχλες, που όλες σκαγιαστηκαν, οι 2 έπεσαν και ζωντανές αλλά ανεπιτυχως δεν τις βρήκα, η μια ξερή και στο χέρι. Δύο μπηχτες σε 2 κοτσυφια, ο ένας έπεσε κοψοφτερος και ευτυχώς τον πρόλαβα στο τσακ πριν χωθει στο ρέμα. Σύνολο τρία πουλιά στο χέρι και τώρα έχω ψοφήσει από τα χιλιόμετρα του 4ημερου. Τα φυσιγγια καλώς κακώς με αυτό το καιρό και τις μακρινές τουφεκιές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθουν ως θα πρεπε. Καλύτερα λίγο νομίζω ήταν το Mezzo 9-10 από το τριανταρι το Tordo 8.
Εδώ έπεσε το βρωμοψαρονι πως μπήκα δεν ξέρω, βγήκα όμως λες και ήμουν σε λάκκο με τίγρεις..
Έγινα jcb άνοιξα δρόμο και μπήκα....
![]()
Μετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
Ειχε κατι λιγα πουλακια κυριως μεσα στις μερσινες (μυρτιες)που ηταν γεματες καρπο..πηρα 4(ο κοτσυφας ηταν κολοβος,χωρις ουρα ) κ κατευθειαν εκατσα για απογευματινο οπου εκτος απο 5-6 κοτσυφια εκτος βολης δεν φανηκε κατι αλλο..
ΥΓ Η πλακα ηταν που ενώ τουφεκισα μια τσιχλα ακουω στα δεξια μου ενα θορυβο γυριζω κ βλεπω δυο τσιχλογερακα να κυνηγιουνται κ ακουω κ το χαρακτηριστικο σκουξιμο της τσιχλας..Με το που με βλεπουν φευγουν αφηνοντας κατω την λεια τους..παω κοντα κ βλεπω την τσιχλα "αναμαλλιασμενη"..Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...
![]()
Μπράβο βρε Τάσο, έχεις ξεφύγει από το σύνδρομο της τσάντας. Εντάξει όλοι πιτσιρικάδες έχουμε κάνει τις μαλακιες μας,το κακο είναι πως κάποιοι άλλοι μεγάλωσαν και ακόμα τις συνεχίζουν......Μια φορα κ εναν καιρο δεν ημουν ετσι για να λεω την αληθεια............
Αλλα οσο περναν τα χρονια βλέπουμε διαφορετικα τα πράγματα...
Τι έγινε φιλαράκι αποκτήσαμε νέα καψούρα........δισκάνδαλη;......pop.Αλλο ενα φτωχό απογευματινο για μενα και το φιλο ποιο τυχερός ο γιος που σε αλλο χωριο βρηκε πουλάκια και πήρε 8.2 πηρα εγω και 3 ο φίλος αλλα αυτες τις 2 τις καταευχαριστηθηκα με το 2σκανδαλο μπερετακι μου τ οποιο τις έκαψε στην κυριολεξία με τα nsi prima.καιρό είχα να ευχαριστηθω ετσι τουφεκιες μου
Μόνο αυτό δεν σκέφτηκα...... χαχαχαΡε κομάντο στον βάτο μπήκες ;. Έριξες καμία πέτρα, όλο και κάποιο λαγό κρύβουν.
τη γνωριζεις τη παροιμια στον καταραμενο τοπο μαιο βρεχει εδω και 15μερες ουτε κατσιμπουλα αστα να πανεΘα τα καψεις απο μεσα Γεναρη και μετα ...εσυ.......![]()
Τασούλη από σήμερα σ αγαπάω πιο πολύΜετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
![]()
Το επαληθευω και εγω..σε δυο σημεια γινεται μονη λωριδα..τα δυο αυτα σημεια ειναι λιγο μετα την καντινα που την εκοψε στα δυο τ ρεμα..απο τον οικισμο ζιμενς και μετα προς Θηβα ο δρομος ειναι κομπλε..Ευχαριστω Φιλε μου.....Τωρα θα το γνωριζω.......
Γιαννη ναι ρε φιλε.το πρωι το πήρα πήγα σκοπευτήριο για να συνηθισω τη 2η σκανδαλη και με σκητοφυσεκα εκανα 18.ευχαριστιεμαι όσο τιποτα αυτες τις τουφεκιες.ναι μεν η καραμπινα εργαλειο αλλα μ αυτο νοιωθω ικανοποίηση κι ευχαριστιεμαι το κυνηγι μουΜπράβο βρε Τάσο, έχεις ξεφύγει από το σύνδρομο της τσάντας. Εντάξει όλοι πιτσιρικάδες έχουμε κάνει τις μαλακιες μας,το κακο είναι πως κάποιοι άλλοι μεγάλωσαν και ακόμα τις συνεχίζουν......
Τι έγινε φιλαράκι αποκτήσαμε νέα καψούρα........δισκάνδαλη;......pop.
Από τώρα και στο εξής, όταν πλησιάζεις βάτο, θα πηγαίνεις σε ένα σημείο που θα έχεις την καλύτερη ορατότητα. Θα πετάς μερικές πέτρες και κάποιο λαγό θα σκοτώσεις.Μόνο αυτό δεν σκέφτηκα...... χαχαχα
Για αυτο εγω αγαπω τα "αετος" ειναι σαν το μπαικαλΒασίλη για να πω τη μαύρη αλήθεια εγώ δεν έμπαινα εκεί μέσα. Πας για καινούριο τζάκετ-παντελονι!
Ημασταν λιγο πιο πριν, αν εχω καταλαβει καλα,Χάλια μαύρα σήμερα, μας διέλυσε ο αέρας .asking.
John δεν σε είδα στο parking, που σου περιεγραψα....
Τις πήρε ο αέρας τις τσίχλες....llk.