Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιατι δεν σκοτωνει ηλια η benelli;;
Έτσι λένε τα παιδιά Βαγγέλη...εγώ μέχρι Φάσσα που κυνηγησαε την benelli ικανοποιημένος ήμουν...δεν μου έφταιγε το όπλο...οι παπιοκυνηγοι λένε αλλά....άβυσσος....σίγουρα με κώνο βελτιώνονται!

Έτσι λένε τα παιδιά Βαγγέλη...εγώ μέχρι Φάσσα που κυνηγησαε την benelli ικανοποιημένος ήμουν...δεν μου έφταιγε το όπλο...οι παπιοκυνηγοι λένε αλλά....άβυσσος....σίγουρα με κώνο βελτιώνονται!
αυτα τα λενε οι ανιδεοι που περα απο τσιχλα δεν εχουν κυνηγησει τιποτα αλλο ουτε εχουν κανει δοκιμες σε θηραματα!!!

αυτα τα λενε οι ανιδεοι που περα απο τσιχλα δεν εχουν κυνηγησει τιποτα αλλο ουτε εχουν κανει δοκιμες σε θηραματα!!!
Βαγγέλη τα λέμε και πολύ σοβαροί άνθρωποι που έχουν κάνει πάρα πολλά κυνήγια στο εξωτερικό και στον Έβρο...ξαναλέω άβυσσος...η αλήθεια λογικά ειναι κάπου στην μέση!.off topic. αν θέλεις μπορούμε να συνεχίσουμε στο ανάλογο τοπικ!

Ευριπο παρε ρε συ μαυρα super kill33.5 καραμανουαρ..δεν κομπλαρουν πουθενααα...
Με τον ναυπλιωτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις κολλησει..αφου μας πουλησε κανονικα σε ολα tordo,ευρωμικτη,καφε, βεργινα...
τον εκοψα παναγο οσο για καραμανιδη δεν.ελπιζω να μου κατσουνε τα οσκαρ αλλιως δορκας

Πήρα κι εγώ 1 σήμερα !!! .victory.1+1= 2 μέχρι τώρα !!! .banana.
Ε, μέχρι το τέλος Φλεβάρη ... μπορεί να τις κάνω 10 !!! .sarcastic.
Μεταξύ 5.15 και 5.30 πέρασαν καμιά 10αριά, αλλά ήμουν σε κακό μέρος, για να είμαι κοντά στο αυτοκίνητο σε περίπτωση μπόρας. Έριξα σε 4, οι 3 ήταν αρσενικές ... .yel. ... Δυο tordo 30 και δυο tordo dispersante, όλα περυσινά ... Το dispersante την έριξε ξερή στα 30 μέτρα περίπου.;)

Πήρα κι εγώ 1 σήμερα !!! .victory.1+1= 2 μέχρι τώρα !!! .banana.
Ε, μέχρι το τέλος Φλεβάρη ... μπορεί να τις κάνω 10 !!! .sarcastic.
Μεταξύ 5.15 και 5.30 πέρασαν καμιά 10αριά, αλλά ήμουν σε κακό μέρος, για να είμαι κοντά στο αυτοκίνητο σε περίπτωση μπόρας. Έριξα σε 4, οι 3 ήταν αρσενικές ... .yel. ... Δυο tordo 30 και δυο tordo dispersante, όλα περυσινά ... Το dispersante την έριξε ξερή στα 30 μέτρα περίπου.;)
Κοίτα μην σου την πέσουν τίποτα οικολόγοι...τις έχεις εξολοθρεύσειha haaa

Εμενα η χρονια μου μυριζει φολα οσο αφορα την τσιχλα.Παλι καλα που εχει νερο φετος.Θα ταραξουμε τα χορτα.sarcastic.
Α, ξέχασα να πω, και 2 τσάντες ραδίκια, πριν το μεσημέρι, αλλά με έπιασε μια μπόρα και έγινα μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο!!! .sarcastic.

Γι'αυτό στο απογευματινό πήγα με το αυτοκίνητο, κι έκατσα κοντά ... για να μην την ξαναπάθω !!! ;)
.my man.

Α, ξέχασα να πω, και 2 τσάντες ραδίκια, πριν το μεσημέρι, αλλά με έπιασε μια μπόρα και έγινα μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο!!! .sarcastic.
Γι'αυτό στο απογευματινό πήγα με το αυτοκίνητο, κι έκατσα κοντά ... για να μην την ξαναπάθω !!! ;)
.my man.

Φετος οι τσιχλακιδες πρεπει να βαλουμε ξιφολογχες για τα χορτα.sarcastic.

Φετος οι τσιχλακιδες πρεπει να βαλουμε ξιφολογχες για τα χορτα.sarcastic.

Με τόσα φαρμακα που ρίχνουν ,ούτε χόρτα δεν μπορούμε να μαζεψουμε.
Πριν 3 χρόνια σε μια πλαγιά στη Βοιωτία που τελείωνε σε πουρνάρια και κουμαριές , είχε λίγες ελιές και ήταν γεμάτος ο τόπος απο ζοχούς και ραδίκια.Την επόμενη φορά που πήγα, είπα να μαζέψω.Οταν έφτασα έμεινα άφωνος .Είχαν ρίξει φάρμακο να ξεράνουν τα χόρτα.
Δεν το ξανασκέφτηκα οτι κι αν αντίκρισα.

Εγώ σε απογευματινό καρτέρι από τις 4 μεχρι τις 4.30 μου περασαν 12 πουλια στρωμένα ωραία τα τουφέκισα όλα ,όχι απλά δεν πήρα πουλί δεν ταράχτηκαν καθόλου..Παρατηρώ λίγο καλύτερα τα πουλιά και εκτιμώ ότι τα πουλιά πέταγαν σε 35 - 40 μέτρα βγάζω το smoke skeet και βαζω 3* μαμά πάλι τίποτα..μου τη βιδώνει και βαζω 1* μαμά. παίρνω σερί τα δύο επόμενα πουλιά.Μετά που χαμήλωσαν ξανάβαλα το skeet κάπνισα αλλές δυο εκ των οποίων η μία ένα μετρο πριν πεσει στο έδαφος κανει φτερό και φεύγει κανονικά .smashfrak....πήρα τρία πουλάκια τελικά..φυσίγγια ρουμελιώτη csb 32 #8 και αλφα ρουμελιώτη #8..
Συνολικά στο καρτέρι μου ειδα καμιά 20αριά πουλιά.

Παίδες ειναι νωρίς ακομη....κ μ αυτες τις θεομηνίες τι περιμένατε να γυρνοβολάνε τα πουλάκια πανω κατω.....εγω πιστευω οτι εχουν μπει πολλες τσίχλες κ με τα πρώτα καλα κρύα θα παίξουν δυναμικά.
Να τος ο θετικός ο άνθρωπος!έτσι μπραβο

Status
Not open for further replies.
Back