Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σημερα απογοητευμενος πολυ απ αυτα που κανω τον τελευταιο καιρο ειπα να παω μετα τη δουλεια για καμμια τσιχλιτσα και οτι γινει.σχολασα 4 πηγα σπιτι πηρα το σκυλακι και λεω βρε δε παιρνω τη rem.εφτασα στον κυνηγοτοπο 5 παρα 10 και απο τις 5.10 ως τις 6 παρα 20 μου βγηκαν 7 τσιχλιτσες.απ αυτες πηρα τις 5.οι 4 μονες και η αλλη επεσε με την τριτη.ετσι πηρα επιτελους λιγο τα πανω μου.παραλειψα ν αναφερω φυσιγγια που χρησ.ηταν saga και express 32 9αρια

Last edited:
Πολλα ζωρια φετος τα μεσογεια φετος με πολλη πολλη δυσκολια μπαινουν πουλια στο σακιδιο , οπως σημερα που ειδα ολα κιολα 9 πουλια σε ολο τον οριζοντα στο απογευματινο,ταμπελες απαγορευσεις, σπιτια ξεφυτρονουν καθε χρονο δεν ξερεις που να πας πια.

σημερα απογοητευμενος πολυ απ αυτα που κανω τον τελευταιο καιρο ειπα να παω μετα τη δουλεια για καμμια τσιχλιτσα και οτι γινει.σχολασα 4 πηγα σπιτι πηρα το σκυλακι και λεω βρε δε παιρνω τη rem.εφτασα στον κυνηγοτοπο 5 παρα 10 και απο τις 5.10 ως τις 6 παρα 20 μου βγηκαν 7 τσιχλιτσες.απ αυτες πηρα τις 5.οι 4 μονες και η αλλη επεσε με την τριτη.ετσι πηρα επιτελους λιγο τα πανω μου.παραλειψα ν αναφερω φυσιγγια που χρησ.ηταν saga και express 32 9αρια

Άιντε μπράβο βρε Ευρυπίδη μου...! Α μα πια...! Να "στρώσει" επιτέλους το χεράκι...!!! .shoot..shoot..shoot.
(Όχι τίποτ' άλλο, αλλά άρχισα να στεναχωριέμαι και γω μαζί σου...!)

Άιντε μπράβο βρε Ευρυπίδη μου...! Α μα πια...! Να "στρώσει" επιτέλους το χεράκι...!!! .shoot..shoot..shoot.
(Όχι τίποτ' άλλο, αλλά άρχισα να στεναχωριέμαι και γω μαζί σου...!)
νικο θελω να το ξανατσεκαρω γιατι σιγουρα το σημερινο ητανε αλλαγη και τονωση ψυχολογιας αλλα σιγουρα θελω να το σιγουρεψω.δεν εχω βεβαια την απαιτηση να πεφτουνε ολες με μια αλλα τουλαχιστον οσο μπορω να το πω αυτο να μην χανω αυτες που δεν πρεπει

νικο θελω να το ξανατσεκαρω γιατι σιγουρα το σημερινο ητανε αλλαγη και τονωση ψυχολογιας αλλα σιγουρα θελω να το σιγουρεψω.δεν εχω βεβαια την απαιτηση να πεφτουνε ολες με μια αλλα τουλαχιστον οσο μπορω να το πω αυτο να μην χανω αυτες που δεν πρεπει
Πάρε το ρωσοοοοοο..... μαζιιιιιιιιι

Αν στα εφτά φυσίγγια δεν παίρνεις οχτω πουλιά...είσαι αποτυχημενος.love.

Καλησπέρα, χαλαρή βολτούλα χθες το μεσημέρι σε καλό τόπο, αλλά λίγα τα πουλιά ακόμα, πιο πολλά κοτσύφια και ελάχιστες τσίχλες. Τελικά 2 κοτσυφαίοι και μια τσίχλα στον ντορβά. Φυσίγγια NSI sporting DUE, πιο καλά τα πήγα στα μακρινά παρά στα κοντινά!

Ο καιρός άνοιξε... ο αέρας όμως δεν σταμάτησε καθόλου:)
tsixles.jpg
[/url][/IMG]

Καλημερα σε ολους..Ανταποκριση απο Καπανδριτι..Λιγα πουλια στο πρωϊνο αλλα εκανα αλχημειες.Εβαλα seminole spreader με tordo 30 νο9 γιατι λεω θα περνανε κοντα..Ε μαλλον θελανε κυλινδρο για να μην πω 4*..Στο περπατητο πηρα οτι πουλια πηρα..5 τσιχλες με τα ζορια...Κανοντας καρτερι το πρωϊ ακουω λιγο ποιο μακρια 2 φιλους που ηταν μαζι:''Πανω σου πανω σου,μπεκατσα''.smashfrak. και 2 τουφεκιες μετα....smashfrak...Τι να πεις...Ειχε πουλια και πολυ ηρεμα αλλα ηθελε δευτερο ατομο για να τα στριμωξεις..Αν ημουν προσεχτικος και στο πρωϊνο θα ειχα καμμια 10αρια..Στο ζουμι της υποθεσης τωρα...Μου εσπασαν το τζαμι του συνοδηγου.fiurius. και μου πηραν μια τσαντα που ειχα μεσα ΑΚΚΟ,αδεια κυνηγιου,πορτοφολι,ταυτοτητα,διπλωμα,χρεωστικη...ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ και εγω που τα αφησα μεσα..Τωρα γυρισα απο την αστυνομια..Περιοχη που εγινε το συμβαν,κοντα στο φυτωριο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ για οποιον ξερει..Μεγαλη προσοχη,μην πηγαινετε μονοι και παντα καποιος κοντα στο αμαξι με δραμια για να φυλαει σκοπια..Οι αλλοι 2 που ηταν εκει δεν ειχαν ''ατυχημα'' με το οχημα τους ευτυχως...

Καλημερα σε ολους..Ανταποκριση απο Καπανδριτι..Λιγα πουλια στο πρωϊνο αλλα εκανα αλχημειες.Εβαλα seminole spreader με tordo 30 νο9 γιατι λεω θα περνανε κοντα..Ε μαλλον θελανε κυλινδρο για να μην πω 4*..Στο περπατητο πηρα οτι πουλια πηρα..5 τσιχλες με τα ζορια...Κανοντας καρτερι το πρωϊ ακουω λιγο ποιο μακρια 2 φιλους που ηταν μαζι:''Πανω σου πανω σου,μπεκατσα''.smashfrak. και 2 τουφεκιες μετα....smashfrak...Τι να πεις...Ειχε πουλια και πολυ ηρεμα αλλα ηθελε δευτερο ατομο για να τα στριμωξεις..Αν ημουν προσεχτικος και στο πρωϊνο θα ειχα καμμια 10αρια..Στο ζουμι της υποθεσης τωρα...Μου εσπασαν το τζαμι του συνοδηγου.fiurius. και μου πηραν μια τσαντα που ειχα μεσα ΑΚΚΟ,αδεια κυνηγιου,πορτοφολι,ταυτοτητα,διπλωμα,χρεωστικη...ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ και εγω που τα αφησα μεσα..Τωρα γυρισα απο την αστυνομια..Περιοχη που εγινε το συμβαν,κοντα στο φυτωριο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ για οποιον ξερει..Μεγαλη προσοχη,μην πηγαινετε μονοι και παντα καποιος κοντα στο αμαξι με δραμια για να φυλαει σκοπια..Οι αλλοι 2 που ηταν εκει δεν ειχαν ''ατυχημα'' με το οχημα τους ευτυχως...
Έλα ρεβφίλε τελικά γενικό το κακό μαμω το σπίτι τους

Ο καιρός άνοιξε... ο αέρας όμως δεν σταμάτησε καθόλου:)
tsixles.jpg
[/url][/IMG]
Μπράβο μπελμονταραααα! Τι τσοκακι κουμπωσες;

Αφού οι φάσσες με έπιασαν κορόιδο σήμερα, στο γυρισμό άλλαξα φυσίγγιο, και πήρα ένα τσιχλάκι ... Από το ολότελα ... .sarcastic.
IMG_20171121_102011.jpg
Γεια σου Στελιο με το κιπλαουφ σου!

Τι να πεις φίλε δεν μας φτάνουν τα καθημερινά προβλήματα πάμε κυνήγι να ξεσκασουμε και μας βρίσκουν και εκεί οι μ@λ@κες αλήτες, η αστυνομία πρέπει να πάρει μέτρα πιστεύω είναι τα ίδια άτομα που έχουν βρει τρόπο να βγάζουν ευκολο μεροκάματο κλέβοντας και καταστρέφοντας την περιουσία των υπολοίπων ντροπή τους. Προσοχή παιδιά με τους βρωμιάρηδες.

Κρίμα ρε Θόδωρε! Καλά τι γίνεται εκεί στα μέρη σας με τους μαλάκες; Μόδα το έχουν κάνει;

Θοδωρή κριμα φιλε αλλα μην χαλιεσαι οσο μπορεις. Εκει να ειναι παντα οι ζημιες ρε φιλε στα κωλοαμαξα και στην χαρτουρα. Οποτε κυνηγαω σε απομακρα μερη αφηνω το αμαξι οσο μπορώ σε κεντρικά σημεια και ας περπατησω παραπάνω. Του θειου μου ρε φιλε του εσπασαν το τιμονι απο το αμαξι τα γυφτακια να το κλεψουν. Οταν γυρνουσε πισω προσπαθουσαν να το βαλουν μπροστα. Έβαλε τις φωνες(ευτυχως τις φωνες) και εφυγαν. Εμεινε στο βουνο μέχρι να ερθει βραδυ η οδικη βοήθεια.

Κοιτάξτε. Το πρόβλημα θα λυθεί. Πότε δεν ξέρω, αλλά θα λυθεί όταν βρουν τους πρώτους τουμπανιασμένους σε κάνα ρέμα.
Disclaimer : ομιλω για πολιτικό τουμπανιασμα και καταδικαζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται

Status
Not open for further replies.
Back