Καλημερα σε ολους..Ανταποκριση απο Καπανδριτι..Λιγα πουλια στο πρωϊνο αλλα εκανα αλχημειες.Εβαλα seminole spreader με tordo 30 νο9 γιατι λεω θα περνανε κοντα..Ε μαλλον θελανε κυλινδρο για να μην πω 4*..Στο περπατητο πηρα οτι πουλια πηρα..5 τσιχλες με τα ζορια...Κανοντας καρτερι το πρωϊ ακουω λιγο ποιο μακρια 2 φιλους που ηταν μαζι:''Πανω σου πανω σου,μπεκατσα''.smashfrak. και 2 τουφεκιες μετα....smashfrak...Τι να πεις...Ειχε πουλια και πολυ ηρεμα αλλα ηθελε δευτερο ατομο για να τα στριμωξεις..Αν ημουν προσεχτικος και στο πρωϊνο θα ειχα καμμια 10αρια..Στο ζουμι της υποθεσης τωρα...Μου εσπασαν το τζαμι του συνοδηγου

και μου πηραν μια τσαντα που ειχα μεσα ΑΚΚΟ,αδεια κυνηγιου,πορτοφολι,ταυτοτητα,διπλωμα,χρεωστικη...ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ και εγω που τα αφησα μεσα..Τωρα γυρισα απο την αστυνομια..Περιοχη που εγινε το συμβαν,κοντα στο φυτωριο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ για οποιον ξερει..Μεγαλη προσοχη,μην πηγαινετε μονοι και παντα καποιος κοντα στο αμαξι με δραμια για να φυλαει σκοπια..Οι αλλοι 2 που ηταν εκει δεν ειχαν ''ατυχημα'' με το οχημα τους ευτυχως...