Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού οι φάσσες με έπιασαν κορόιδο σήμερα, στο γυρισμό άλλαξα φυσίγγιο, και πήρα ένα τσιχλάκι ... Από το ολότελα ... .sarcastic.
IMG_20171121_102011.jpg
........ μονόκαννο για φάσσες !!!!!!!!!!!!! ένα τεράστιο respect..RESPECT..RESPECT..RESPECT.

φιλεμου βικ αμα της συναντησω στο βουνο αυριο παλιιι θα περασω ωμορφαααααα .yelling..yelling.
Αμα βρεις αυριο τετοιες παρε με τηλ την πεμπτη να ερθω να τις βολεψουμε μαζι,αμα βρεις μπεκατσες μη μου πεις δεν με ενδιαφερουν αυτες,χορτατος ειμαι

Φτωχη κατασταση σε σχεση με τα πουλια που ειχε πριν λιγες μερες.
Πρωινο περπατητο με 3 τσιχλες 4 κοτσυφια. Οι Αστοχιες καναν παρτι.
Μια μπεκατσα που σηκωσα εφυγε χαλαρα μετα την αστοχια μου.

Απογευματινο μπηκαν πουλια αρκετα ψηλωμενα και κοπαδακια απο 4 εως 6.
Εριξα οταν αρχισαν να χαμηλωνουν,αλλα μαλον ειχα παει σε γαμο..
Το μονο ωραιο 2 μπεκατσες που περασαν απο τις 17.45 με διαφορα περιπου 2 λεπτων.
Το οπλο ηταν αδειο κι απολαμβανα το κονιακακι μου.Το συνηθιζω οταν αρχιζουν τα κρυα να πινω κονιακ μετα το απογευματινο κυνηγι στην φυση.

Κρίμα ρε Θόδωρε! Καλά τι γίνεται εκεί στα μέρη σας με τους μαλάκες; Μόδα το έχουν κάνει;
Χρήστο είναι μέχρι να φάει τη τουφεκιά ο πρώτος.

Κοιτάξτε. Το πρόβλημα θα λυθεί. Πότε δεν ξέρω, αλλά θα λυθεί όταν βρουν τους πρώτους τουμπανιασμένους σε κάνα ρέμα.
Disclaimer : ομιλω για πολιτικό τουμπανιασμα και καταδικαζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται
Βασίλη θέμα χρόνου είναι να γίνει το κακό δυστηχως.

Το μονο ωραιο 2 μπεκατσες που περασαν απο τις 17.45 με διαφορα περιπου 2 λεπτων.
Το οπλο ηταν αδειο κι απολαμβανα το κονιακακι μου.Το συνηθιζω οταν αρχιζουν τα κρυα να πινω κονιακ μετα το απογευματινο κυνηγι στην φυση.
Βασίλη φανταστικό θέαμα οι βασιλισες το σούρουπο με το ψαλιδωτό πέταγμα.

Status
Not open for further replies.
Back