Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε δε μπορω ρε συ....πολύ κλαψα κ μουρμουρα.....δεν έχει πουλια.....τι κακο μας βρηκε....κτλ κτλ!!!! Ε άμα θελουμε να τα βαράμε με το τσουβάλι δεν έχει!!!!
Πάρτε μια νταλίκα φυσίγγια!Το επόμενο ΣΚ θα πέσει πολύ ντουφεκιδι..hunter.

Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου . Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.

Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Δεκεμβρίου. Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
Γιωργο και εγώ αυτό πιστεύω...από αρχές Δεκέμβρη και μετά θα εμφανιστούν τα πουλιά. ...

Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου . Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
Πέστα ρε Γιώργο.....κ γω πιστευω πως θα ειναι καλη χρονια φετος κ οχι μονο για τσίχλα!!!

Περσι παντως τετοια εποχη, δεν ηταν τοσο χαλι εδω κατω.

Κυριακή δεν είχε έξοδο και αναλώθηκε σε ξεκούραση και ψήσιμο.
Φίλος που κατέβηκε Λακωνία για να μας φέρει και λάδι βρήκε λίγα πουλιά.
Βέβαια είναι λίγο νωρίς ακόμα για την συγκεκριμένη περιοχή που συνήθως βάζει από αρχές Δεκέμβρη.
Θα δούμε τότε τι θα παίζει.

Σημερα πήγα μια βόλτα στα Μεσόγεια δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Με έλεγξε και δασοφυλακας που δεν είχε πάνω του διακριτικά ούτε μου έδειξε ταυτότητα ζητώντας μου να του δείξω την άδεια. Με είδε επιφυλακτικο και πριν προλάβω να του πω τι είσαι εσύ που μου ζητάς την άδεια μου έδειξε ταυτότητα. Μου ζήτησε να ανοίξω και το σακίδιο. Έψαχνε για μηχανάκια.
Άσχετο, θα πάω για διακοπές Καστοριά αρχές Δεκέμβρη. Έλεγα να πάρω όπλο μαζί αλλά δεν έχω ιδέα κάποιο μέρος από κει. Όποιος ξέρει τα μέρη ας μου πει inbox αν θέλει τι γίνεται...

Πηρες και το Like σου από εμένα!

Ναι έτσι είναι...μας μένει μόνο το τέλος.....ξεχνάμε την αρχή!
Έτσι όπως τα γράφεις είναι....θυμάμαι αντίστοιχη γκρίνια και πέρσι...μετά τα μπασίματα! Αρκετές σελιδές παραπίσω (σελίδα 356) στο ίδιο topic θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο! Τώρα που το έχω ρίξει στην μπεκάτσα μέχρι τον Γενάρη....τα κοτσύφια που σηκώνω σε πουρνάρια... κουμαρίες και πεύκα... είναι πάρα πολλά. Σε κάθε τόπο...τα ακούω που "μιλάνε" πριν αρχίσει το περπάτημα για μπεκάστα.

Last edited:
Καλημερα,η χρονια θα εξελιχτει απο τις χειροτερες εδω στα Χανια,περυσι τετοια εποχη κατω απο 12-15 πουλια σε δυωρο πρωινο δεν επεφτες,ενω φετος δεν βλεπεις ουτε με το ματι 2-3,τα μπασιματα ηταν χαλια,οτι πουλια ερχοταν περισυ σε μια μερα,φετος μπηκαν ολο τον Οκτωβρη,εκτος δραματικη αλλαγης η χρονια θαναι Πιτα,για δειτε τα περσινα ποστ τετοια εποχη,και οχι μονο περισυ..fishing..fishing..fishing..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Χιονάκια και στην Πάρνηθα!!!
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500176132
Ορίστε...λυσάξατε....δεν έχει χειμώνα...δεν έχει κρύο....δεν έχει το ένα δεν έχει το άλλο....απα παπα απα....σαν την χήρα στο κρεβάτι!
Για βγείτε για κανένα περπατητό...αύριο!

Στα δικά μου μέρη πέρυσι τέτοια εποχή αλλά και φέτος είδα τα ίδια πουλιά τα οποία είναι πολλά. Δεν είδα πολλά κοτσυφάκια προχθες, 3-4 στο περπατητό και άλλα τόσα στο ανέβασμα αλλά με τα πρώτα χιόνια θα μαυρίσει ο τόπος όπως συνέβει και πέρυσι. Φέτος πιστεύω θα είναι σε μεγαλύτερους αριθμούς μιας και μπήκαν πολλά περισσότερα σε σχέση με την περασμένη σαιζόν. Θα κάνουμε αμάν να βρούμε καμια τσιχλίτσα..sarcastic.
Μην απελπίζεστε, υπάρχουν πουλιά και μόλις κρυώσει ο καιρός θα τα χαρούμε.

Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...

Ωραιος ο βρανιες ,αααααπορτ κ.τ.λ.αλλα και ολη η παρεα του.

Status
Not open for further replies.
Back