Όλα τα μετεωρολογικα sites έλεγαν βροχές όλο το ΣΚ και έπεσαν έξω παταγωδώς, πλην του AccuWeather.com που ήταν σχεδόν ολοσωστο. Έριξα το καθιερωμένο τρίωρο περπατητο και σήμερα. Απίστευτος νότιας όλη την ώρα, παντού άνθρωποι για ελιές και η μοναξιά μου συνεθεσαν μια κατάσταση αντικυνηγετικη θα έλεγα. Ούτε ένα, μα ούτε ένα πουλί στην κυριολεξία δεν βγήκε προς το μέρος μου. Το πρόβλημα δεν είναι πως δεν.εχει πουλιά. Πουλιά υπάρχουν απλά σε μετριους αριθμούς και θέλουν 2 άτομα και πολύ περπάτημα για να τα ξεσηκωσεις, ούτε με τις πέτρες δεν σηκωνονταν. Μετά από πολλή ώρα αποφάσισα να ρίχνω όπου τις βλέπω (μακρια-τι να κάνω; ). Πρώτη τουφεκια σε ψαρονι επιτυχής. Έριξα εν τέλει σε 5 τσιχλες, που όλες σκαγιαστηκαν, οι 2 έπεσαν και ζωντανές αλλά ανεπιτυχως δεν τις βρήκα, η μια ξερή και στο χέρι. Δύο μπηχτες σε 2 κοτσυφια, ο ένας έπεσε κοψοφτερος και ευτυχώς τον πρόλαβα στο τσακ πριν χωθει στο ρέμα. Σύνολο τρία πουλιά στο χέρι και τώρα έχω ψοφήσει από τα χιλιόμετρα του 4ημερου. Τα φυσιγγια καλώς κακώς με αυτό το καιρό και τις μακρινές τουφεκιές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθουν ως θα πρεπε. Καλύτερα λίγο νομίζω ήταν το Mezzo 9-10 από το τριανταρι το Tordo 8.

Εδώ έπεσε το βρωμοψαρονι πως μπήκα δεν ξέρω, βγήκα όμως λες και ήμουν σε λάκκο με τίγρεις..

Έγινα jcb άνοιξα δρόμο και μπήκα....