γιατι δεν σκοτωνει ηλια η benelli;;Όχι ρε,δεν σκοτώνουν οι benelli,σαν την urika δεν έχει!
γιατι δεν σκοτωνει ηλια η benelli;;Όχι ρε,δεν σκοτώνουν οι benelli,σαν την urika δεν έχει!
Έτσι λένε τα παιδιά Βαγγέλη...εγώ μέχρι Φάσσα που κυνηγησαε την benelli ικανοποιημένος ήμουν...δεν μου έφταιγε το όπλο...οι παπιοκυνηγοι λένε αλλά....άβυσσος....σίγουρα με κώνο βελτιώνονται!γιατι δεν σκοτωνει ηλια η benelli;;
αυτα τα λενε οι ανιδεοι που περα απο τσιχλα δεν εχουν κυνηγησει τιποτα αλλο ουτε εχουν κανει δοκιμες σε θηραματα!!!Έτσι λένε τα παιδιά Βαγγέλη...εγώ μέχρι Φάσσα που κυνηγησαε την benelli ικανοποιημένος ήμουν...δεν μου έφταιγε το όπλο...οι παπιοκυνηγοι λένε αλλά....άβυσσος....σίγουρα με κώνο βελτιώνονται!
Βαγγέλη τα λέμε και πολύ σοβαροί άνθρωποι που έχουν κάνει πάρα πολλά κυνήγια στο εξωτερικό και στον Έβρο...ξαναλέω άβυσσος...η αλήθεια λογικά ειναι κάπου στην μέση!.offαυτα τα λενε οι ανιδεοι που περα απο τσιχλα δεν εχουν κυνηγησει τιποτα αλλο ουτε εχουν κανει δοκιμες σε θηραματα!!!
τον εκοψα παναγο οσο για καραμανιδη δεν.ελπιζω να μου κατσουνε τα οσκαρ αλλιως δορκαςΕυριπο παρε ρε συ μαυρα super kill33.5 καραμανουαρ..δεν κομπλαρουν πουθενααα...
Με τον ναυπλιωτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις κολλησει..αφου μας πουλησε κανονικα σε ολα tordo,ευρωμικτη,καφε, βεργινα...
Κοίτα μην σου την πέσουν τίποτα οικολόγοι...τις έχεις εξολοθρεύσειha haaaΠήρα κι εγώ 1 σήμερα !!! .victory.1+1= 2 μέχρι τώρα !!! .banana.
Ε, μέχρι το τέλος Φλεβάρη ... μπορεί να τις κάνω 10 !!!
Μεταξύ 5.15 και 5.30 πέρασαν καμιά 10αριά, αλλά ήμουν σε κακό μέρος, για να είμαι κοντά στο αυτοκίνητο σε περίπτωση μπόρας. Έριξα σε 4, οι 3 ήταν αρσενικές ...... Δυο tordo 30 και δυο tordo dispersante, όλα περυσινά ... Το dispersante την έριξε ξερή στα 30 μέτρα περίπου.
![]()
Α, ξέχασα να πω, και 2 τσάντες ραδίκια, πριν το μεσημέρι, αλλά με έπιασε μια μπόρα και έγινα μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο!!!Εμενα η χρονια μου μυριζει φολα οσο αφορα την τσιχλα.Παλι καλα που εχει νερο φετος.Θα ταραξουμε τα χορτα![]()
Α, ξέχασα να πω, και 2 τσάντες ραδίκια, πριν το μεσημέρι, αλλά με έπιασε μια μπόρα και έγινα μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο!!!
Γι'αυτό στο απογευματινό πήγα με το αυτοκίνητο, κι έκατσα κοντά ... για να μην την ξαναπάθω !!!
![]()
Φετος οι τσιχλακιδες πρεπει να βαλουμε ξιφολογχες για τα χορτα![]()
Ακομα δεν επιασαν τα κρυα θα βαρεσουμε πλακιαΦετος οι τσιχλακιδες πρεπει να βαλουμε ξιφολογχες για τα χορτα![]()
Φετος οι τσιχλακιδες πρεπει να βαλουμε ξιφολογχες για τα χορτα![]()
Μακη εισαι χρονια μπροστα
Αλέξανδρε την έχω χρόνια και δεν σκύβω![]()
Να τος ο θετικός ο άνθρωπος!έτσι μπραβοΠαίδες ειναι νωρίς ακομη....κ μ αυτες τις θεομηνίες τι περιμένατε να γυρνοβολάνε τα πουλάκια πανω κατω.....εγω πιστευω οτι εχουν μπει πολλες τσίχλες κ με τα πρώτα καλα κρύα θα παίξουν δυναμικά.
Ε δε μπορω ρε συ....πολύ κλαψα κ μουρμουρα.....δεν έχει πουλια.....τι κακο μας βρηκε....κτλ κτλ!!!! Ε άμα θελουμε να τα βαράμε με το τσουβάλι δεν έχει!!!!Να τος ο θετικός ο άνθρωπος!έτσι μπραβο