Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α ρε Θοδωρη..οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, πάμε να ξεσκασουμε και το καθε κολοπαιδι παει να σου κλεψει μια τσαντα και ενα ζευγάρι παπουτσια απο το αμαξι...12αρια σκαγια και στα μουτρα να ειναι λες και περασε ανεμοβλογια! Κωλοπαιδα..αλλα τι να κανεις που θα βρεις και τον μπελα σου μετα...Παντως απο την περιγραφη σου ηταν καθαρα θεμα κλοπης και οχι κανας μλκς φιλοζωος του καναπε η κανενας τριμαλακας κατοικος που δεν μπορει τα μπαμ μπουμ στο δασος που πηγε και εχτισε!

Αφού οι φάσσες με έπιασαν κορόιδο σήμερα, στο γυρισμό άλλαξα φυσίγγιο, και πήρα ένα τσιχλάκι ... Από το ολότελα ... .sarcastic.
IMG_20171121_102011.jpg

Στελή κούκλι το μονόκανο!!!!

πάρε μια αδιάβροχη θήκη να τα έχεις πάντα πάνω σου... τώρα δυστυχώς σε περιμένει γραφειοκρατία.
συναγερμό είχες?
Δεν τον βαζω γτ εχει χαλασει και βαραει οποτε του καπνισει.buy buy....Δεν αξιωθηκα να παω να τον φτιαξω.hit.

Θοδωρή κριμα φιλε αλλα μην χαλιεσαι οσο μπορεις. Εκει να ειναι παντα οι ζημιες ρε φιλε στα κωλοαμαξα και στην χαρτουρα. Οποτε κυνηγαω σε απομακρα μερη αφηνω το αμαξι οσο μπορώ σε κεντρικά σημεια και ας περπατησω παραπάνω. Του θειου μου ρε φιλε του εσπασαν το τιμονι απο το αμαξι τα γυφτακια να το κλεψουν. Οταν γυρνουσε πισω προσπαθουσαν να το βαλουν μπροστα. Έβαλε τις φωνες(ευτυχως τις φωνες) και εφυγαν. Εμεινε στο βουνο μέχρι να ερθει βραδυ η οδικη βοήθεια.
ΟΧΙ σε κεντρικο φιλε..χωστο στου βοδιου το κερατο..αν ειναι και πρασινο ακομα καλυτερα..Σε κεντρικο ειναι ευκολα στοχος..πηγαινω εκει απο το 99'-00'...Φετος πηγα 4 φορες ολες και ολες..Μονο σημερα το ειχα σε κεντρικο 50 μετρα απο μια βιλα!!!!Τις αλλες εκει που το ειχα παραλιγο να ξεχασω και που ειναι...Και σου ειπα οτι το μερος το ξερω σαν τση παλαμη τση χερας μου που λενε και οι φιλοι οι κρητικοι...

Βαλτε και καμια φωτο ρε Παιδια με την υπαιθρο και τα θηραματα να απολαυσουμε ;)
μας εχι φαει το τσιμεντο και το μποτιλιαρισμα .buy buy..buy buy.
Σωστό και αυτό!Νικόλα βάλε και καμιά φωτογραφία να πάρουμε μάτι.....my man.

Μετα απο πολλες μερες αποχης σημερα απογευματινο 4 πουλακια ,αλλα 1 στο χερι ,δυστυχως ...:( δυσκολος τοπος !!!
ΛΑΙΔΗ ..ηηηη. που ειναι το πουλακι ;;;;;;; ξερει αυτη τι λεω !!!:)
Να αφησεις το σκυλακι μου ησυχο...

Καμπος με παρυφες κοντα πλαγιας Ν.Καβαλας, πρωτη φορα για φετος καρτερι απογευματινο,τα πουλια πετουσαν στο Θεο! αφου εβλεπα μερικες τσιχλες να ερχονται στα 100+ μετρα στο μερος μου, ακουγοταν καποιες τουφεκιες, και εκαναν ζικ-ζακ!!!.sarcastic. πηραμε ενα κουλουρακι...

Βαλτε και καμια φωτο ρε Παιδια με την υπαιθρο και τα θηραματα να απολαυσουμε ;)
μας εχει φαει το τσιμεντο και το μποτιλιαρισμα .buy buy..buy buy.
Να σου βαλω εγω με το σπασμενο τζαμι του αυτοκινητου?Εχει υπαιθρο στο φοντο
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back